Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Livets Ord November 2008.
Advertisements

"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Et stykke med sødt, surt og skørt... - botilbuddet Stefanshjemmet evaluerer deres udbytte af projekt Implementering af Teknologi (IAT) 2011.
At bruge disse to ord rigtigt
Nonne historie.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Musik: Nightengale Serenade
Livets Ord Livets Ord December 2011 December 2011.
Telefonen ringer.
AT-1 - efterspil 2013.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tag en gave til børnene Et pinse-opgavehæfte fra Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler.
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Irak.
Livets Ord September 2009.
Livets Ord December 2009 “Således skal jeres lys skinne for mennesker, så de ser jeres gode gerninger og priser jeres fader, som er i himlene ” (Mt 5,16)
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Vokse gennem venskab!.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Gud trøster dem, der venter med forventning.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Historien om skatteopkræveren Zakæus
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Sokrates 469 f.Kr. – 399 f.Kr..
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
René Descartes. Descartes liv: Født den 31 marts i 1596 Jesuiterkollegium i La Flêche 1615 rejser til Holland for at gøre krigstjeneste Drømmen i 1619.
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
Skatteopkræveren Zakæus
Skrevet af Alexander E, Amalie og Wootae 6.a
‘I skal vandre i kærlighed’ (Ef 5, 2).
I hvilken by blev Jesus født? - BetlehemBetlehem - JerusalemJerusalem - Nazaret Nazaret.
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Lavet af: Asbjørn Kjærlund, Oliver Thorndall, Natasja Jensen og Mathilde Christensen.
Martin Andersen Nexø Forfatter..
Euklid 325 f.Kr f.Kr..
Lavet af: Emil og Astrid
Galileo Galilei Fysiker..
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Pythagoras.
Leonardo da Vinci.
Engelsk matematiker, fysiker og astronom
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Leonardo da Vinci.
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
Gud er lys, og der er intet mørke i ham 1. Joh. 1.5
Den gældbundne tjener med Lego-figur
Livets Ord December 2017.
Præsentationens transcript:

Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum Arkimedes Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum

Fact Han blev sendt til Alexandria , Egypten for at modtage sin uddannelse . Hans store interesser udover matematik og videnskab inkluderet politik, poesi , astronomi , kunst, militær taktik og musik . Arkimedes liv Dette er det spørgsmål, dit eksperiment besvarer Hvordan han levede, hvor han levede og hvornår han levede.

Arkimedes blev født ca. 287 år f. kr og døde ca. 212 år f. kr Arkimedes blev født ca. 287 år f.kr og døde ca. 212 år f.kr. Arkimedes boede i byen Syrakus i Sicilien. Arkimedes voksede op og blev en græsk matematiker, astronom, filosofi, fysiker og ingeniør. En dag sagde Arkimedes de berømte ord ”forstyr ikke mine cirkler”. Det fik ham dræbt af en soldat... sørgeligt. Arkimedes havde en familie. Hans far hed Fidias og han var astronom. Det var det eneste familie han havde... sørgeligt. Hans periode er ukendt. Fact Archimedes voksede op til at være en stor videnskabsmand under vejledning af to af de største lærde og matematikere af den tid , Conon Samos og Eratosthenes fra Kyrene .

Forskning Arkimedes lov Arkimedes skrue Arkimedes palimpsest Opsummer din forskning i tre til fem punkter.

Arkimedes lov Arkimedes lov siger at: Et hvert objekt, helt eller delvist nedsunket i en væske, bliver påvirket af en opdrift, lig den vægt af væsken forskudt af objektet. — Archimedes Arkimedes skrue Arkimedes opfandt bl.a "Arkimedes´ skrue eller segl", et redskab til at løfte vand og andre stoffer. Arkimedes palimsest Palimsest er et stykke pergament, som man har forsøgt at genbruge ved at vaske og skrabe teksten af

Fastlæg hypotesen, før du påbegynder eksperimentet Fastlæg hypotesen, før du påbegynder eksperimentet. Den skal være dit mest kvalificerede gæt ud fra din forskning. Uden ham ville vi ikke have skibe osv. Hans lov gjorde så vi vidste om ting kunne flyde. Jep...

Eureka! Arkimedes var kendt for at løbe nøgen rundt i gaderne i syrakus og råbe Eureka som betyder: "jeg har det!"

Konklusion Eureka! Nu ved du en herre masse om Arkimedes og hans opdagelser. Så gå ud i verden og gør som Jesus, og spred budskabet eller lad vær' vi er da lige glade. Vent nej det er vi ikke. Plz.

Lavet af Sander og Nikolaj Et lille lån På en million dollars? ARKIMEDES = LIFE STOP MED AT TÆNKE!!! NU!!! Be Afraid!!!