At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20. Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Nadverens indhold og betydning
Advertisements

- en kraft, der trodser død og modgang
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
”Åndelige discipliner for disciple”!
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Verdens vigtigste tale. Del 1: Jesus om sex og vrede
I er verdens lys Det skal handle om lys i dag og om det at være et lys. Her i efteråret og hen over vinteren, så er lyset noget af det vi allernemmest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
VELKOMMEN – VI ER GLADE FOR DIG SLUTTEDE SIG TIL OS.
Mat.5:1-2 Jesus klatrede op på et bjerg..
Nøgler til menighedens vækst
BP – dit og mit frihedsbrev. Muligt at leve et liv i frihed – pga
Livets Ord Livets Ord Juni 2012 Juni 2012 Arbejd ikke for den mad, som er forgængelig, men for den mad som varer til evigt liv, den som menneskesønnen.
”Kaldet til kærlighed”
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
Paulus’ brev til de kristne i Efesus
Bjergprædikenen – kongens frihedsbrev til dig
”Kaldet til kærlighed”
Genoprettelse af et brudt fællesskab mellem mennesker ”Vær gode mod hinanden, vær barmhjertige og tilgiv hinanden, ligesom Gud har tilgivet jer i Kristus.
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Livets Ord Juni 2011 ”Og tilpas jer ikke denne verden, men lad jer forvandle, ved at sindet fornyes, så I kan skønne, hvad der er Guds vilje: det gode,
En menighed, der søger enhed
At vente på Guds time.
Ef 4,1-16: Hvordan fastholder vi Åndens enhed i vor menighed?
Hvorfor er Bibelen troværdig? 66 bøger Ca. 40 forskellige forfattere Ca år Guds ord!
Introduktion til Kongen og hans Rige
Bjergprædikenen (26) Rigets konge Matt 7,28-29.
Livet i Helligånden TEMA: Pinse TEXT: Rom. kap. 8 MÅLGRUPPE: kristne og endnu ikke kristne FORMÅL: At forstå og kalde os til at praktisere fællesskabet.
Bjergprædikenen (13) Loven om rene motiver (a) Matt 6,1-18.
Kristen i dag Identitet: Hvem er Jesus?. Sidste gang... Kristendom ikke først og fremmest love og regler, Men EVANGELIET om Jesus KRISTUS.
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Almagts Gud, velsignet vær
Ap. G. 2:37-47: Da de hørte det, stak det dem i hjertet, og de spurgte Peter og de andre apostle: »Hvad skal vi gøre, brødre?« Peter svarede: »Omvend.
Den opsøgende Gud. Matthæus 21:1-7 Da de nærmede sig Jerusalem og kom til Betfage ved Oliebjerget, sendte Jesus to disciple af sted og sagde til dem:
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Guds kærlighed er stærke, milde hænder 1, S1 Guds kærlighed er stærke, milde hænder, som dækker dig med miskundhed og fred. Guds kærlighed dig ud i livet.
De ti bud Jeg er Herren din Gud. De første bud Gud talte alle disse ord: »Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset. Du må ikke.
Bibelen som redningsvest eller kompas? Hvordan kan man navigere efter Bibelen som voksen københavner, og hvordan kan den hjælpe os i mål?
Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.
Galaterne 1-2 Nåde og Fred fra Gud Fra Paulus, apostel, ikke fra mennesker, ikke udsendt af et menneske, men af Jesus Kristus og Gud Fader,
Komme dit rige iblandt os
Kære Gud jeg takker dig 1, S1
Den kommunikerende Gud (4), Lukas 4. Evangeliets formidling, Jesu virke, Kirkens kald.
719_Lad det klinge sødt i sky 1, S1 Lad det klinge sødt i sky: Lovet være kongen ny, Sions konge, barnebly! Han kom til jord, som os profeten spå'de. Eja,
Jesus Kristus indvarsler Guds rige her i verden
Det sårbare fællesskab
Hvordan skal vi leve som kristne i hverdagen
Paulus’ Brev til Efeserne Evangeliet om Kristi ubegribelige rigdom
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Julens symboler Matthæus 2
604 – Gud, din kærlighed du os sender 1, S1
123 – Julen har bragt velsignet bud 1, S1
Vi vil gå med kærlighed fra Gud 1
At forholde sig til Bibelens voldelige tekster i en terror tid.
831_Herre, du vandrer forsoningens vej 1, S1
220_Vor Herres Jesu mindefest 1, S1
Frelse af nåde ved tro Hvordan syndere bliver forligt og kan leve i fællesskab med den levende Gud Kristian Guttesen.
611 – Vi vil gå med kærlighed fra Gud 1, S1
423 – Fuldkommenhed i kærlighed 1, S1
Matt. 5:3-11 Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal.
276 – Nu titte til hinanden 1, S1
534 – Han, som på jorden bejler 1, S1
Julen har bragt velsignet bud
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
Guds arvinger og Kristi medarvinger
577_Med en evig kærlighed 1, S1
Ap. G. 2:1-4 Da pinsedagen kom, var de alle forsamlet. Og med ét kom der fra himlen en lyd som af et kraftigt vindstød, og den fyldte hele huset, hvor.
At tro, det er at lægge sig ned ved korsets fod og begge arme strække
439 – Herre, du vandrer forsoningens vej 1, S1
348 – Der bydes ind til kongens fest 1, S1
Præsentationens transcript:

At leve under Jesu Kristi lov Matthæus 5:17-20

Matthaus 5:17 – 5:20 Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne. Jeg er ikke kommet for at nedbryde men for at opfylde. Sandelig siger jeg jer: Før himmel og jord forgår, skal ikke det mindste bogstav eller en eneste tøddel forgå af Loven, før alt er sket. Den, der bryder det mindste bud og lærer mennesker at gøre det samme, skal kaldes den mindste i Himmeriget. Men den, der holder det og lærer andre at gøre det, skal kaldes stor i Himmeriget. For jeg siger jer: Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget.

Hvorfor Guds lov? -”Regelbundne, snæversynede, fordømmende, lyseslukkere” -Guds lov beskytter -Guds lov giver ægte frihed Jeg er ikke kommet for at nedbryde Loven eller Profeterne

Hvordan opfyldes Kristi lov? -Min selvopofrende redningsmand -Min hellige regerende konge -Min kærlige hengivne brudgom Jeg er ikke kommet for at nedbryde men for at opfylde Jesu liv bliver forenet med mit liv:

Hvordan gennemfører jeg Kristi lov? -Indre og ydre kærlighed og retfærd -Vi skal drives af Helligånden -Vi skal vandre i Helligånden Hvis jeres retfærdighed ikke langt overgår de skriftkloges og farisæernes, kommer I slet ikke ind i Himmeriget

Kristi lov beskytter og giver frihed Bliv optændt af hengivenhed til Jesus Vi skal samarbejde med Jesu Ånd