Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hypotese1( Fagmål 5) Vi antager at Betina har socialfobi samt tvangsforestillinger pga. hun ikke har taget sin medicin regelmæssigt. (fagmål 5, sundhedspædagogik.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hypotese1( Fagmål 5) Vi antager at Betina har socialfobi samt tvangsforestillinger pga. hun ikke har taget sin medicin regelmæssigt. (fagmål 5, sundhedspædagogik."— Præsentationens transcript:

1 Socialpsykiatri Tema 5 Betinas Case Gruppe Mariam, Ulla, Christina, Anette og Shenay.

2 Hypotese1( Fagmål 5) Vi antager at Betina har socialfobi samt tvangsforestillinger pga. hun ikke har taget sin medicin regelmæssigt. (fagmål 5, sundhedspædagogik og psykiatrisk sygdomslære)

3 Hypotese 1 Sertralin Lyrica

4 Hypotese 1 Medicin pædagogik 3 faser: 1) Den gode konsultation
2) Gruppepsykoedukation 3) Komplementære strategier

5 Hypotese 1 Recovery Udviklingsproces mod at komme sig. Målet er at kunne leve et tilfredsstillende og meningsfyldt liv trods  de begrænsninger, som sygdommen kan give.

6

7 Hypotese 1 Concordance En proces, hvor der er et tæt samarbejde mellem personale og borgere omkring medicinordination og medicinbrug.

8 Hypotese 2 (fag mål 5+7) Vi antager, at vi gennem målrettet kommunikation kan forbedre Betinas psykosociale rehabilitering, fordi hun føler at de andre taler om hende bag om hendes ryg og ikke gider være sammen med hende. (fag mål 5, sundhedspædagogik og 7, forebyggelse og rehabilitering)

9 Målrettet kommunikation
Grundig forberedelse Klar tale Respekt Tydelige forventninger Sammenhæng

10 Hypotese 2 Målrettet kommunikation anerkendelse, transaktions analyse gensvar, aktivlytning. Fast kontaktperson Motiverende spørgsmål Afslutte samtalen

11 Hypotese 3 (Fag mål 15 og 21) Vi antager at en social aktivitet vil være god for Betina, da det kan forbedre det sociale samvær med de andre. (fag mål 15 og 21)

12 Hypotese 3 Overordnet mål er : En tur ude i det blå, med en gruppe af piger på hendes aldre. På den måde kan hun styrke hendes sociale samvær, og den kan se at de vil gerne være sammen med hende, og at de ikke taler bag hendes ryg.

13 Aktivitetsanalyse Grundlæggende redskab til at planlægge og udføre aktiviteter samme med borgeren. ICF modellen


Download ppt "Hypotese1( Fagmål 5) Vi antager at Betina har socialfobi samt tvangsforestillinger pga. hun ikke har taget sin medicin regelmæssigt. (fagmål 5, sundhedspædagogik."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google