Transistorer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Advertisements

Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Året i tekst og billeder VM - DM - Speedway 2007 Årets Sportsnavn i TV SYD 2007 blev speedwaykøreren Nicki Pedersen. Den dobbelte verdensmester vinder.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
kultur, indvandring og det danske uddannelsessystem
Bolette Teglskov, Anette Stokbro
Hvornår har vi motorveje nok ? Dette spørgsmål stillede JMOM ved møde på Folkemødet på Bornholm den 15. juni Det har vi allerede nu synes jeg, Ivan Lund.
Forfatterwebbilleder. User story som brøndkunde der vil præsentere forfatterportrætter for mine slutbrugere i min grænseflade, vil jeg gerne kunne vise.
Skrevet af Kinda Dalal 9 b.
Faglig Klub Vi ønskede ikke konflikten, men valgte at kæmpe en forsvarskamp for kvalitet i undervisningen. Nu har regeringen grebet ind - hvad er perspektiverne.
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Hvornår bruger man hvad?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Brandstation og siger : ‘’vi har indført et nyt system på brandstationen fra nu af.”
En ganske from historie….
Brandmanden kommer hjem fra Fanø Øvelse og siger : ‘’vi har indført et nyt opkaldsystem fra nu af.”
Edward Jenner blev født i Som dreng holdt Edward meget af natur og teknik og tilbragte mange timer ved floden Severn´s bredder, hvor han ledte efter.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Koordinatsystemet Y-aksen 2. aksen X-aksen 1. aksen.
Charlotte, Patricia, Ricka og Mads H.
Historien bag EU Vi har om EUs historie. Så vi vil gerne fortælle og vise jer noget om Maastricht-traktaten. Vi fortæller også om hvem og hvilke lande.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
UEA-undervisning som projektemne Af Allan Dam og Kirsten Viborg VSD afdeling Lem.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den sidste vinter-eftermiddag. Det var en vintereftermiddag. Der var helt hvidt. Der var is på søen og sneen faldt.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
TRANSISTOR Af Line, Christina og Trine
John Locke Han blev født , engelsk filosof og læge, uddannet og senere ansat ved universitetet i Oxford, indtil han af politiske årsager.
Undervisning af alle 9. klasser i Digital Post Ved Digital Vejleder Kathrine Mørcholdt Buus og Digitaliseringskonsulent Kristinna Andersen.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Problemformulering En problemformulering er et sæt af åbne spørgsmål.
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
I hvilken by blev Jesus født? - BetlehemBetlehem - JerusalemJerusalem - Nazaret Nazaret.
HANS CHRISTIAN ØRSTED Lavet af: Emil og Astrid. FAKTA OM H.C ØRSTEDS LIV Hans Christian Ørsted han vidste ikke hvad han skulle bruge sit elektromagnetismen.
Reformation.
Hans liv Aristoteles var en græsk filosof. Sammen med Platon regnes for den, der har haft størst indflydelse på den vestlig verdensdel tanker. Han blev.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Johannes V. Jensen Lavet af: Asbjørn Kjærlund, Oliver Thorndall, Natasja Jensen og Matilde Christensen.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Pythagoras.
Leonardo da Vinci.
Reformation.
Jellingestenen.
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
N iels Bohr blev født den 7. oktober Han voksede op og levede med sin familie i København. Bohr var igennem hele sit liv fascineret af fysik og videnskab,
Leonardo da Vinci.
Pikkamel J. Robert Oppenheimer.
Der var engang en lille vikinglandsby, hvor den gamle viking Jacob Von Riizz boede. Han var den bedste og den stærkeste viking af alle i landsbyen.
Bowler hattens historie
Danmarks historie #3.
Ord skaber Da du kom hertil fra et underfuldt sted,
Hvilken historie ønsker du at være en del af?
Præsentationens transcript:

Transistorer

Transistorens historie? Problemformulering: Hvad er en transistor? Hvad består den af? Hvordan virker den? Hvad kan den bruges til? Hvilke fordele er der ved den? Transistorens historie? Hvem opfandt den? Hvornår blev den opfundet? Hvordan/Hvorfor blev den opfundet? Hvilke følger har det fået?

Hvordan virker en transistor? Halvledere

Processorer

William Bradford Shockley William B Shockley er født i London d. 13 februar 1910 I hele hans folkeskole tid fik han hjemme undervisning, da hans forældre ikke mente at de offentlige tilbud var gode nok. William Bradford Shockley 1910-1989 Nu gik startskuddet til hans karriere og han begyndte at arbejde med elektronet og senere transistoren, som blev hans helt store opfindelse, og han nåede at se den store udvikling der var i transistorer

Transistorens offentliggørelse/undervurdering Transistorer Transistorens offentliggørelse/undervurdering Transistorens nuværende/fremtidige funktion. Transistorens nuværende undervurdering.