U6+U8 totalhåndbold - Nu Totalhåndbold – fri opdækning efter tilbageløb. Kampbold: Trial/Trio soft str. 0 (minibold) Max 7 spillere pr. hold Opdeling i.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Den gode Klasse Forældresamarbejde 1. Møde i klassen.
Advertisements

Danehofskolens værdigrundlag
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Den som opgiver at blive bedre, ophører med at være god.
Divergent og Konvergent
Velkommen Børnefodbold Store Trænertræf Vejen 2012.
FOKUS! På vores udvikling.
Lærings- og praksisfortællinger:
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Periodisering Instruktørsamling.
Kommunens forventninger til, at UU er med til at opfylde 95 % målsætningen Ved Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør, Næstved Kommune.
Er mit barn klar til skolestart ?
Spiludvikling 2008 – landsdækkende tiltag •Ingen mandsopdækning •Kun udskiftning i boldbesiddelse eller ved spilstop •Man må altid rykke op og spille på.
Aldersrelateret træning
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Aldersrelateret træning
A-refreshment lørdag, den
Forældremøde for U maj 2012 Dagsorden • Formålet med Play & Stay konceptet • Turneringsformater for u10 og u8 • Mål med træningen – selvtræning •
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Afslut Frem >>
YDERLIGERE OPLYSNINGER Er der spørgsmål vedr. stævnet – se hjemmesiden
Dommer bord Pointdommer Kampleder Coach Chung Coach Hong Dommer bord Pointdommer Kampleder Coach Chung Coach Hong Kampbanen (blå) 8 x 8 m.
Overgang fra børnehave til skole/fritidshjem Hyltebjerg Skole
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Organisationstruktur
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Company Confidential DIBA & SEGMENT CUP 2011 Årg04, 05 & 06 stævne d. 20. August 2011 Arrangeret af Herfølge Boldklub.
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
HANDLEPLAN PÆDAGOGISK IDRÆT Dato:
It-medie linje Skolecenteret Jetsmark årgang.
U16 piger Filosofi: Udvikle den enkelte spiller mest muligt. Hvordan Seriøs og målrettet træning, hvor det er den enkeltes færdigheder der trænes. Hvorfor:
Skoleparathed Sunds skole.
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Lærerens opfattelse af skolefaget Lærerens opfattelse af Læring og undervisning Skoleforhold og praktiske muligheder Elevernes op- fattelse af skolefaget.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
SSO Orientering om Større Skriftlig Opgave SSO er en skriftlig eksamen SSO er en eksamen - ikke bare en almindelig opgave Rammerne for SSO er bestemt.
Hvorfor individuel lønforhandling?. Hvad er individuel lønforhandling? Med individuel lønforhandling har den enkelte medarbejder forhandlingsretten og.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Bæredygtighed i tjenesten Hvordan bevare passion og motivation som børneleder på den lange bane?
Principper for børne- og ungdomsfodbold i Kjellerup IF Februar 2016.
SW 5 - Fri svømning SW 5.1 – Fri svømning betyder, at i en konkurrence, der er udskrevet som sådan, kan svømmerne benytte en hvilken som helst svømmeart,
1 Teendommerkursus. 2 Kursus - emner der fokuseres på  Banen  Holdets opstilling, opstillingsfejl og rotationsfejl  Bolden inde og ude, og berøring.
Julius’ geniale fodboldoplæg I samarbejde med AJAX og FC Barcelonas fodboldskoler.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
Vejledning til efterskoler om EFI I denne præsentation har vi samlet lidt information om EFI og hvordan skolen kan blive oprettet i systemet. Først fortæller.
Præsentation nye regler Proces Skadet spiller Passivt spil Sidste 30 sekunder Blåt kort Målmand som markspiller.
Præsentation nye regler 2016
Kortfilm: Bror min bror
Træningselementer U5-U8 Kjellerup IF
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Etik.
”I gamle dage gik man til fodbold og gymnastik for at være sammen med sine venner – det gør man ikke mere!” - Perspektiver på børne- og ungdomsidræt i.
Dommerbordskursus.
Dommerbordskursus - Mini
Førstehjælpens 4 hovedpunkter
Princip for vikardækning
Efterår 2018 NyKunst 1 Bane 4 Bane 5 Bane 6 Bane 7 Bane 8 Kunst 2
Olivia Rasmus Seebach Olivia siger ja til din fest, men til kærlighed siger hun nej Olivia hun lukker ikk' nogen ind i sit hjerte, heller ikk' dig Du kan.
Meningsskabelse som relationskompetence
INTERNATIONAL UNGDOMSFODBOLD FOR HOLD PÅ ALLE NIVEAUER
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle-inspiration
Future Vejle inspiration
Future Vejle inspiration
Præsentationens transcript:

U6+U8 totalhåndbold - Nu Totalhåndbold – fri opdækning efter tilbageløb. Kampbold: Trial/Trio soft str. 0 (minibold) Max 7 spillere pr. hold Opdeling i 5 – 6 (U6) og 7 –8 år (U8)

Totalhåndbold - Idégrundlag Totalhåndbold er et spil for U-6, der lægger vægt på "du må" regler i stedet for "du må ikke" regler. F.eks.: - Du må score mål - Du må spille de andre - Du må røre de andre - Du må dække op uden for frikastlinien - Målvogter må være med i angreb Det er hensigten at hjælpe børnene med at kunne spille et hurtigt spil, hvor de selv får lov til at tænke og handle, bliver udfordret til at kunne se ting i sammenhænge og opleve at mange ting er i spil samtidig.

Totalhåndbold - opbygning 5 spillere hvoraf 1 er målvogter. Det tilstræbes at der både er drenge og piger på banen. Der må maksimalt deltage 7 spillere pr. kamp. Hvis vejlederen vurderer, at der er for stor forskel i stillingen i kampen kan det svageste af de to hold få tilladelse til at sætte en ekstra spiller på banen. Der spilles med fri opdækningszone, som i normal håndbold. Dog skal et hold, når de har afsluttet et angreb eller mistet bolden, tilbage og røre egen målfeltlinie før de må begynde at generobre bolden. Reglerne vedr. tekniske fejl (skridt, driblinger etc.) skal vurderes under hensyntagen til børnenes udvikling.