Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
-En lærerig arena for alle aldre
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
Set i forældreperspektiv
Værdigrundlaget i Greve
Fællesprojekt i Øster Hornum. Hvorfor Fællesprojekt i Øster Hornum? •Styrke sociale netværk •Tilbud om aktiviteter til alle aldersgrupper •Gøre byen attraktiv.
der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
VISION FOR ORDRUPSKOLE2010 Sammenfatningsarbejde.
mangfoldighedens søgelys
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Forældremøde X årgang.
FredericiaC – mere end en ny bydel.
Kommunale chefforventninger til en ny folkeoplysningslov Oplæg for Fritid og Samfund d. 25. april 2008 i Vissenbjerg v/ Børne- og Kulturdirektør Per B.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
Idrætsorganisationernes ledelse og organisation
Kvinder i Ledelse IT Brancheforeningen 2. juni 2008 Alfred Josefsen
Valg til Skovlunde Lokalråd 2006Side 1 Skovlunde Lokalråd - hvad laver vi ? Valg til Skovlunde Lokalråd 1. marts 2006.
Tillid Temadag for AMIR
Rådmandsgades Skole12008 ALLE KAN KOMME TIL TOPS.
NOEA/Aalborg Universitet
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Vordingborg Idrætsråd
Opsummering af strategiske mål fra analysearbejdet Noter alle de strategiske mål, du/I er nået frem til i analysearbejdet Prioriter, sorter, saml og tilføj.
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Drift af haller og idrætsfaciliteter Favrskov Idrætssamvirke Hammel Idrætscenter 14 april 2009.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
Fremtidens Feriehus & Feriehusområde Følgegruppemøde Torsdag den 26. maj 2011 Feriehusområder i Nordjylland – et landskab med oplevelsespotentiale Jacob.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Bibliotekerne Michel Steen-Hansen "Ud-af-huset" biblioteket "Hvad kræver det af biblioteket?"
MODUL 3B KAREN WISTOFT PROFESSOR, INSTITUT FOR LÆRING, ILISIMATUSARFIK LEKTOR, INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK, AU Tværfagligt samarbejde.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Hvordan samarbejder vi om kulturen?
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
Biblioteksstrategi Den 8. maj 2015
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
BALTORPSKOLEN Skoleåret 2015/2016.
Vision mission værdier handleplaner
STATENS PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIK – SAT I SPIL.
Billede fra holstebro... Opstart 1. jan 2015 Opstart 1. jan 2012 Opstart 1. nov 2015.
Hammerum Hallen Strategi HH Strategipræsentation – Baggrund – Processen – Resultatet Vision og mål for 2015, must win battles – Rammer for det videre.
Den frivillig idræt i Hillerød Kommunes læringsreform kvalitet ved inddragelse af idrætsforeningerne Kurt Curth Idrætskonsulent Hillerød Kommune 26.marts.
Naboskabsundersøgelse Skt. Klemens Resultater og idéer 2. marts 2010.
Psykisk arbejdsmiljø med fokus på teamsamarbejdet Temadag for AMR – Gladsaxe Lærerforening.
S SEK, DH Socialområdet - Januar s Disposition Handicapplan - Strategigrundlaget §118S - Samskabelsesprojekter Bruger- og Pårørendeundersøgelser.
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
Idræt og bevægelse i Danmarks bedste idrætskommune.
Lundehusskolens Værdigrundlag. Stærk Faglighed Trivsel for Alle Den Åbne og Mangfoldige Skole Det Forpligtende Fællesskab Anerkendende Børnesyn.
Vores frivillighedspolitik Næstformand Mads Kildegaard Larsen.
Prioritering og håndtering af kulturens mange muligheder Center for Ledelse og Styring.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Inklusion i Åkanden Pædagogisk grundlag Åkandens pædagogik tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang. Anerkendelse er en ligeværdig relation mellem.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Ørkenfortets strategi 2020
Værdigrundlag for Jobcenter Varde
Den røde tråd i ledelse Kirsten Agerskov Niels Jørgen Rønje
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Se mere om L21 ansøgning på
Fra mursten ….til motion og muligheder
Fuglevængets værdier Mangfoldighed Rumlighed Livsglæde
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
Personalepolitiske værdier for Assens Kommune
Nærværende ledelse, personligt og ledelsesmæssigt.
FIC Udviklingsplan 2020.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Præsentationens transcript:

Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus Mål: Mangfoldighedens hus ved udvikling af rammer, samling af aktiviteter og foreninger. Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus

Vision Stedet hvor byens borgere prioriterer at mødes kulturelt og sportsligt hele året på tværs af aktiviteter og foreninger.

Mission Fra hal til center. At bygge bro mellem borgere, foreninger og hal samt skabe muligheder for både den organiserede og den uorganiserede idræt og forening. At udvikle hallen til et center, hvor de forskellige faciliteter og rum udnyttes og sikre, at de tomme lokaler sættes i spil ved fleksibilitet og tilgængelighed. At sikre, at ombygning/tilbygning giver mest værdi og muligheder for såvel nuværende som fremtidige brugere. At sikre, at Glamsbjerg Fritidscenter fremover er økonomisk velfungerende.

Værdier Fornyelse Vi sikrer konstant udvikling af aktivitet og liv i og omkring centeret, for områdets idræts 0g kulturliv. Atmosfære og fællesskab Rummelighed og positiv tilgang til centerets gæster. Gæsterne i fokus, det skal være rart at være i centeret. Åbenhed og samarbejde At skabe værdi gennem tætte relationer med brugere og foreninger.

Medarbejderne, brugerne & byen, er hele fundamentet Respekt - ansvar - udvikling - initiativ - adfærd og engagement