JVi® PRODUKTTRÆNING. JVi PRODUCT TRAINING EN SUND LIVSSTIL.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fedtstoffer Hvad er fedt?
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi LANCERINGSPLAN 2014 * Smag på livet.
Styrk dit immunforsvar
Forvandl dit liv på 90 dage
Pharmanex University EXITENTER. g ấ c superfrugtblanding med lipocarotener tm G3 ™
Det du kommer til at se og opleve i dag er en helt ny teknologi indenfor ernæring. Med denne teknologi er det muligt at opleve fordele allerede indenfor.
FlexCrème™.
Præsenterer. Multivitamin- og -mineral udviklet specielt til børn Fra 3 år.
Varedeklaration Optagelse af mad Madens funktion Kulhydrat
VITAMINER OG MINERALER
Welcome to the MarineOmega Product Training
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF- Midtjylland. Herning badminton klub. mandag 24.september 2007.
Værktøj 3: Personlige og kollektive strategier Vi forebygger stress sammen.
Blanchering. Kim & Mikkel. Regler for tilberedning samt hvordan man gør i praksis ch?v=CU6jnNtcsQk At blanchere er at sænke.
Indtaget af kød og kødprodukter i gennemsnit pr. dag Piger 4-9 år 76 g Piger år 79 g Drenge 4-9 år 90 g Drenge år 119 g Kvinder år 82.
Ernærings- og sundhedsanprisninger Definitioner: Ernæringsanprisninger giver oplysning om indhold af specifikke næringsstoffer / angiver, at en fødevare.
Bild 1 NSM076DK Hemoglobin Generelt om Hemoglobin.
Diabetes Diabetes Mellitus. Hvad er diabetes? Forhøjet blodsukker pga. ingen eller relativ insulinmangel.
HVORDAN FÅR JEG MINE BØRN TIL AT SPISE SUNDT? -GIV DINE BØRN SUNDE KOSTVANER Kristoffer Schou Klinisk Diætist.
Livskvalitet og stress 1. God livskvalitet  Følelsen af at have et godt liv  Kunne også kaldes:  At være lykkelig  ”Det gode liv” 2.
 Vi har børn i alderen 6 – 23 mdr. der går i dagpleje og vuggestue. Nogle er ikke i dagpleje eller vuggestue det første halve år til et år da barselorloven.
STYRKEN TILAT VÆRE DIG OPDAG. ... Og de leder efter måder til at se yngre ud i længere tid. Halvdelen af Europas befolkning er 40+ Reference:
Temperatur LC Normaltemperatur Normal temperatur er 36,5-37,5 o C Temperatur under 33 o C kaldes hypotermi. Temperatur over 37,5 o C kaldes feber.
19.4 Grønne regnskaber 3.Vil du springe til et bestemt afsnit eller dias? Klik på menuerne Outlines eller Thumbnails. 2.Klik med musen i dit eget tempo.
Vand på Island Et undervisningsforløb om vand og om hvordan vand udnyttes som resurse på Island. Ikke alle siderne er helt udviklet men kan bruges alene.
Mærkning – en vigtig detalje Krav til deklarering.
Performance. Feedback Vigtigheden ved at give korrekt feedback Man kan få karten til at køre, ligesom man vil have den. Hurtigere konkurrencedygtig.
Ernærings- og sundhedsanprisninger
Spil: Vitamin kanten Spilleregler: Antal personer: 1-2
Næringsstoffer Fedt & Protein.
Middellevetid Veluddannede 30-årige københavnske mænd kan se frem til at leve over 7 år længere end en 30-årig med kort uddannelse. Hvis man bor på Nørrebro,
Sklerodermi og det mest spændende organ!
En nordjysk investering – Vejle
Fotosyntese Fokus på energi
Pharmanex® Bone Formula
og jeg fik lige lyst til , at sende dig
Brombær solcellen.
Shampoo design Frugten signalere frugtduft
Forberedelse til eksamen
Mundpleje v/Mette Bernberg Hospice Limfjord
Tilbage til EU’s vision
Den vigtigste energikilde.
Sundhed på 1. Hovedforløb 2013
Kvier.
Spil: Multiple vitaminer
Fordøjelse af næringsstoffer
Anatomi Lever, nyrer.
Sidste nyt om tilberedning
- din ven og fjende nummer 1
Køreteknik.
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Økologi.
Fordøjelse Hvad betyder ordet fordøjelse? Nedbrydning og optagelse
Rygsmerter Information og øvelser
Fedt Sine Foder Nissen, foråret 2009.
SUMO - analyse.
Bagehjælpemidler.
Mælk og andre Mælkeprodukter.
Tjernobyl Nordlige Ukraine.
Fordøjelseskanalen Enmavede.
Kød og kødkvalitet Gf2 slagter.
Råvarekendskab Gær.
Knallertens udstyr.
Kulhydrater Sine Foder Nissen, foråret 2008.
Præsentation af mad vafler
Room for people.
Velkommen Pårørendekursus Livet med demens i plejebolig
Alberts historie Af forfatter Signe Rhode og illustrator Anja Løfkvist
MENSTRUATION OG TRÆNING
Tryg sjove og brugbare løsninger . Vi har brug for jeres hjælp til
Præsentationens transcript:

JVi® PRODUKTTRÆNING

JVi PRODUCT TRAINING EN SUND LIVSSTIL

Den forventede levetid øges og folk vil se yngre ud og være aktive længere

Men nogle eksterne faktorer kan være skadelige for vores sundhed … og vi kan ikke altid kontrollere dem. Som forurening fra vand og luft, røg,…

Cirka 90 %* af EU’s befolkning udsættes for luftforurening fra industri og køretøjer … på et niveau, der kan være skadeligt for deres sundhed Eksempel: *

Førende dermatologer og fotobiologer advarer mod daglig eksponering af ultraviolette stråler, hvilket kan bidrage til en dobbelt så hurtig ældning i forhold til, hvis huden er beskyttet* *University College Hospital, Besancon, in France, Dailymail, September 2010

Det er bekymrende at eksponering for frie radikaler øger oxidativt stress

Vi kan hjælpe vores krop med at forberede sig på at eliminere disse substanser Men vi kan gøre noget Hvordan?

Vores krop har brug for frugt og grønsager

JVi PRODUCT TRAINING VIGTIGHEDEN AF ET SUNDT, NÆRINGSMÆSSIGT FUNDAMENT

En rapport udarbejdet af World Health Organisation (WHO) forbinder indtagelsen af frugt og grønsager med sundhed *. Det er bare ikke særlig praktisk, hvis man skal medbringe 4 eller 5 stykker frugt og grønsager til arbejde hver dag… WHO anbefaler, at man spiser 400 gram frugt og grønt dagligt. Det svarer til 4-5 stykker frugt eller grønsager dagligt. vs REALITETTEORI *

Det hele starter med en balanceret kost: En sund kost hjælper med at sikre, at der leves op til alle næringsmæssige anbefalinger Vidste du at? Det Anbefalede Daglige Kostindtag * er det daglige indtag af næring, der gælder for 97,5 % af sunde individer i hver alders- og kønsgruppe. * European Commission – Health and Consumer Protection

Sund kost består af en sund balance mellem makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer Kulhydrater, proteiner, fedtstoffer og vand Vitaminer og mineraler

Hvorfor er mikronæringsstoffer så vigtige? Vitaminer såsom vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 og vitamin C bidrager til et energiydende stofskifte Mineraler som zink, magnesium, mangan og calcium til vedligeholdelsen af normale knogler Public Nutrition Health course – Prof Vansant, KUL, faculty of Medicine

Som en del af et sundt, næringsmæssigt grundlag, anbefaler WHO at man spiser 4- 5 stykker frugt eller grønt hver dag – eller 400 gram frugt eller grønt hver dag. Dog oplyser 50 % af befolkningen i 7 europæiske lande, at de indtager mindre end 275 gram. * * Department of Epidemiology & Public Health – London Anbefalet Aktuelt

Dårlige madvalg At spise når man er på farten, at spise junkfood. Årsag? Opbevaring og tilberedelse af mad Nogle tilberedningsmetoder resultere i vitamintab Intensive landbrugsmetoder Kan sænke den næringsmæssige værdi Næringsmæssig biotilgængelighed Nogle kropsmæssige tilstande kan forhindre optagelsen af visse næringsstoffer Ændre næringsmæssige krav Pga. stress, træthed og graviditet … Livsstilfaktorer kan påvirke kroppens næringsmæssige optag

JVi PRODUCT TRAINING HJÆLP DIN KROP Immunsystem - Hud - Oxidativt stress

Vi vil fokusere på 3 områder: Vores immunsystem Vores hud Forebyggelse af oxidativt stress

Vores immunsystem … er vores forsvarsmekanisme mod fremmede parasitter, bakterier osv. … Er et komplekst netværk af celler, væv og organer … hvis der er uregelmæssigheder med vores immunsystem kan der opstå f.eks. inflammatoriske tilstande

Vores hud … Er et essentielt organ – for alle levende individer. Huden er vigtig for overlevelsen

Vores største organ, der står for 7 % af den totale kropsvægt. Huden er det, der adskiller vores interne miljø med omgivelserne. Derfor vil den reagere på både interne problemer (uregelmæssigheder med immunsystemet) og eksterne problemer (allergiske reaktioner).

Dette hudlag består af et formeligt “fedtlag”. Det bidrager til både mekanisk og kemisk beskyttelse. HYPODERMIS

Under epidermis findes dermis, der indeholder fibroblaster, der danner fibre: Kollagenfibre – forbindende vævfibre, der støtter hudens fasthed og elasticitet. Elastiske fibre – et netværk, der løber mellem vores kollagenfibre og fremmer hudens elasticitet. DERMIS

Hvordan opstår det? Oxidativt Stress

I kroppen findes der frie radikaler. De opstår som del af en kemisk proces ligesom at vejrtrækning også kan ændres, når vi udsættes for cigaretrøg, forurening osv. En fri radikal er en molekule der mangler en elektron. Da den mangler en elektron er den meget reagerende og ustabil og kan ikke fungere normalt.

Frie radikaler kan være skadelige for kroppens normale funktion: Som reaktion på deres ustabile situation kan frie radikaler tage en elektron fra en anden molekyle, hvilket kan generere en anden ustabil molekyle, der ikke længere kan fungere Denne kædereaktion kaldes oxidativt stress - oxidering af sundt væv, DNA – og sammenholdes med tilstande så som hudskader. Step 1 Step 2 Fri radikal, der mangler en elektron Elektron, der er taget fra en fungerende molekyle e-e- e-e- e-e- e-e- e-e- Fungerende molekyle, kan ikke længere fungere normalt e-e-

Heldigvis findes, der substanser, der kaldes antioxidanter, som kroppen kan bruge til at neutralisere de frie radikaler. De uskadeliggør kædereaktionen ved at neutralisere de frie radikaler Fri radikal, der er stabiliseret ved hjælp af en elektron, der kommer fra antioxidanten e-e- e-e- e-e- e-e- Antioxidanten beskytter fungerende molekyler ved at give en af sine egne elektroner bort Fungerende molekyle kan fortsat virke i sin funktion e-e- e-e- Antioxidanter beskytter molekylefunktionen

Ved at opretholde en sund balance af frie radikaler og antioxidanter, kan du hjælpe din krop med at undgå effekten af oxidativt stress. Vi kan øge vores antioxidantniveau ved at ændre vores kostvaner til madvarer, der indeholder flere antioxidanter

N INTRODUCERER VI: “Joie de Vivre”* *Smag på Livet

En velsmagende og farverig drik En eksklusiv blanding af 12 frugter og grønsager - 9 frugter og grønsager, der er populære i Europa: gulerod, røde og grønne druer, æble, pære, tomat, vandmelon, mango og olivenolie - 3 yderligere unikke, “eksotiske” frugter: gojibær, havtorn og acerola Indeholder karotenoider, der er et naturligt indhold i frugterne og grønsagerne Rig på C-vitamin & kobber og kilden til biotin JVi ®...

En farverig drik De stærke farver man finder i mange frugter og grønsager er et udtryk for balancen mellem interessante vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer. Vidste du at? Karotenoider som Lykopen og β-Karotene er en familie af mere end 600 pigmenter, der giver farve. β-Karotene og andre karotenoider er forstadiet til A-vitamin, hvilket betyder at vores krop har brug for dem for at producere A-vitamin. JVi ® får hovedsageligt sin farve fra gulerødder og tomater, der indeholder: Gulerødder får deres orange farve fra β-Karotene mens tomater er røde på grund af lykopen.

Hvorfor olivenolie? Er der nogen særlig grund til, at der er olivenolie i denne velsmagende drik? Ja! Olivenolie hjælper med at øge optagelsen af fedtopløselige vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer, der er tilgængeligt i JVi®. Vidste du at? Olie er lettere end vand så det vil stige op til overfladen. Derfor vil du måske se oliepartikler flyde rundt på overfladen af din JVi. Det er let at løse: Ryst godt inden brug!

Gojibær Eksotiske frugter Vi kender alle de mere populære frugter og grønsager, der bruges i JVi®, men hvad ved du om disse eksotiske frugter De er mindre kendte i europæiske regioner, men har været brugt i hundredevis af år i andre kulturer, hvor de er kendt for deres høje indhold af C-vitamin. Acerola Havtorn

Gojibær De orange bær indeholder mellem 10 og 60 gule frø Disse bær er blevet brugt på traditionel vis i Asien og Sydøst Europa Gojibær er på listen på Pharmacopeia of the People's Republic of China (2000) Indtil videre dækker 405 videnskabelige udgivelser de forskellige aspekter af frugten

Acerola Et kirsebærlignende, 3-kløveret, rød frugt, der indeholder mange små frø Den modne frugt er blød og velsmagende og indeholder 80 % juice Kommer oprindeligt fra Yucatan (Mexico) En af de bedste kilder til C-vitamin * Er nævnt i 286 videnskabelig publikationer * The Journal of Pediatrics

Havtorn Denne perleformede gulorange frugt høstet fra august til oktober Disse bær bliver brugt på traditionel vis i Tibet og Mongoliet Havtorn kaldes vidunderplanten i asiatiske lande Der er intet mindre en 439 tilgængelige videnskabelige publikationer om denne frugt

JVi ® -fordele Beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress C-vitamin og kobber bidrager til beskyttelsen af cellerne mod oxidativt stress Normal funktion af immunsystemet C-vitamin og kobber bidrager til en normal funktion af immunsystemet Huden C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse for en normal funktion af huden. Biotin bidrager til opretholdelsen af normal hud. Kobber bidrager til normal hudpigmentering.

JVi® kan nydes af alle i familien! Er JVi ® noget for mig? Det gælder alle der: Vil øge deres daglige frugt- og grønsagsindtag Der ofte udsættes for frie radikaler Er interesserede i at øge deres hudkarotenoidscore

JVi ® er særligt udviklet til at være en praktisk måde at få et interessant niveau af vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer på hver dag. Nemt og praktisk

Supplerende produkter Nu Skins ageLOC®-serie Beskyt huden indefra med Jvi og få fordelene fra vores ageLOC-serie for at fuldende din hudplejeserie udefra. Marine Omega Omega-3-fedtsyrer; DHA bidrager til et normalt syn og hjernefunktion, og EPA og DHA bidrager til opretholdelsen af en normal hjertefunktion. LifePak+ ® Bidrager med vitaminer, mineraler og fytonæringsstoffer, der støtter ni vigtige funktioner.

Scannergodkendt! Vores scanner måler din huds karotenoidniveau. JVi® indeholder den mængde karotenoider, man har brug for, for at få et positivt resultat på ens karotenoidscore efter kun 90 dage.

Forkæl dig selv “ Smag på Livet ”! På alle markeder undtagen Tyrkiet Tilgængelig i vores webshop fra marts