Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der."— Præsentationens transcript:

1 Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2

2 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der er intet mørke i ham. Hvis vi siger, at vi har fællesskab med ham, men vandrer i mørket, lyver vi og gør ikke sandheden. Men hvis vi vandrer i lyset, ligesom han er i lyset, har vi fællesskab med hinanden, og Jesu, hans søns, blod renser os fra al synd. Hvis vi siger, at vi ikke har synd, fører vi os selv på vildspor, og sandheden er ikke i os. Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os fra al uretfærdighed. Hvis vi siger, at vi ikke har syndet, gør vi ham til en løgner, og hans ord er ikke os.

3 1.Johannes 2:1-2 Mine børn, dette skriver jeg til jer, for at I ikke skal synde. Men hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige; han er et sonoffer for vore synder, og ikke blot for vore, men for hele verdens synder.

4 Udnyttet og misbrugt Udnytter og misbruger

5 Billig nåde? -”BILLIG NÅDE” -”NÅDE + LOVEN” -KRISTI LOV Hvis vi siger vi har fællesskab med ham men vandrer i mørket, lyver vi og gør ikke sandheden.

6 Hellighedslovene -Guds bolig og blodofringerne -Mad, tøj, frisure, … -Spedalskhed Ærefrygt for Guds hellige renhed Gud er lys og der er intet mørke i ham.

7 Den himmelske domstol -Anklageren -Forsvarsadvokaten -Dommeren Hvis nogen synder, har vi en talsmand hos Faderen, Jesus Kristus, den retfærdige.

8 Vejen til Frihed -Bekender -Trofast og retfærdig -Tilgiver og renser – AL uretfærdighed Hvis vi bekender vore synder, er han trofast og retfærdig, så han tilgiver os vore synder og renser os fra al uretfærdighed.

9 Udnyttet og misbrugt Udnytter og misbruger

10 Den dyre forvandlende nåde Vandring i lyset Guds Advokat


Download ppt "Ingen billig nåde 1.Johannes 1:5-2:2. 1.Johannes 1:5-10 Og dette er det budskab, som vi har hørt af ham og bringer videre til jer: Gud er lys, og der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google