1 Informationsmøde, august 2015 Syv fagteams i GUDP
2August, 2015Informationsmøde Energi FiskHusdyr Planter Forarbejdning Økologi Netværk
3 FØDEVARE FORARBEJDNING Informationsmøde august, 2015
4
5
6 PLANTER Informationsmøde august, 2015
7
8
9 ØKOLOGI Informationsmøde august, 2015
10Informationsmøde august, 2015
11Informationsmøde august, 2015
12 HUSDYR Informationsmøde august, 2015
13 Informationsmøde august, 2015
14 Informationsmøde august, 2015
15 FISK Informationsmøde august, 2015
16 Informationsmøde august, 2015
17 Informationsmøde august, 2015
18 ENERGI Informationsmøde august, 2015
19 Informationsmøde august, 2015
20 Informationsmøde august, 2015
21 NETVÆRK Informationsmøde august, 2015
Fakta Projekttitel: BeeNet – Dansk bi og honning netværk Projektdeltagere: BeeLiving ApS Projektperiode: Bevilliget beløb: kr. fra GUDP Kontaktperson: Jes Grandt Nielsen, Nyt netværksprojekt skal fremme biavl Bestanden af bier og bestøvere er faldende både i Danmark og i resten af Europa. Det er en kritisk situation, da en stor del af alle afgrøder, vilde blomster og fødevarer netop beror sig på bestøvning. Samtidig er danske biavlere hårdt presset af konkurrence fra udlandet. Med afsæt heri vil netværksprojektet BeeNet skabe øget incitament for biavl i Danmark. 22 Informationsmøde august, 2015
23 Informationsmøde august, 2015 Fakta Projekttitel: Ny Nordisk Øl – Netværksprojekt Projektdeltagere: Kissmeyer Beer & Brewing (KissMe Holding ApS), Ikast Mikrobryggeri, Viborg Bryghus ApS, Fanø Bryghus ApS, Kølster – Malt og Øl ApS, Grauballe Bryghus ApS, Nordic Food Lab ApS, Naturfrisk A/S, Søren Bandt Wiuff, Christian Andersen, Indslev Bryggeri A/S, Ebeltoft Gårdbryggeri, Natur- Drogeriet A/S, Aktieselskabet Thisted Bryghus A/S, Indslev Bryggeri A/S og Nordic Food Lab. Projektperiode: Bevilliget beløb: ,00 kr. fra GUDP Kontaktperson: Anders Kissmeyer Netværksprojekt sætter fart på udviklingen af Ny Nordisk Øl Inden for de seneste år er interessen for at udforske og udnytte potentialet i egne lokale råmaterialer eksploderet. Det Nye Nordiske Køkken har vundet global berømmelse som gastronomisk tradition, og det har blandt andet motiveret danske bryggerier til at ride med på bølgen. For at sætte yderligere skub i udviklingen er et bredt udvalg af interessenter inden for bryggekunst gået sammen i netværksprojektet Ny Nordisk Øl, og ambitionerne er høje.