Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012."— Præsentationens transcript:

1 Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012.

2

3 Overskrifter i anbefalinger
1 Modulbeskrivelserne skal færdiggøres Det anbefales, at det i projektets afsluttende fase prioriteres at få de manglende moduler beskrevet. Yderligere vurderes det vigtigt, at der fokuseres på, at alle modulerne udformes med meget detaljerede beskrivelser og illustrationer, så de reelt kan bruges som ”drejebøger” for udvikling af eksportmoduler 2 Modulbeskrivelserne skal kobles til konkrete virksomheder Det anbefales, at hver modulbeskrivelse indeholder en liste over virksomheder eller virksomhedstyper, der vil egne sig til at indgå i en eventuel netværksgruppe, der kan arbejde videre med det aktuelle modul. 3 Der skal være fokus på balancen mellem det ”på-forhånd-fastlagte” og det efterspørgselsdrevne Det anbefales, at projektet fortsat er åben over for nye muligheder der pludselig opstår undervejs i forløbet. Konkret vil det sige, at hvis der eksempelvis opstår en mulighed for eksport af et system, der ikke oprindeligt er tænkt som en del af projektet, bør muligheden for at udvikle endnu et specialmodul overvejes.   4 Etablering af hensigtsmæssige incitamenter for videndeling mellem aktører i regionens erhvervsfremmesystem Denne anbefaling er rettet mod bevillingsgiverne til projektet Det anbefales, at der igangsættes et arbejde, der har til formål at finde en mere hensigtsmæssig form for videndeling mellem forskellige erhvervsfremmeaktører i regionen.

4

5 Behov for yderligere. Såfremt man ønsker yderligere information om projekt Eksport i sigte, er man velkommen til at kontakte projektleder: Tine Vinther Clausen


Download ppt "Midtvejsevaluering af projekt Eksport i sigte. Pr. 1. september 2012."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google