Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik. IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fra mandag den 2. juLi til torsdag den. 5. juli
Advertisements

Dato og tid • 13. juli juli 2013 – Mulighed for selv at rejse videre – To landsdele har turer der støder til… • Tidligt om morgenen d. 13. til sent.
Om eksamen 2011.
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Flickr.com – online billeddeling
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Forskellige traditioner
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Trin 1: Find kvitteringer
Indsamlingsmetoder.
GuldborgsundLejren 2005 Mel: Frederik Brinth Christiansen
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Undervisningsmaterialer miljøambassadørkurser
Munkebjerg Distrikt Korpslejrmøde d
Juul & Svane – drikkedunks-automat •Billigt drikkevand når du har lyst! •Køb en drikkedunk når du er på tur. •Fyld den når du er i byen! •Lad sodavanden.
Velkommen til ledermøde. Aftenens program •Ryste-sammen-løb •Orientering om tiltag i kvarteret •Generel orientering om lejren •Aktiviteter på lejren.
Holluf Pile Skole, 9. c Uge 3 Mandag og fredag: 8.00 – 9.30
Fodring af vildt Men de nye begrænsning i jagtloven om udsætning af vildt er det mere end tidligere at der er styr på sin udsætningsplan. Hvorfor kan den.
Hvor bor familien? På land eller i by?
Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,
VELKOMMEN PROTOKOL 1 Tjener Velkommen  Lærerinitialer – præsentation  Kontakt til lærere:
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program • Rejse tider • Hvad går pengene til? • Madbudget • Spire- og smutterne • Program og aktiviteter.
Vores ide er opladning af batteri i sko
Energi - sko.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Rejse tider Hvad går pengene til? Madbudget Spire- og smutterne Program og aktiviteter Kom med.
Hvordan påvirker NemKonto din hverdag…?. NemKonto, hvornår?
De grønne pigespejdere Regionslejr Aftenens program Transport af piger Transport af materiel Rafter og brænde Program Alt det andet Jobbørs.
Lisa Falk ØNH Sønderborg
Hvad ved du om affald? Fessor kan lære dig mere om, hvad der sker med dit affald på
7 Årgang Langmarkskolen
Velkommen til forældremøde om
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Hvad vil DU gøre for, at der kommer
Nyt system for affaldsindsamlingen i Rødovre. Status Ulemper ved den nuværende indsamling Lav genanvendelse Dårlig sortering 260 lastbiler forbi hver.
Hvad kan du gøre for bekæmpe dem? Klimaforandringerne EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009.
Aktivitet – hvor/hvornår: BYGNINGER indslag v. Førskolearrangement 11
Pr og kommunikation på Guldborgsund 2005 Forandringen
Guldborgsund lejren 2005 Aktiviteter. Underlejrdag Valgfri 24 x 7 HC- Andersen dag Knald i låget Hjemmeopgaver.
OPRÅB Oprydning – Væk med Rotterne Storskrald – daglig skrald
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
______________ ___ ___ Årets hovedtaler: Niels Pauli Nónstein
Affald og genbrug.
GRUPPENS BEREDSKAB Troplederen er den ansvarlige for beredskabet på gruppens lejrplads Man skal følge de overordnede retningslinier, der administreres.
Futureavenue Fremtidens by.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former for teknologiunderstøttelse ved etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette.
Velkommen Formålet med denne workshop er At teste forskellige former at teknologiunderstøtte etablere af samarbejde på hospitaler. Målet med dette er:
Stress En folkesygdom?.
Hvorfor DanishGap og DQC Vildmosen? 2004 henv. LC ang. art. 33 midler KSV dannes i 2004 Sporbarhed fra jord til bord Fremtidssikring DQC kvalitetsstyring.
La Città Eterna La Città Eterna sommer 2016 ROMA 29. Juni – 5. juli 2016.
Ny affaldsløsning i Vildtbaneparken Af Karsten Jul Brædder (KAB)
Nøgletal for Flextrafik Periode: Opdateret til og med Maj
Mission Digital kvalitetssikring med Fotodok. Mission Så nemt er det at bruge FotoDok For at anvende FotoDok på en ny byggesag skal følgende nemme trin.
Velkommen til forældremøde Gruppesommerlejr 2016.
Uge 30……. Snart..! Vi mødes på Verninge kro lørdag D kl. 7.30
Skitur 2017 – fra den 20/2 – den 26/ KLUB UNG Roskilde Øst.
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Affald i naturen Affald i naturen er ikke godt og det er blevet værre og det var det blevet ved med at være hvis ikke vi ikke havde skraldemænd/damer.
Avlermøde AKS -Produktion af egen opformering
stenalderkeramik Knus granitten til fint sand. Ælt leret med granit.
Pølsebrød af surdej Ingredienser 5 g gær 150 g surdej 12 g salt
Skitur 2018 – fra den 19/2 – den 25/2 KLUB UNG Roskilde Øst.
Forsøg til Håndværk og Design
Rumfang & Areal Lars Alexander Clark.
AFFALDS-SORTERING PÅ OPERATIONSGANGEN
Affald og genbrug - nu Dagrenovation Batterier på låget
Vinduer Frejeasvej 16CD.
Håndbog for lejere Æ’ Redningshus.
Præsentationens transcript:

Guldborgsund 2005 Lejrpladsen - teknik

IS Punkt på UL Køle- container 4 Affaldscontainere Toiletter og vaskeplads Rafter Brænde Tappested for vand

Rafter Bliver udleveret på lejeren. Ved ankomsten får I en udskrift af bestillingslisten fra gruppen. Når I afhenter skal der være leder med. Ved ankomsten er der tryk på så udvis lidt tålmodighed og hensyn.

Affald og Genbrug Affald og genbrug På Guldborgsund Lejrens forsyningspunkter findes der affaldspladser, som bliver tømt af Nykøbing Falster Kommune. I skal sortere jeres affald på følgende måde: pap og papir flasker og glas jern og metal batterier / problemaffald (Afleveres i Materielgården) køkkenaffald Pap og papir skal afbrændes på gruppens bålsted Se meget mere i lederhåndbogen

Brænde Der er rationering på Brænde. I får udleveret billetter til brænde, ved ankomst til lejeren. Der er 2 forskellige typer brænde: –Gran- og fyrretræ i større stykker, som spejderne selv skal udskære og hugge. –Bøg og ask er skåret ud i stykker og er umiddelbart klar til brug. Brænde hentes på underlejrens forsyningspunkt. De større stykker fyrretræsbrænde kan udskæres og anvendes til huggeblokke. Brug det med omtanke!

Gravning Er det nødvendigt at grave på lejrpladsen, skal tørven først skæres af og lægges til side. Den lægges på igen, når hullet tildækkes. Det er ikke tilladt at nedgrave affald. Eventuelle skader på dræn, bevoksning, bygninger, materiel m.v. skal meddeles til Drift og Service-kontoret, således at godsforvalteren kan orienteres. fedtfælder Det er tilladt at grave fedtfælder på lejrpladserne. Der er dog en klausul fra Storstrøms Amt, der betyder, at der IKKE må graves fedtfælder eller hældes sæbeholdigt vand ud inden for 300 meter fra hovedbygningen på godset. Grænsen er indtegnet som en cirkel på lejrplanen.

Mobiltelefon Der er god dækning for mobiltelefoner i lejrområdet. Det er muligt at oplade batterier på lejren. Dette foregår i underlejrteltet. Prisen for en opladning er 5 kr., og pengene går direkte til KFUM-Spejdernes Mongoliet - projekt. Mobiltelefoner bedes være slukkede under fællesarrangementer. Det opfordres til, at både spejdere og ledere bruger mobiltelefonen med omtanke. Hver gruppe har en plads i en stikdåse Betaling sker før i lader op i underlejertelte.

Første hjælp Det findes i underlejertelte. Der vil være sygeplejerske eller samaritter på kald. De sender folk videre til sygehuset hvis det er nødvendig. Der er tandlægehjælp på lejren – kun til akutte skader.

Pælebor Alle grupper der har et pælebor, må gerne Tage dem med da i får brug for dem om mandagen til underlejren dagen.