Levnedsmiddelselskabet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

PR KAMPAGNE.
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
LinkedIn Intro.
Børns udvikling – et fokus på børn og sprog
Udvikling af beboerdemokratiet
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Visions oplæg Socialt samvær Knud/ Birger Opsparing
Nyt ansvar.
Leise Passer Jensen Version EK Netværk Iværksætter og selvstændig - et forum for iværksætterkvinder i EK, der ønsker at imødekomme nogle.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
_____________________________________________________________________________________________ DANSK AKTIEMESSE 2010 Årets største investorbegivenhed! 30.
ScienceLab -Et naturfagligt samarbejde i Faaborg-Midtfyn Kommune.
Teknik og videnskab for samfundet § 2 Fondens formål er at fremme DTU´s virksomhed inden for forskning, uddannelse og erhvervssamarbejde og som teknologisk.
Forældremøde Ellepilen 11. April Hvem er vi?
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
FK CHEFGRUPPEMØDE Grundejerforeningens interesseundersøgelse - marts 2014 Grundejerforeningens generalforsamling 24. marts 2014.
Lean Netværk AAU.
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
4. Det kommunale valgår –Nyvalg til handicaprådet, LBR og klagerådet –Valgkampen generelt –Andet.
Alumneforeningen for Pædagogisk Sociologi
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Internationale aktiviteter Hvorfor? Og hvordan? Helle Bukh tlf.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Konference om efteruddannelse og kompetenceudvikling
Tørring Gymnasium Mission, vision, værdier, fokusområder.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
STABILITET I EN FORANDERLIG VERDEN Hvordan skal itSMF udvikle sig fremadrettet Michael Imhoff Nielsen
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Facebook: ”Informatør for BiD” Bloddonorernes informatører Siden 2001 Ca. 250 fordelt i landet.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Lokale uddannelsesudvalg Uddannelsesinstitutionens redskab i arbejdet med kvalitetssikring.
Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
HALPROJEKTET OG LOKALPLANEN  Generalforsamling 2005: Haludvalg nedsættes.  Lokale medier kontaktes, interesse for hal formuleres overfor kommunen. 
Samarbejde om Udlandsophold. Internationalisering Hvorfor samarbejde – Kan man mere sammen end alene ? – Fordele for eleverne ? Hvordan samarbejde – Organisatorisk.
Velkommen.
FTF FTF er danskere − FTF er hovedorganisation for offentligt og privat ansatte. − FTF har 81 medlemsorganisationer. − FTF er.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
Product Owner’s Værktøjskasse 26. marts 2014 Indlægsholder Jesper Thaning, partner, BestBrains IDA-IT Birte Damsgaard, IDA-IT arrangør Diego Børresen Lladó,
VirksomhedsnetværkCabi – Danmarks største netværk for socialt ansvarlige virksomheder 1.
Levnedsmiddelselskabet. Selskabets vision er at være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.
It-partner for danske foreninger og medlemsorganisationer med vores produkter medlemssystemet Membercare og Groupcare Community Udbyder af en række service.
Evaluering i Rådgivningen resultater samt tiltag.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
SAMPLE Danmark - Amatørmusikkens nye organisation.
Lærerstuderendes Landskreds VELKOMMEN PÅ LÆRERUDDANNELSEN Oplæg v/ Morten Kampp Rasmussen Næstformand i Lærerstuderendes Landskreds.
Forskningsnetværk i Region Sjælland Yngre Læge Dag 2015.
Generalforsamling i IDA IT Onsdag 26. marts 2014, kl i IDA, København.
Kom godt i gang med dit først job event
Elektroteknisk Forening
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
DIMITTEND 2017 Præsenter dig selv: Navn, junior-marketingkonsulent i Akademikernes A-kasse, hvad læser du, evt. relationer til studieretningen i øvrigt.
Hjertecafèer - tilbageblik
Levnedsmiddelselskabet
Bestyrelse – hvad er det?
IDA PolymerTM Årsberetning for 2017 Søren Hvilsted formand.
Strategi 2022 Stærkere Firmaidræt – Mere kollegamotion.
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Velkommen til FSAIOs Efterårsfagdag
Skab forretning gennem dit sociale netværk
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Levnedsmiddelselskabet

Selskabets vision er at være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren. Selskabets mission er at arrangere udviklende og netværksfremmende aktiviteter for vores medlemmer.

IDA Levnedsmiddelselskabet har eksisteret siden 1958 og er med sine næsten 2.500 medlemmer et af IDAs største fagtekniske selskaber. Vi afholder 12-20 arrangementer om året og tilbyder derigennem gode muligheder for tværfaglig networking og erfaringsudveksling. Sidste år havde vi over 1200 deltagere ved vores arrangementer.

Internationale konferencer Gå-hjem møder Temamøder Debatter Inspiration Kurser Hvert år byder IDAs teknologiske netværk på en lang række aktiviteter, som styrker din viden og udvider din faglige horisont. Som medlem af et fagteknisk selskab bliver du en del af et omfattende netværk af mennesker med samme faglige interesser som dig selv. Erfarings-udveksling Virksomheds-besøg

Alle kan deltage i vores arrangementer! Er du medlem af IDA, kan du gratis melde dig ind i så mange netværk, som du har lyst til og interesse i. Hvis du ikke er IDA medlem, kan du stadig få glæde af IDAs fagtekniske tilbud ved at tegne et abonnement som firma- eller gæstemedlem af IDA Levnedsmiddelselskabet.

Hvem er vi i bestyrelsen? Repræsentanter fra: Uddannelsesinstitutioner Forsknings-/videnskabsmiljøer Ingrediensvirksomheder Fødevarevirksomheder Brancheorganisationer Detail Repræsentanter med: Forskningsmæssig indsigt Juridisk indsigt Teknologisk indsigt Mikrobiologisk indsigt Kemisk indsigt Sensorisk indsigt Markedsindsigt Samfundsperspektiv Studieperspektiv

Hvem er vi i bestyrelsen? Repræsentanter fra: Uddannelsesinstitutioner Forsknings-/videnskabsmiljøer Ingrediensvirksomheder Fødevarevirksomheder Brancheorganisationer Detail Repræsentanter med: Forskningsmæssig indsigt Juridisk indsigt Teknologisk indsigt Mikrobiologisk indsigt Kemisk indsigt Sensorisk indsigt Markedsindsigt Samfundsperspektiv Studieperspektiv Vi repræsenterer vores medlemmer !

HAR DU EN GOD IDÉ Har du idéer til aktiviteter og arrangementer, og har du lyst til selv at være med i planlægningen, kan du sende en mail til hbo@ida.dk Har du eller din virksomhed lyst til at være vært for et virksomhedsbesøg med fødevarerelevans, hører vi også med glæde fra dig.

Studerende i IDA Levnedsmiddelselskabet Næste generation Særlig lav deltagerpris I selskabet har vi studentermedlemmer i bestyrelsen, og mange studerende deltager i vores møder. Vi synes, at det er vigtigt med en dialog med den næste generation i levnedsmiddelsektoren, og er åbne overfor yderligere forslag til, hvordan vi kan styrke dialogen. Da vi ønsker at fremme deltagelsen af studerende i vores møder, har vi en særlig lav deltagerpris for studerende. Repræsenteret i bestyrelsen

Et udvalg under IDA Levnedsmiddelselskabet Dansk Sensorik Selskab (D2S) Sensorik og sensorisk forskning i Danmark foregår på et højt internationalt niveau. Dansk Sensorik Selskab (D2S) et udvalg med egen bestyrelse under Levnedsmiddelselskabet. Gratis medlemskab af D2S for medlemmer af IDA Levnedsmiddelselskabet

Og så er der facebook… Stil gerne spørgsmål Kom med gode idéer Se kommende begivenheder Husk tilmelding via ida.dk

Tilmelding til nyhedsbrev Indmeldelse i IDA Levnedsmiddelselskabet Kommende arrangementer