vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
1. Melfar til Scotland Hvor skal vi hen • Stirling • Inverstrosachs (primitiv lejrplads i Highland) • Bonaly (spejdercenter ved Edinburgh)
Advertisements

Målgrupper Målgruppe Hvem vil du ramme med jeres aktivitet på sociale medier? Hvad ved din målgruppe om jeres organisation? Hvilke tre nøglerelationer.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Information om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os og forandrer.
Foto: Mads Danquah.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
Kvalitet i spejderarbejdet
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
DDS Skanderborg gruppe Udviklingsplan Formål: 5% flere indmeldinger 5% færre udmeldinger.
FDF.dk/landslejr.
Munkebjerg Distrikt Korpslejrmøde d
Informationsmøde den 25/8-2011
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
SEE20:10SKIVE KFUM-Spejdernes Korpslejr Velkommen til.
Kursus i problemformulering
Blå Sommer 2009 Besøg i Ravnsholt Division 21. oktober 2008.
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
Den Attraktive Spejdergruppe Den største og mest grundige undersøgelse af en friluftsorganisation nogensinde.  Undersøgelsen Den Attraktive Spejdergruppe.
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
Landslejr 2011.
Gruppeudvikler konceptet v/ Thea Björklund Larsen.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
Først - hvad er et projekt?
Velkommen til Rådsmøde Onsdag d. 15. september 2010
Aktiviteter Megaaktiviteter Check in Patruljetur.
Årsberetning for juniorgrenen Årets gang  Efteråret 2011: 6 juniorere rykkede op, mens vi fik 8 nye.  Nu har vi 9 spejdere, altså kun en.
Præsentation af divisionsledelsen: PawTovholder for Mikro-/Minigrenen Anja & ErikTovholder for Juniorgrenen Hans-PetterTovholder for Tropsgrenen Camilla.
Læse/studiegrupper.
Mobility Management Virkemidler, tiltag teknologier Lise Drewes Nielsen Roskilde Universitet
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
MA A – FY A/Fy B – KE A/Ke B Matematik Fysik Kemi - studieretninger.
Lejrledelseskursus 2004 Mission: At give deltagerne ideer og inspiration til planlæggelse og afholdelse af løb af kortere varighed.
Ungebasen.
Perler på en snor Fælles træk for badebyerne. FEM BYER MED FORSKELLIGT DNA.
Pr og kommunikation på Guldborgsund 2005 Forandringen
Kl.MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 8:30-10:00Intro til Økonomi RenteformelOpsparingLånGruppe- video-opgave 10:15-11:45Penge Excel & Geogebra Tips & Tricks.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
Mediebilledet - Massemediernes rolle i det sen-moderne samfund
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
 H står for  U står for  L står for  E står for  N står for  HUMOR  UDELIV  LEG  EMPATI  NÆRVÆR.
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
UDEFITNESS. TRÆNING FOR ALLE o Udspringer fra crossfit o Alle kan være med o Konkurrence.
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
INNOVATIV KIRKE Et forløb for menigheder, der ønsker at være mere kreative og nyskabende.
Hvad gør vi sammen, når vi kommer hjem? DET FÆLLES BEDSTE – Næste-skridt-workshops søndag d. 24. april kl. 10 – 14 for dit lokalområde. Forslag til facilitering.
STATENS PERSONALE- OG LEDELSESPOLITIK – SAT I SPIL.
Klubberne i centrum Hvordan skal vi udvikle vores stævnestruktur.
Cooperative Learning i sprogfagene  Hillerød, Vejle og Aalborg Helle Kirstine Petersen.
Søren Løkke Konsulent på Ungeområdet Jobcenter Frederikssund Kommune LBR projekt.
KAB’s målsætningsprogram 2015 – en støtte til jeres lokale arbejde.
Tema 2 rapport Data capture, storage and documentation DEFF data management i praksis Anders Conrad, 4. feb
Kommunikationsworkshop
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
SPEJDERNES LEJR 2017.
vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen.
Sådan arbejder den gode TR
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Spejdernes Lejr juli (uge 30)
Vejledning i grupper og fællesskaber
SAPA NetværksDAGe 25. og 28. april 2016.
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
Status for samarbejdet på udlandsområdet
Stenlændernes Spejdermuseum
BAM Træningsplaner.
Præsentationens transcript:

vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen Med Spejdernes Lejr 2017 vil vi sætte spor i os selv, hinanden og omverdenen

Vi sætter fokus på bæredygtighed Vi sætter fokus på bæredygtighed. Både det vi kan gøre i flok, og det vi kan gøre hver især. Deltag i GloFo's konkurrencer, og sæt fokus på bæredygtighed i fællesskab.

Rejser er sammenhængende aktivitetsforløb, som patruljer deltager i sammen med alle øvrige spejdere samme aldersgruppe fra samme underlejr. Foto: Monica Lautsen

FABtown giver deltagerne på Spejdernes Lejr 2017 muligheden for at løse problemstillinger sammen med virksomheder. Foto: Heine Dransfeldt

Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil. Foto: Søren Therkildsen Frie aktiviteter giver mulighed for at planlægge ugen, som man vil. Hele lejren er der mange forskellige typer af aktiviteter for alle fra tre år og opefter.