Velkommen til ekstraordinær generalforsamling no. 2, 2016.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Talsmandsseminar september 2010
Advertisements

Domea Eksempel - Drift og vedligehold Besvarelsesprocent: xx
Hvordan håndterer vi frikvartererne?
Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Afdeling rørudskiftning
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Rene Boulevardbebyggelser - et børn og ungeprojekt Et forebyggende projekt med hensyn til hærværk og kriminalitet Boulevardbebyggelserne.
Historie 9. kl. uge 6 1.Intro 2.Sang 3.Samtale 4.Opgave 5.Opsamling Mål: At blive fanget af undervisningen mindst én gang!
Hvad betyder det for os? På 2 lån med swap-aftale skylder vi i alt kr. 343 mio. Rentefoden incl. swap-aftalen er 4,56% på det store og 5,45% på det lille.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
Leje af huset Via Napoli i Pratola Peligna - Abruzzo Priser Én dag: 485 kr. (65 euro) Én uge: 3000 kr. (400 euro) Fire uger: kr. (1.000 euro) For.
PROGRAM Præsentation. Sager. Sagsbehandlingen. Retsgrundlaget.
Forelæggelse af projekt og omfang af udskiftning
Arbejdstidsplanlægning 5 dages arbejdsuge
Trivselsaften for 0.A Børn mobber ikke deres forældres venners børn.
Kap. 2 Mikroorganismer Mikroorganismer i fødevarer
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
NABOSKABER PÅ GODT OG ONDT. PRÆSENTATION 43 år og cand. jur. Ansat siden februar Har i hele ansættelsesperioden behandlet klagesager, beboerklagenævnssager.
0.årgang 2012/ årgangs struktur - Hverdagen på 0.årgang.
Skitur 2015 – fra den 13/2 – den 18/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret Hvilke rammer giver lovgivningen i dag? Tirsdag den 9. januar 2007 v/ juridisk konsulent Morten Haahr Jensen.
Kan økologiregler sikre dyrevelfærd?
Renovering af hovedføringsveje Langenæshus etape 2
Ny friplejeboligordning. Evaluering af friplejeboligordningen pegede på: Uhensigtsmæssigt med genudbud hvert 10. år Et ufleksibelt afregningssystem Nogen.
Eksamen Fokus på mundtlig eksamen, men siger lidt om skriftlig også…Dagen før, eksamensdagen, roller skr. Eksamen.
ALS-NYT Andelsboligforeningen Lyøvej/Sprogøvej Marts 2015 Foråret er begyndt Med foråret skudt i gang vil vi i bestyrelsen gerne ønske alle andelshavere.
La Città Eterna La Città Eterna sommer 2016 ROMA 29. Juni – 5. juli 2016.
NATUR OG VEJ SERVICE Center for Byens Anvendelse Aarhus Kommune Instruktion til fremmede håndværkere hos NVS Version:
Nedrivning af bevaringsværdige og fredede bygninger Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer.
Kapitel 16 Kreditaftaler. Kreditaftaler kapitel 16 I kapitel 16 gennemgås: Krav til kreditaftaler Trepartsforhold Køb med ejendomsforbehold Køber misligholder.
Kundebetjening for taxichauffører Mandag d. Tirsdag d. Onsdag d. Torsdag d. Fredag d. Lørdag d. Søndag d. Fyraftens møde SMS opgave 1 Udføre opgave 1 SMS.
Rammeaftale om samarbejde og medindflydelse. Formål: …at styrke medarbejdernes interesse for effektivitet i kommunens forvaltning og i dennes institutioner.
Gjerrild-Bønnerup Friskole Økonomiske Strategi
Disciplinære foranstaltninger – tjenstlige samtaler Lederkursus 2014.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Onsdag den 11. juni 2014 på Hedensted Sognegård.
Brandsyn. Hvad siger loven…  Det fremgår af § 1, stk. 1, i bekendtgørelsen, at kommunalbestyrelsen har pligt til at foretage brandsyn af 1) Brandfarlige.
Godkendte visioner og målsætninger Lejerbo Frederiksberg Maj 2015.
DABYFO kredsmøde i Odsherred 2. september 2015 Dispensation fra kravet til parkering i henhold til byggeloven Jens Bendix, Slagelse Kommune.
BR10 Opgave Kapitel 3 bygningers indretning Adgangsforhold / tilgængelighed Hvor stort et areal skal der være foran en yderdør ? Foran en yderdør skal.
DANSK OG INTERNATIONAL ERHVERVSRET, 3. UDGAVE Kapitel 16 Kreditaftaler.
Onsdag den 28. til fredag den 30. juni
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Velkommen - det er et kønt hold ….
Til Sorø Handel & Service Medlems møde
Vejledning om arbejde i stinkskabe Industriens Branchearbejdsmiljøråd
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Almen sTudieforberedelse 2017
Sprog og kultur PROJEKT hg2
Kapitel 16 Kreditaftaler.
Overordnede bestemmelser
Voksenansvar for anbragte børn og unge Husorden
Elevers og læreres rolle
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Velkommen til OGF Cykelmotion Stormøde 19. februar 2018
Boligorganisationernes møde med Byrådet 7. maj 2018
Bestilling og ordrebekræftelse
Bestilling og ordrebekræftelse
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Onsdag den 4. til fredag den 6. juli
Tilslutningspligt via lokalplan eller projektforslag
Færdselsundervisning
Forhandlingens DIAMANT
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Arbejdstidsopgørelse 2018: Tjek tiden
Projekt røg og alkohol på Plejehjemmet Vejlbygade 7A
Lige adgang til lejligheder og sæsoner for alle
Velkommen til OGF Cykelmotion Stormøde 11. marts 2019
Kapitel 11 Kreditaftaler.
Håndbog for lejere Æ’ Redningshus.
Præsentationens transcript:

Velkommen til ekstraordinær generalforsamling no. 2, 2016

Dagsorden: Valg af dirigent Indfrielse af realkreditlån / Per M Jensen. Vedtagelse af nye husordenregler der også omfatter brug af haverne / Benjamin Højgaard.

1. Valg af dirigent

Indfrielse af realkreditån Indfrielse af realkreditlån. Reducerer ydelsen på vores samlede lån med ca ,00 kr årligt Reducere den negative rente på de frie midler med ca. 1/3. (Lånet kan opsiges skriftligt senest den 29. juli i år til indfrielse 1. oktober i år. Lånet kan indfries til den restgæld, der er pr. 30. september i år, ,46 kr. + et gebyr på 950 kr. - i alt ,46 kr.)

Husorden Boligerne Installation af vaske- og opvaskemaskine i lejlighederne er tilladt – Det skal sikres at evt. læk ikke kan forsage vandskade i ejendommen. Hundehold er forbudt. Fodring af fugle er forbudt da det tiltrækker rotter.

Boligerne Høj musik, sang og støjende adfærd er i almindelighed ikke tilladt på hverdage fra kl og i weekender til kl Dette gælder til kl i hverdage og til kl søn- og helligdage. Ved festlige lejligheder skal naboer, opgang og naboopgang varsles mindst én uge inden festlighederne påbegyndes.

Trapper, loft og kælder På trappeopgange, gangearealer og tørrerum må intet henstilles eller henlægges. Dette skal sikre fri passage samt minimere brandfare. Ved midlertidig hensættelse af effekter (i op til en uge) skal effekterne tydelig markeres med ejernavn og dato for hvornår disse fjernes. Der er ikke tilladt at henstille køkkenaffald i opgangen ej heller i kortere tid.

Trapper, loft og kælder Hoved og kælderdøre skal holdes aflåste. Døre med adgang til lofter og kældere skal holdes lukkede. Leg eller unødig støj på trapper og gange er ikke tilladt. Dette gælder også ved lejligheder hvor rygere står i umiddelbar nærhed af indgangspartiet. Nedbæring af cykler og barnevogne må alene foregå på gårdtrapperne.

Trapper, loft og kælder Vaskerum og tørrelofter anvendes efter tur, hvis ikke brugerne selv har truffet en anden ordning. Vaskerum må ikke benyttes mellem kl og kl Det er op til beboerne selv at holde vaskerummene rene og ryddelige.

Trapper, loft og kælder Beboelse af lofts og kælderrum er forbudt. Installation af lys eller faste installationer til fryse- eller køleskabe i kælder- eller loftrum må kun ske med repræsentantskabets samtykke og i øvrigt for beboernes regning. Kælder og loftrum skal beboerne holde forsvarligt aflåst. Kældervinduer bruges til kortvarig udluftning men holdes i almindelighed lukkede.

Trapper, loft og kælder: Der må ikke ryges i opgange, loftrum, eller kælder arealer grundet brandfare og røggener. Brug af kemikalier og andre lugtfremkaldende midler såsom spraymaling, benzin ol. Må ikke bruges i kælder eller loftrum. Der henvises til de store skralderum, hvis man f.eks. vil male eller afrense emner under tørre forhold.

Gårdene I gårdene må i al almindelighed intet henstilles eller henlægges, og i givet fald kun efter aftale med viceværten. Af hensyn til den frie gennemkørsel er det ikke tilladt at parkere køretøjer på Sangfuglestien, dog er ærindekørsel tilladt i op til én time. Ved nødvendig kørsel må der udvises den største forsigtighed. Motorcykel og knallertkørsel i gårdene er forbudt.

Gårdene Ved brug af grill skal der tages hensyn til andre beboere, dette kan f.eks. gøres ved ikke at stille grillen umiddelbart under vinduerne. Grillen skal være slukket når den forlades. Henkastning af affald herunder madaffald i gårdene er forbudt.

Gårdene Efter ophold ved de opstillede borde i gården, efterlades disse i rengjort stand. Der skal være ro i gårdene senest kl på hverdage og kl fredag og lørdag, samt dage op til helligdage Det er ikke tilladt at lufte dyr i gårdene

Affaldscontainer Dagsrenovation tømmes i affaldscontainere, og lågene på disse skal holdes lukkede. Flasker smides i affaldscontainer, mens andet affald (fx pap og elektronik) afleveres efter de retningslinjer der er angivet af Københavns kommune. Medvirk til at holde ordentlig rent omkring affaldscontainerne. Undgå urimelig støj og medvirk i det hele taget til at skabe rolige og renlige forhold i ejendommen til gavn for alle beboere.

Tak for i aften Kom godt hjem…