Vejledningen henvender sig til institutionens ansvarlige ledelse, den administrative medarbejder, som har ansvaret for at indberette institutionens aktivitet,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Hvad har DAK-E gang i?. Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Tilbudsportalen Introduktion for de 5 socialtilsyn Januar 2014
Videregående pc-vejledning
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Din uddannelsesplan består af 6 dele: Personlige oplysninger Karakterer Grundlag Uddannelsesønsker Parathedsvurdering Underskrifter Du kan få adgang.
Trin 1: Find kvitteringer
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Information / vejledning om nye muligheder for: Version Copyright DKVS -THEMCOM 1) Online adgang til Militært Tidsskrift. 2) Behandling af egne.
Kan en Internet tilkoblet bruger sende en til andre Internet tilkoblede brugere uafhængig af hvilket operativsystem modtageren har? •Ja •Nej.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Tilmelding til ungdomsuddannelser 2010
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Aktiv brug af Søften Portalen
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
En kogebog Synopseprøven i dansk.
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
Vejledning Alle skal have en uddannelse (95 %) Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar:
Før du starter, skal du sikre dig at du har en digital signatur. Få den gennem den ansvarlige på afdelingen (gyn:Christel Nielsen), el. bestilbestil 1.
Vejledning i 9. klasse. Flere elever skal vælge erhvervsuddannelse Mål med udskoling: Eleverne klar til at træffe valg Ansvar: UU Skive, i samarbejde.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering.
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
Det første ark i regnearket:
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Øvelseslærer på ITU cand.merc.(dat.) studerende på CBS.
Øvelsestimer (opgave 3) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”. Indføj ”Sted og dato” i feltet for dato og ”Enhedens.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
I henhold til IEU-instruksen skal institutioner, som foretager elektronisk aktivitetsindberetning og som efterfølgende modtager tilskud på den baggrund,
Decentral lønadministration i Roskilde Kommune v/Theis Dankert Theis Dankert Lønkoordinator i Roskilde kommunes HR -afdeling. Projektleder på decentral.
Lønkonsulentens lektie Tirsdag den 4. oktober 2011.
Classic/Sygedagpenge Myndighed Alle relevante akter skal være indscannet (sker løbende). Der oprettes enkeltsag i SB-sys: Forrevalidering, herunder delforløb.
Vare Nr – Navn, læge, dato Logo Indtast user-id User Id Indtast password Password Log in Page 1Page 2 Page 3 (Scroll liste) Page 4 Logo Log ud 1 Navn på.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
ØKONOMIFORVALTNINGEN KØBENHAVNS EJENDOMME 15. FEBRUAR KØBENHAVN S EJENDOMME Vi skaber rum Vejledning til HelpDesk Opgavebestiller.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Tilskud.
Møde Fakturering af projekter 2016
Beskrivelse af krav og procedure ved mundtlig eksamen
Forpligtende aftaler - og loyalitetsaftaler
Børn med særlige behov i dagplejen
Vejledning i brugen af PCJupiterXL
Undervisningsdag den 25. august 2015
Tilskud & Regnskab Kursus for nye efterskoleledere
Sådan anvendes BG-NetBank
Overblik med Instruktørrollen
Gennemgang af ansøgningsflowet for ansøgere til de videregående uddannelser 30. Januar 2017.
Møde Fakturering af projekter 2016
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Tilskud Kursus for nye efterskolesekretærer
Kursus for administrative medarbejdere
Nye digitale løsninger
Møde Fakturering af projekter 2016
Nye forstandere på efterskoler
Sådan anmelder du en skade!
Sådan bruges video- s og emnerapporter
Opret fremmed kursus Blå kurser: Fremmed kurser
Princip for udarbejdelse af principper
Kursusnavn, nummer Underviser Navne på gruppemedlemmer
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Vejledningen henvender sig til institutionens ansvarlige ledelse, den administrative medarbejder, som har ansvaret for at indberette institutionens aktivitet, og institutionens revisor. Vejledningen indeholder en beskrivelse af alle felter, som revisorerklæringen for kommnunalt bidrag på produktionsskoler består af, og en beskrivelse af, hvordan du udfylder erklæringerne korrekt. Revisorerklæringen bruges i de tilfælde, hvor revisor måtte have forbehold og/eller supplerende oplysninger. Har revisor ingen forbehold eller supplerende oplysninger skal revisor bruge den revisorerklæring, som dannes i forbindelse med aktivitetsindberetningen på indberetnings- og brevportalen. Vejledning til revisorerklæring vedrørende kommunalt bidrag på produktionsskoler med forbehold og/eller supplerende oplysninger 1 Sagsnr. 16/06953, Ledelses- og revisorerklæinger prodktionsskoler Økonomisk-Administrtivt Center / Gilda Daugaard Version For at den uafhængige revisors erklæring vedrørende kommunalt bidrag på produktionsskoler skal leve op til kravene i revisionsstandarden ISAE3000(ajourført) i de tilfælde, hvor revisor måtte have forbehold og/eller supplerende oplysninger, så skal revisor have muligheden for at vælge forbehold samt supplerende oplysninger til og fra på revisorerklæringen. Til dette formål har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (styrelsen) udarbejdet en særskilt revisorerklæring, som skal benyttes i stedet for den, der dannes i forbindelse med selve indberetningen. Den særlige revisorerklæring udfyldes, hæftes bag på den godkendte indberetning fra indberetnings- og brevportalen, og det hele sendes samlet til styrelsen.

3) Her skrives institutionens 6-cifrede institutionsnummer samt institutionens navn. 4) Her skrives det bidragsår, som indberetningen vedrører. Sådan udfylder du revisorerklæringen: 2 1) Her skrives det bilagsnummer, som dannes på indberetningen på indberetnings- og brevportalen. Nummeret findes på indberetningsudskriften ved teksten ”Bilagsnr.” 5) Læs mere på næste side 2) Her skrives den dato, som dannes ved godkendelse af indberetningen på indberetnings- og brevportalen. Datoen findes på indberetningsudskriften ved teksten ”Dato” Sagsnr. 16/06953, Ledelses- og revisorerklæinger prodktionsskoler Økonomisk-Administrtivt Center / Gilda Daugaard Version

3 6) Her vælges en konklusion med forbehold. Er der intet forbehold vælges der et punktum fra listen. Sagsnr. 16/06953, Ledelses- og revisorerklæinger prodktionsskoler Økonomisk-Administrtivt Center / Gilda Daugaard Version ) Læs mere på næste side

4 Sådan udfylder du revisorerklæringen: Sagsnr. 16/06953, Ledelses- og revisorerklæinger prodktionsskoler Økonomisk-Administrtivt Center / Gilda Daugaard Version ) Har revisor forbehold vælges overskriften ”Forbehold” samt underoverskriften ”Grundlag for konklusion med forbehold” Grundlaget for forbeholdet beskrives i det tredje felt. Er der intet forbehold vælges der et punktum fra listen 9) Ved forbehold vælges overskriften ”Konklusion med forbehold”. Herudover klikkes de tre felter frem inde i selve teksten. Er der intet forbehold vælges der et punktum eller bindestreger fra listerne. 10) Her kan revisor vælge om der er ”supplerende oplysninger ”eller om der er ”supplerende oplysninger vedrørende forhold i indberetningen ” samt beskrive, hvad de supplerende oplysningerne går ud på. Er der ingen supplerende oplysninger vælges der et punktum fra listen. 11) Her daterer og underskriver skolens revisor revisorerklæringen med en original underskrift samt sætter revisorstempel på revisorerklæringen.