Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Fortæl med PowerPoint XP
Efter forarbejdet og dagen i dag er målet, at I skal kunne:
Powerpoint fornuftig udskrivning
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Tema 1: Værkstøjskasse med supplerende slides Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Kort indføring i ”Præsentationer”
Generelle regler for brug af PowerPoints
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Backoffice præsentation
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Mindre grimt, tak.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
1 Copyright 2004 Susan M. Rundle Dansk oversættelse: Ole Lauridsen Læring er afgørende for alt hvad.
Kap. 8: Butikchefens adfærd – adfærdsprofil (Whole Brain)
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
CSS ver. 2 Rikke Møller-Poulsen. Visning af billeder?!? Er der stadig nogen, der har problemer med at få vist billeder på deres site?
Backoffice præsentation
Meta-Presentation Gruppe 2 (og Gruppe 4) 12/02/08.
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Pårørendeundervisning: Værkstøjskasse Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Den gode fremlæggelse Præsentationsteknik.
Hvad ser du? (..et ansigt - eller ordet “Liar”).
Mundtlig eksamen Mat B Spørgsmålene til den mundtlige prøve skal offentliggøres i god tid inden prøven Eksaminationstiden er 30 minutter pr. eksaminand.
Den menneskelige hjerne …
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
Tyve slides om gode slides til professoren (og andre)
Interaktionsformer En begrebsmæssig model kan understøttes med forskellige interaktionsformer Interaktionsformen fastlægger centrale egenskaber: Hvordan.
Reklameanalyse Walkthrough.
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Kemi Oplysningerne i periodesystemet MRH - Tradium Kemi.
Skrifttype: Verdana Overskrifter må max. være 35 pkt., Fed Brødtekst må max. være 18 pkt. Regular 1.niveau: Bullet 18 pkt 2.niveau: Bullet 16 pkt 3.niveau:
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 3-5: Fase 2: Skrive udkast.
Dd.mm.åååå Side 1 Titel på præsentation (Arial Reg. 32 pkt.) Foredragholders navn og dato (Arial Reg. 18 pkt.)
Instruktioner Der findes 4 forskellige skabeloner i 6 forskellige farver: titel, punktopstilling, billede og citat. Derudover er der én skabelon hvis titelsiden.
Simpelt Konsistent Klar Stor Progressiv Opsummering.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Retningslinier for din præsentation
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Tema 1: Værktøjskasse med supplerende slides Psykoedukation til patienter med emotionel ustabil personlighedsforstyrrelse.
Brugertest af nyt design på au.dk
Guide – Siden skal slettes
Guide – Siden skal slettes
Digital præsentation som grundlag for den faglige samtale om projektarbejdet ved eksamen i dramatik.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
Skabelon mailopsætning
Præsentationsportfolio
emne erklæring SmartArt-grafik med billeder på rød baggrund
Powerpoint-præsentation
Torsdag den Oplæg ansøgning og cv Start med at lave et cv
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Sæt dit aftryk Undersøgelse
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Dagtilbudsforum d. 9. oktober 2018
Præsentationens transcript:

Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende

En præsentation består af stikord … ikke en masse tekst, der skal læses op

Globale og analytiske mennesker Den analytiske: foretrækker en præsentation, hvor informationerne kommer en ad gangen Den globale: foretrækker at kunne overskue hele præsentationen inden han/hun fokuserer på det enkelte slide Suppler derfor gerne din præsentation med ”hand-outs” (udskrift af den samlede præsentation).

7+/- 2- reglen (syv-plus-minus-to-reglen) Vi kan kapere mellem 5 og 9 informationsenheder ad gangen. Farver, billeder og sætninger er informationsenheder. Komplicerede sætninger kan indeholde flere informationsenheder. Lad derfor dine slides overholde 7+/-2- reglen!

pkt 24 Skrifttyper og –størrelser Brug minimum størrelse 24, hvis præsentationen skal vises på storskærm Brug tekster uden ”fødder” (seriffer) – fx Verdana eller Arial som her Brug aldrig tekster med ”fødder” – som Times eller Bookman

Farver har betydning Blå og Violet skaber ro Gul og orange skaber opmærksomhed, indlæring – og risiko for en vis stress Grøn og violet-rød ligger midt imellem

Vælg farver efter tilhørernes opmærksomhed De første 15 minutter, folk er mest opmærksomme: De næste 15 minutter, her er folk mindst opmærksomme: De sidste 15 minutter – opmærksomheden stiger, men ikke til samme niveau som de første 15 minutter:

Hvilke farver ser vi først? Farver ”springer i øjnene” i en vis rækkefølge: Først ser vi rødt – så gul og grøn – og endelig blå