Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LU Madkundskab 18. og 19. april Kl. 15:15 – 17:15

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LU Madkundskab 18. og 19. april Kl. 15:15 – 17:15"— Præsentationens transcript:

1 LU Madkundskab 18. og 19. april Kl. 15:15 – 17:15
Censormøder LU april 2018 LU Madkundskab 18. og 19. april Kl. 15:15 – 17:15

2 Deltagere i censormøder
Aarhus d. 18. april Camilla Damsgaard Carina Maja Stagsted Helene Høy Drewsen Nina Balling Andersen Ellen Thisted København d. 19. april Anne Clausen Karin Holm Sørensen Kirsten Palmvang Susanne Tønneskov Ellen Thisted

3 Hvad er CENSORS OPGAVER ?

4 Hvad er CENSORS OPGAVER II ?

5 Centrale Prøvebestemmelser for Madkundskab

6 Kompetencemålsprøven i Madkundskab
3 – trins raket Skriftligt Prøveprodukt (5, 9 el. 12 sider) Praktisk delprøve (60-90 min stud.) 2a. Produkt – Præsentation (10-20 min.) Mundtlig delprøve (ca. 20 min.)

7 Kompetencemålsprøven i Madkundskab

8 De 4 kompetenceområder for LU Madkundskab
1. Sundhed, Mad, Livskvalitet og Trivsel 2. Fødevarebevidsthed, Bæredygtighed, Madlavning og Madvalg 3. Måltider, Madlavning og Madkultur 4. Madkundskabsdidaktik

9 Prøve-model

10 Den Praktiske delprøve
Denne del foregår i faglokalet, hvor den studerende demonstrerer opnåede kompetencer som madkundskabslærer i en professionssammenhæng. Delprøven skal vise, at den studerende kan: planlægge et forløb ud fra en faglig og didaktisk problemstilling overskue forskellige faglige og didaktiske processer, der relateres til praksisfeltet strukturere og gennemføre madlavningsprocesser formidle faglige og fagdidaktiske delprocesser og begrundelser for de trufne valg Den praktiske prøve kan afvikles individuelt eller som gruppeprøve efter den studerendes valg

11 Censor-FORESPØRGSLER Eksempel

12 Censor-ALLOKERING Eksempel

13 WiseFlow Skriftlige Prøveprodukter foreligger ca. 2 uger før
Én samlet karakter for hver eksaminand indberettes på sidstedagen Link til WiseFlow

14 Prøve - VOTERING Efter den mundtlige del af prøven skal eksaminanden/gruppen forlade lokalet med alle sine ejendele, med mindre bedømmerne anmoder om at man efterlader plancher, produkter og lign. Bedømmerne er alene i lokalet (Evt. kan fremtidige eksaminatorer overvære voteringen) Censor indleder med sit bud på karakteren Efter voteringen gives mundtlig feedback sammen med karakteren

15 Censor-AFREGNING + TRANSPORTUDGIFTER
Eksempel på skema for censor-afregning vises Eksempel på skema med transportudgifter og diæter vises

16 Censor - RAPPORT 5-trins-vurderinger eller trinløs skala Årets Temaer – præsenteres kort Eksempel vises :

17 Karakter-skalaen Karakteren 12 gives for den fremragende præstation, der demonstrerer udtømmende opfyldelse af fagets mål, med ingen eller få uvæsentlige mangler. Karakteren 10 gives for den fortrinlige præstation, der demonstrerer omfattende opfyldelse af fagets mål, med nogle mindre væsentlige mangler. Karakteren 7 gives for den gode præstation, der demonstrerer opfyldelse af fagets mål, med en del mangler. Karakteren 4 gives for den jævne præstation, der demonstrerer en mindre grad af opfyldelse af fagets mål, med adskillige væsentlige mangler. Karakteren 02 gives for den tilstrækkelige præstation, der demonstrerer den minimalt acceptable grad af opfyldelse af fagets mål. Karakteren 00 gives for den utilstrækkelige præstation, der ikke demonstrerer en acceptabel grad af opfyldelse af fagets mål. Karakteren -3 gives for den helt uacceptable præstation.

18 Alle opfordres til at søge mere info
via hjemmesiden eller ved at kontakte fagets censorformand Ellen Thisted Mobil


Download ppt "LU Madkundskab 18. og 19. april Kl. 15:15 – 17:15"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google