- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
DIN STIFINDER SYGEMELDT? LAD OS HJÆLPE…
Advertisements

Kompetenceudvikling og innovation i yderområder
Motivation og ansøgning
Velkommen til Nyledigmøde i MA.
Vælg layout på masteren: Højreklik på siden / Layout / Vælg mellem ”Fastholdelseskaravenen” eller ”Brug for unge” Overskrift MAX 2 linjer Underoverskrift.
Internet til alvor og sjov
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
med Jobprofil og virksomhedsprofil
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Digital jobklub Velkommen til Digital Jobklub 2. dag.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse til august) elev forælder Ansøgning til Team Copenhagen.
Velkommen til vejledningsmøde i MA. Dagens program Fælles information ca. 45 min. (slides på ma-kasse.dk) Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter.
VEJEN TIL JOBBET Det er godt at være bevidst om alle muligheder. Jo større en del af stillingsmarkedet, du bearbejder, jo større er sandsynligheden for,
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
AARHUS UNIVERSITET 19. JUNI 2013 ANALYTICS 19. JUNI 2013 HVORDAN FÅR DU NOGET UD AF GOOGLE ANALYTICS.
Vejen til chefstolen Hanne Taarup Partner 23. September 2008 J. Friisberg & Partners.
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Ansøgning Uopfordret ansøgning Ansøgning via jobannonce.
JOBSØGNING (SMV) Hvorfor er SMV så interessante? % af alle job bliver annonceret % af alle job bliver besat via netværk og uopfordrede ansøgninger.
Program for jobsøgningsforløb
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Unge-støttecenter Lemvig ungdomsgård.
”Kogebog” til Uanmeldte Virksomhedsbesøg. Virksomhedsgruppen mødes hver Tirsdag kl. 9 og inddeler sig i hold, på en god dag har vi 3 hold ude. De rutinerede.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Personlig jobformidler
ANSØGNINGEN At søge job handler blandt andet om at skrive ansøgninger
Netværk – Bruger du dit ? Inspirationsaften om netværk og din arbejdsdag? Onsdag den 9. november 2011 Olsensenergy - Hanne Olsen.
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Magistrenes Arbejdsløshedskasse 23. marts Magistrenes Arbejdsløshedskasse Dagens program 1.Fælles information (ca. 45 min) Medlemstilbud Rådighed.
Læs mere om os på Har du ambitioner, masser af energi og lyst til at få en uddannelse i en international virksomhed? Så søger vi.
8. april 2017.
NavnFødselsår AdressePostnr. By Telefon Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgning til Team Copenhagen.
Virksomhedsrettede muligheder Virksomhedspraktik Ansættelse med løntilskud – efter 6 måneders ledighed –Offentligt –Privat.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Velkommen til cv-møde i MA. Dagens program Fælles information ca. 45 min. (slides på ma-kasse.dk) Medlemstilbud Rådighed og jobsøgning MA, jobcenter og.
Godmorgen og Velkommen Tag en kop te eller kaffe..
OnlinePartners ApS, Fredensgade 7, 6000 Kolding, Tlf.: , Sådan får du udbytte af LinkedIn.
Kontaktlærersamtale på fredag. Digital dannelse  Digital dannelse handler i høj grad om etik, når man er på internettet og de sociale medier.
Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg,
MTV af Demens: Patient og pårørende Britta Bjerrum Mortensen Sundhedsstyrelsen Monitorering og MTV.
Ansøgning for dummies.
Spørgeskema som værktøj
”Hurtig i gang” 19. juni 2008 Per Bech Grønning
Velkommen til cv-møde i MA
Velkommen til cv-møde i MA
Erfaringer med virksomhedssamarbejdet omkring målgruppen for JobFirst?
Velkomstmøde i MA
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Ansøgning for dummies.
- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning
Forbered dit oplæg for en folkeskoleklasse eller andet uddannelsesarrangement De næste slides er inspiration til præsentation af dig og din virksomhed.
Velkomstmøde i MA
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Introsidernes betydning
Velkomstmøde i MA
Velkomstmøde i MA
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Velkomstmøde i MA
Praksisnær praktikpladsformidling D.28.november 2017
Ansøgning for dummies.
Velkomstmøde i MA
Ansøgning for dummies.
Velkomstmøde i MA
Fra anledning til udvikling
Positive sider som far 1:____________________________ 2:____________________________ 3:____________________________ 4:____________________________ 5:____________________________.
Velkomstmøde i MA
Kære lærer Her har du undervisningsmaterialet til CAMPUS+ Denne vejledning er din guide til undervisningen til at få mest muligt ud af CAMPUS +. Opgaverne.
Velkomstmøde i MA
Hvad vil jeg efter 9. klasse?
Præsentationens transcript:

- En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning Jobsøgning - En hurtig guide til at lave et godt CV og en mål rettet ansøgning

Overvejelser: I forbindelse med jobbet jeg søger: Hvad vil jeg? Hvad er mine stærke sider? Hvad er mine mangler? Hvad er det jeg kan tilbyde virksomheden? Hvorfor er det i øvrigt, de skal vælge mig?

Hvor finder jeg oplysninger Kilder til oplysninger om en virksomhed: Deres hjemmeside Direkte kontakt (telefon, besøg, mail mv.) Netværk Annoncer CVR-registret

Hvordan målretter jeg min ansøgning Kendskab til hvad virksomheden laver/ar-bejder med Kendskab til virksomhedens mål og strategier Kendskab til hvilket jobområde man søger indenfor og hvad opgaven indebærer Kendskab til virksomhedskulturen i virksomheden

Afdækning Oplist stærke sider og mangler i forhold til jobbet og virksomheden: Stærke sider: Mangler:

Salg af mig selv Hvordan får jeg fortalt virksomheden at det er mig de skal vælge: Fortæl ud fra det du ved om virksomheden hvor du har dine stærke sider Fortæl ud fra det du ved om virksomheden hvordan du passer ind i den måde de arbejder på Gør også opmærksom på at du gerne vil lære, især på hvad du gerne vil lære i forhold til det virksomheden arbejder med, samt hvad du vil gøre for at lære.

Salg af mig selv Hvordan vil du opleves af andre, og hvad vil du gøre for at det bliver sådan Tidligere jobs Fritidsjob Tillidshverv Foreningsarbejde Sport/Spejder mv. Fritidsinteresser der kan have betydning

Positiv oplysningspligt: Arbejdsgiveren må ikke spørge, men du skal selv oplyse om ting der kan have indflydelse på jobbet. (enten i ansøgning eller til samtale) Det er fx: Kroniske sygdomme Diagnoser Ordblindhed/talblindhed Domme Graviditet

Eksempel på ansøgningsskabelon

Eksempel på ansøgning

CV skabelon

CV eksempel

CV eksempel

Gode links til jobsøgning/lærepladssøgning www.elevansoegning.dk www.gtilp.dk www.praktikpladsen.dk www.praktikservice.dk www.jobnet.dk www.linkedin.com www.jobindex.dk www.ofir.dk