Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
En lille introduktion Angående links til
Flickr.com – online billeddeling
Grundlæggende PowerPoint
Læringsstile og lektier
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Readymades / genbrugskunst
Manuelle målstyrings-tavler
Udarbejdelse af poster
Skriv til nettet •Design (CMS) •Tekster på nettet •Navigation •Persuasive design (motiverende design)
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Måske er I bedste venner i et år,
Grønt Flag Grøn Læreruddannelse GFGL. 27/08/10 Det Grønne Flag er hejst på Zahle Ved en flaghejsningsceremoni fredag den 27. august overrakte Børne- og.
Backoffice præsentation
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Om et øjeblik kommer Du ind i en magisk verden!. Om et øjeblik...
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Kommunikation / it.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Backoffice præsentation
4U2SLEEP. -Værten ønsker at få overnattende gæster  Penge i kassen -Værten vil skabe interesse om design ifht. deres hotel -Sitet skal give en oplevelse.
Velkommen til Hvordan vises skolens værdier bedst muligt i SkolePorten? SkolePortens fleksibilitet kan medvirke til at understøtte skolens værdier. Oplægget.
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
1.
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Kildekritik Niveau 1 for folkeskolens afgangsklasser.
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
Læsning.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Milles Univers Indhold og design tager afsæt i at det er Milles skabbog som hun selv skriver / har skrevet.
Dokumentation Her er der et screenshot af skærmen mens vi laver vores forside til medieproduktet.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
For webredaktører Præsentation /Jesper Emil Ellekilde - pensionist.
I kan begynde med at fortælle om det! Den måde, I vejleder på efterskolerne, er unik! I gør det i ”det skjulte” – og taler ikke højt om det Få det frem.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Interaktiv skærm.
Læs teksten grundigt;-) På næste side er en julekalender
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Dagens program Du skal lære at: finde dine introduktionsforløb
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Begynd med at åbne
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Hvordan ændrer jeg teksten på min hjemmeside?
Skabelon mailopsætning
Best practice i sociale medier
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
SMTTE-Modellen Sammenhæng Evaluering Mål Tiltag Tegn Hvad vil vi?
Den Nationale Guideline for Organdonation
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Design Thinking Consultant Agnete Design Thinking Consultant
Hvorfor dansk på GF1?.
Modul 07, Elektronisk post
Velkommen til PowerPoint
Sekretær på studiet Lovgivning
Dette program kan lave et portræt af dit ansigt ud fra den information, du selv giver... Klik her.
Fra anledning til udvikling
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Velkommen Dagens program.
Velkomst fra Studievejledningen Health
Præsentationens transcript:

Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle fungere som et samling punkt for alle de forskellige ting jeg har lavet rundt omkring.

Her ses et preview af forsiden til min studieweb. Jeg har valgt at man her fra skal kunne kommen en på en masse forskellige sider om de forskellige fag jeg har hvor man bl.a. skal kunne se mine opgaver samt kartere i dansk osv. løbende.

Her ses et eks. På en af de sider jeg har lavet i dette tilfælge min dansk side som jeg dog ikke lige har fået opdateret. På siden kan man se hvornår jeg har lavet noget, hvad jeg fik i Karakter og man kan sidst men ikke mindst hente opgaven som jeg har lavet i pdf form. Som det sikkert kan ses har jeg valgt den lyse grønne farve som et gennemgående design

Denne gang viser jeg et udklip af min kom/it side som der også er linket til fra min studie web Forside. På denne side står der en lille beskrivelse af hvad jeg har lavet de forskellige dage om man kan via et link kommen ind på en mere uddybende side med billeder der illustrere det.

Hvordan har jeg lavet det? Jeg startede med at lave en tekst baserede skitse hvor jeg skrev nogle af de ting jeg gerne ville fortælle/kunne med min side. En af de ting jeg prioriteret højt var at man skulle kunne se alt hvad jeg havde lavet ikke kun min studie web men også Roskilde IT, Min Info side osv. jeg prioriteret også at den skulle havde et gennemgående design og være bruger venligt. En af de ting som jeg også prioriteret var at man ikke skulle kunne gå fra sted til sted med 1 klik altså man skulle ikke kunne gå fra forsiden til min kom/it siden uden først at få valget om man ville besøge nogle af de andre sider det har jeg gjort for at sikre mig at man får set så meget af siden så muligt, ved godt det måske ikke er så bruger venligt men det er en bevist ting som jeg f.eks. ikke har valgt at lave på Roskilde IT´s hjemmeside hvor man kan klikke sig ind på alle sider uanset hvor på siden man er.

Det var så en hurtig dias om hvordan jeg har designet min studie web. Jeg laver snart en pdf/ dias der fortæller om hvordan jeg har designet Roskilde IT som kan ses på