Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mind:lab Patrik Gustavsson Culture Manager. mind:lab Økonomi og Erhvervsministeriets kreative væksthus for afprøvning og udvikling af nye ideer Projekthotel.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mind:lab Patrik Gustavsson Culture Manager. mind:lab Økonomi og Erhvervsministeriets kreative væksthus for afprøvning og udvikling af nye ideer Projekthotel."— Præsentationens transcript:

1 mind:lab Patrik Gustavsson Culture Manager

2 mind:lab Økonomi og Erhvervsministeriets kreative væksthus for afprøvning og udvikling af nye ideer Projekthotel Katalysator Rejsehold Vi sikrer gode resultater og en effektiv arbejdsproces gennem at udløse den kreative potentiale!

3 kreativitet Nysgerrighed Forandring Læring Vision Leg

4 innovation Måden vi som individer eller gruppe realiserer vores vision

5 hindringer for kreativitet MENTAL BLOKERING ”Jeg har ikke tid, vi er jo kreative, vi har prøvet det før...” ROLLEMØNSTER ”Hvis man ikke har samme faglighed/status som vi har så kan man vel ikke bidrage med noget konstruktivt til os” FYSISK MILJØ ”First we shape the buildings, then they shape us!” MANGEL PÅ REALISERING ”God ide, men det bliver jo aldrig til noget alligevel!”

6 hvad gør vi? At med enkle redskaber og metoder, udforske og udløse de kreative ressourcer vi besidder! At skabe et rum som kan give plads til dette, At systematisere og raffinere måden vi arbejder kreativt på, og, At ruste vores kunder for at realisere deres visioner på en effektiv og god måde!

7 10 DKR eller 1.000 DKR? idefaseudviklinggennemførelse Gennem systematisk ideudvikling kan produktets kvalitet højes! kvalitet I II III

8 mennesker Ideerne er med og skaber liftet for selve produktet Innovationsevnen er afgørende for hvorvidt ideerne kan realiseres Et fungerende team, med fælles mål og visioner er en forudsætning for at realisere noget som helst!

9 konklusion god ide = ok god ide + innovationsevne = godt god ide + innovationsevne + godt team = rigtigt godt

10 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces Det er i denne fase selve opgaven bliver defineret. Møder afholdes med rekvirent og projektgruppe for at afklare forventninger og indhold. Roller og ansvarsområder bliver defineret og et projektførløb bliver designet og forankret hos rekvirenten. OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM

11 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM Forståelse handler om at sætte sig ind i den kontekst som en mulig bruger befinder sig i. Vi hjælper projektgruppen med at kortlægge politiske, økonomiske og teknologiske faktorer som kan ha indflydelse på det færdige produkt.

12 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM Det er her vi arbejder systematisk med kreativitet for at udvikle nye ideer. Vi bruger bl.a. metoder såsom storytelling, fremtidsscenarier, modellering og 3D visualisering for at opnå maksimal effekt og antal ideer.

13 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM Her forfiner vi ideerne, og udvikler dem til bæredygtige projekter. Ideerne testes og afprøves mod den aktuelle kontekst og en projektplan produceres som muliggør en effektiv realisering.

14 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM Her ruster vi projekt eller arbejdsgruppen indfor den forestående realisering. Vi hjælper teamet at afklare vision, mål, mission, spilleregler og de værdier som produktet skal baseres på.

15 FORSTÅ OPGAVE UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM kreere innovere mind:labs ide og innovationsproces OPGAVE FORSTÅ UDVIKLE RAFFINERE REALISERE TEAM Her arbejder projektgruppen med at realisere produktet. MindLab tilbyder sig at undervejs gå ind og coacha i det videre førløb. Det kan være en midtvejsevaluering, en timeout eller en teambuildingseance med formål at få ind mere energi i gruppen igen.

16 kontakt os mind:lab Økonomi- og Erhvervsministeriet Slotsholmsgade 10-12 1216 København K +45 2529 8307 pg@oem.dk


Download ppt "Mind:lab Patrik Gustavsson Culture Manager. mind:lab Økonomi og Erhvervsministeriets kreative væksthus for afprøvning og udvikling af nye ideer Projekthotel."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google