Campus Bindslev Plads Gruppe 11.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
-En lærerig arena for alle aldre
Advertisements

Hvordan bidrager litteratursiden
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Legende Innovation Evaluering v. Ulla Kellermann.
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Kløverstier - en forstadsfortælling om det gode liv.
Velkommen til dialogmøde!. ”Der skal skabes et levende og aktivt bymiljø på Rønne Store Torv” ”Der skal ske en nytænkning af de muligheder, de unge har.
Ørestad Skoles værdier
Fællesprojekt i Øster Hornum. Hvorfor Fællesprojekt i Øster Hornum? •Styrke sociale netværk •Tilbud om aktiviteter til alle aldersgrupper •Gøre byen attraktiv.
Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum.
Klimarenovering i et arkitektonisk perspektiv
Her samles børnefamilierne
Fra service til policy innovation: Lokalpolitikernes rolle i innovationsskabelse Eva Sørensen Roskilde Universitet og Universitetet i Nordland.
0 energikontorhus Tilbygning til administrationsbygning Grøndalsvej 1
Mind:lab Patrik Gustavsson Culture Manager. mind:lab Økonomi og Erhvervsministeriets kreative væksthus for afprøvning og udvikling af nye ideer Projekthotel.
Bygningskonstruktør Projektering Byggeledelse Overblik Samarbejde
Matchsaver Præsentation Markku Syväniemi – Regional Sales Director +46 (0) / Ville Peltomäki – Regional Sales.
Kan åbne kulturelle arrangementer gøres tilgængelige for alle? - Og i så fald hvordan…
”Madsby Event Park”. Logistiske forhold  Placeret midt i landet  Kun 5 km. fra motorvejen (ideelle forhold hvis Ydre Ringvej føres til DMH)  4500 P.
Fra bil-by …til gå-by Øhavets hovedstad.
Den Grønne Tænketank - København / Frederiksberg Den Grønne Tænketank –blev stiftet i juni 2003 –vi arbejder for en grøn og rummelig hovedstad –vi arbejder.
Nye veje Sundhedscafeen på Greve Bibliotek Formidlingschef Berit Sandholdt Jacobsen DB Kulturkonference - Brande den 16. september 2008.
Arbejdet i foreningen Sindslidendes Vilkår siden 1999
Forældremøder på Kalbyris
Rambla – Verdens længste Scene Hvad er det for et projekt? Hvad sker der nu? Hvad sker der senere? Hvilken rolle kan FOU og foreningerne spille?
Boligkontoret Danmark
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Vejen til en beslutning Tilbygning eller ny skole? Er det muligt at gøre gamle bygninger bæredygtige? Lokalisering i by eller på landet?
Randers Kommune 22. april Fremtidens drift af idrætsanlæg.
Guldet i nabolaget – om læring og fællesskab i lokalsamfundet Børne- og Kulturchefforeningen.
Fur Vandpark.  Skabe øget vækst til Fur  Sætte Fur på landkortet  Udvide Furs besøgstid Fur Vandpark Formål med Fur Vandpark.
Plastsolceller på ---> Demonstration af teknologien.
Velkommen til Brugerforum
FDF s ambition FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra.
Nyt fra Byggeudvalget Ådalens Privatskole, Skovvej , 2635 Ishøj
Fritidspas.
Styrkeprofil / ressourcer i landsbyen.
Hvad ser BKF som de vigtigste indsatsområder i den nærmeste fremtid på børne- og ungekultur området? Flemming Olsen, Børne- og Kulturdirektør Herlev Kommune.
OPGAVEN En faserapport vedr. Multihuset - et (evt. to) scenarier: Overordnet profil (Erhvervspolitik, Idræt-folkeoplysning, Sundhedspolitik) Indholds-
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Udvikling i Hørning!! For at Hørning by kan vedblive at være et attraktivt sted at bo, er det nødvendigt, at der sker udvikling i byen, og at byen vedligeholdes.
11. og 18. november 2014 Jesper Boesen No Barriers Advice.
VÆKST OG BÆREDYGTIGHED EN NY POLITIK FOR BYLIV BYER & BYGNINGER I HOLBÆK KOMMUNE?
S Visionsproces - Udvikle visioner - Input fra Tænketank - Input fra Følgegruppe U Udvalg og Tænketank: vision + principper Maj-okt. 16 S Byråd 1. behandler.
Oplæg om Bymidten på Økonomiudvalget d. 14. marts 2016 Hvidovre Bymidte Helhedsplanen udarbejdes inden for de bærende kriterier om Kulturliv og identitet.
Aktivitets-sti ’Pit-stop’ for aktivitetsmuligheder… Interaktion /samspil Arkitektfirma ApS Poul Erik Clausen / Okt.2014 DEN BYMÆSSIGE SAMMENHÆNG ”STAFETTEN”
ETAPE 2, TIDLIGERE HANDELSSKOLES BYGNINGER IDÉ SKITSER, AUGUST
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
4a og 8x2 Vores idé går ud på, at vi skal bygge et stort lejlighedskompleks med en park og en dertilhørende fiskesø. Alt vores energi skal komme fra.
Velkommen til BR-10 spillet Bygningsreglementet © Undervisningsministeriet. Marts Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg.
Trine Blicher Folmer. MÅLSÆTNINGER Bassin 7 rummer et anderledes potentiale Den markante orientering mod havnebassin nr. 7 og det kommende havnebad skal.
Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling NordDanmark
Lavet af Kristian, Sara, Christian, Nithin, Frederikke & Sarah
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Gentofte Park og Sø – Udviklingsplan
Velkommen til dialogmøde!
En dagsorden som er større end dig selv DB 2017.
Gentofte Park og Sø– Udviklingsplan
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
Plan for stationsområdet
Det blå byrum er en unik kulturel scene
Den nye biograf i Randers fra start til slut
It i folkeskolens matematikundervisning
Faciliteter og Aktiviteter ORGANISERET UORGANISERET
LLIF – Skitseforslag 2 til evt. tilbygning
Workshop Onsdag d. 19. september 2018 Kl
Sæt dit aftryk Undersøgelse
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Et rum er ikke blot et rum:
Præsentationens transcript:

Campus Bindslev Plads Gruppe 11

Krav til projektet Plads til arrangement med1000 menneskers Mulighed for overdække Skabe fællesskab mellem de omkring liggende institutioner Flere studierum Cafe område Område, der appellerer til brugere at institutionerne.

Vision Forening af omkring liggende institutioner Et byrum med plads til alle aldersgrupper Gøre aktivitet nemt tilgængeligt og sjovt. Bæredygtighed i form af naturmateriale og udnyttelse af regnvand og solenergi. Fællesskab på tværs af aldersgrupper.

Den nye bygning Tilbygning til Medborger Huset, Den Kreative Skole og Biblioteket, der forener de tre bygninger. Overdækket gangsystem langs bygning samt igennem, for at forene de to pladser. Tag terrasse i flere niveauer med mulighed for ophold. Udvidelse af cafeområde på stueplan. Studieområder på 1.sal med udsigt gennem glasparti. Elevator mellem etager og tagterrasse. Åben og præsenter 3D tegning.

Tagtaressen Består af 2 niveauer med mulighed for ophold. Indeholder: Petanque Lang sofa parti Grill-område Grønne arealer med beplantning Bar og juice område Handicap-lift mellem niveauer.

Elværket - Det nye spillested Scene i Elværket med åbning mod pladsen. Plads til 1000 menneske med overdækning, der kan rulles af.

Pottehaven Beplantning i potte Vandløb langs midtergang Genbrug af regnvandet

Parken Grønne arealer, der appellerer til alle aldre.

Lege- & trænings redskaber Utraditionelle natur redskaber

Interaktivitet Interaktiv spilleplade Interaktiv målplade Twister Skak Skøjtebane om vinteren Interaktiv målplade

Storskærms event Ophold på trappe med udsigt til storskærm

Belysning Multi-colour solcelle lamper Lygtepæle – Bjarke Ingels

Sundhedsfremme, bæredygtighed, innovation og entreprenørskab Udendørs trænings- og legeredskaber, cafe & juicebar, handicapvenlige områder fremmer sundheden. Solcelle lamper og genbrug af regnvand fremme bæredygtigheden. Interaktivitet og motionsredskaber, der producerer energi er innovation. Designe og udvikling af bygning og område.