1. Sangen om Larsen Her er en sang om en mand, der hed Larsen, det' ham man møder på gaden hver da', og han var tem'lig uheldig med livet, som han ellers.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

institutionsleder Jette Melin
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
GRAFISK FORTÆLLING 1.
En gennemsnitlig og fiktiv Jonathans dokumenterede forløb på Korsør ProduktionsHøjskole Jonathan starter mandag den 12. oktober på Korsør ProduktionsHøjskole,
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
Hvad gør livet så værdifuldt?
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Cv. Jørgensen Abonnenten
Jeg støtter barnet ved:
Kommunikation i samarbejdet mellem Mentor og Mentee
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Klik på musen og se siderne
Hvad gør livet så værdifuldt?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
VELKOMMEN til alle jer ”nye” 10vk ‘r
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Tema 5: Relationer og kommunikation Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Spejder er sejt!. Plan Hvorfor tager man på Plan? Hvad får du ud af det? Hvordan er det at tage helt alene af sted? Hvordan er det at skulle hjem? Forældres.
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
10 roser til dig.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Samson Og Dalila.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Projekt ”Unge med psykiske vanskeligheder – overgang fra barn til voksen” Vingsted den 18.marts 2015.
Elvis Aaron Presley Solstrålerne har i musik arbejdet med et stort projekt om Elvis. De har lært meget om rockens konge. Det mundede ud i en flot præsentation.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
HVERDAGSGLÆDE Hold balancen med et stærkt og velfungerende familieliv Balancekonference, Region Syddanmark, August 2010 Workshop.
DIDAKTIKLABORATORIE Et laboratorium der arbejder med at udvikle et planlægningsværktøj. ”Et værktøj”, der kan hjælpe os til at se, hvordan Ord som ”Leg-
A/S Gelsted Bygningsindustri1 1 ”Ny chance til alle – den gode historie fra en produktionsvirksomhed” Ved Lars Vigsø,Susanne Toftager A/S Gelsted Bygningsindustri.
Forandringskompasset. Program 9:00- 9:15Velkommen og formål med dagen 9:15- 10:00Introduktion til kompassets forandringsfaser + mini øvelse 10:00-10:15Pause.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
En lille reminder: nu har du brugt tid på at snakke om, ærgre dig og gerne ville ha lavet om på fortiden …det har ikke ført til noget som helst godt, at.
Scleroseforeningens ”kampsang”. Melodi: Marken er mejet …. 1. Nu skal I høre lidt nyt om Sclerosen. Topmoderne er de MS-ramtes ny struktur. Mange lokale.
Nu må du langsomt til overlade ansvaret for hus og installationer til fagfolkene.
Karrieretransition & Netværk
Mobning gentænkt V/ Helle Rabøl Hansen. Cand. Jur. og adjunkt. Århus Universitet. Institut for Uddannelse og Pædagogik /eXbus, exploring bullying in schools,
Ansøgning for dummies.
Kristen identitet i arbejdslivet
Sociale Medier Er min virkelighed digital? Og er det digitale virkeligt? SØS idrætsefterskole 28/
min sommerferie på malorca
RUNDT OM RØDHALSEN.
Her er hvalen Hvalborg, stoppet ud i vat og avispapir og sprit, den blev født i Irmitz, en kold decembernat lidt nordøst Kransvesit.
SPEAM, stress, august 2017 Jytte Dahlstrøm, speciallæge i psykiatri
Vor tids paradoks Klik for næste side .
Hvordan motiverer vi de unge?
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Sang til PLO’s 50 års Jubilæum – en inddragelses-odyssé
Sangen i mit hjerte Er en tak for korset Gud At du tog mig ind til Dig
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Danmarks historie #3.
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Tænk at vågne tidligt (Morning Has Broken)
Først brummer busserne
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Du danske sommer Du danske sommer, jeg elsker dig,
Den ”rigtige” skæve profil
Præsentationens transcript:

1

Sangen om Larsen Her er en sang om en mand, der hed Larsen, det' ham man møder på gaden hver da', og han var tem'lig uheldig med livet, som han ellers havde ventet meget a'. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Han var født i en nobel familje, og hans forældre de sa' ham så tit: Når du bli'r stor og ska' til og ha' stilling, ska' du få dig no'et der' absolut solidt. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Han kom i skole og lærte at fedte for dem der' store og tæve dem der' små. Han lærte osse at la' vær' med at spørge og at tro på det han ikke ku' forstå. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Som alle andre fik Larsen eksamen og gik i sheiktøj og følte sig stor. Han tænkte: Først nu begynder vi livet, men en skønne dag blev han sat på kontor. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. 2 Han havde regnet med avancementer og ganske vist var der chancer ret tit, men de blev nappet af chefens nevøer, skønt i mange år had' Larsen gået og slidt. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Han havde tænkt sig et hus med garage og rigtig have som ku' vær' hans egen, men det blev kun til to vær'lser med kammer og til cykel og en bus, når det var regn. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Han havde tænkt sig en blomstrende kone og mange glæder og børn sku' de ha', men der var ikke til børn i hans gage, og hans kone blomstred' altfor hurtigt a'. Det sku' vær' så godt og så' det faktisk skidt. Han havde tænkt sig så mangt og så meget men overalt var der altså hejst stop. Og sådan går det for alle de Larsner, som man aldrig ka' få til at vågne op. Det sku' vær' så godt men nu' det faktisk skidt.

”Du er ikke et offer” 3

Dit liv – Dit ansvar! 4

Dagsorden Sang Rasmus 16 år Programmet De mange valg Øvelser og modeller – Værdier og målsætninger! Karrierevejledning og AI på Københavns Idrætsefterskole Vejlederrollen 5 gode pointer som jeg har haft succes med Tak for i dag! 5

De mange valg 6

Start med dig selv 7

Din begravelse 8

Øvelse Hvad er vigtigt for dig? 1.Ærlig……………………………………………………… Positiv………………………………………………………… 3.Energisk.……………………………………………………… 4.Et forbillede………………………………………………… En god far……..………………………………………………. 6.Nysgerrig………………………………………………………. 7.Initiativrig …………………………………………….. 8.Osv…………………………………………………. 9

Din egen grundlov Få værdierne på plads 10

Hvad vil Du ha? 11

Øvelse Hvad vil du ha`? 1.……………………………………………………….. 2.……………………………………………………….. 3.……………………………………………………….. 4.……………………………………………………….. 5.……………………………………………………….. 6.……………………………………………………….. 7.……………………………………………………….. 8.……………………………………………………….. 12

SMART S= Specifikt M=Målbart A=Attraktivt R=Realistisk T=Tid 13

Hvad vil jeg have? Et spændende arbejde En god familie Gode venner Tid til sport/motion Tid til musik/guitar Rejse hver vinter En god økonomi 14

15

Københavns Idrætsefterskole 16

Milepæle Du er ikke et offer Dannelsesrejse Højskole Arbejdsliv Far Wake up call Selvstændig 17

Vejleder rollen 18

Man skal have et mål for at score! 19

Bondegårdsprincippet 20

21

Selvopfattelse og selvværd 22

23 Flyt grænserne

Think win – win! 24

Evaluering 25

26 Tak for i dag…!