Apartheid Adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det…

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Bornholm Af Jakob Volf P..
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Efterkrigstidens problemstillinger
Religion og politik i Tyrkiet
Hvad er op og hvad er ned?.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Hvad er korruption? En kort introduktion
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
Gå for hjertet med Becel - for Hjerteforeningen
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KONFERENCE FOR SYGEPLEJERSKER I KOMMUNERNE 11.
Tekster af Line Susan og Lasse 
Velkommen Hvorfor er vi her i dag?
Billed analyse gruppe Maja Lyberth, Jonas Johansen, Ove Berthelsen. FA Piareersarfik.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Der var engang en dreng ved navn Vincent Han var en dreng der altid elskede at lege og have det sjovt. Men hans land var døjet med borgerkrig. Med livet.
Area-konvent 2013 ”FRED I VORE HJERTER” af DG Mona Østergaard Klit.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Gråskala.
Irak.
Livets Ord Juli 2010 "Himmeriget ligner en købmand, der søgte efter smukke perler; og da han fandt én særlig kostbar perle, gik han hen og solgte alt,
Bjergprædikenen – kongens frihedsbrev til dig
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Velkommen. Per Roholt Praktisk Tidsplanen Tilmelding til workshops Pauser Rygning Frokost Toiletter Og husk, Mobiletelefoner skal være tændt!
Historien bag EU Vi har om EUs historie. Så vi vil gerne fortælle og vise jer noget om Maastricht-traktaten. Vi fortæller også om hvem og hvilke lande.
Anja, Malou & Asha KU KLUX KLAN.
Præsentation af Portfolio site Kim Jensens.
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Vi har haft demokrati i Danmark siden?
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
V1 5 FEB 2011 Det er aldrig for sent LØB OG LÆR O-teknik for voksne.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
StreetArt.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
USA’s højesteret og love omkring adskillelse.
Den fortabte søn (tegninger)
Den barmhjertige samaritaner
Børns udvikling Indholdsfortegnelse Finmotorik & grov motorik Vækst
Koreakrigen (1950-?(Uofficielt 1953)
Apartheid Betyder adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det… Inden de hvide. Så kom de hvide. Hvide beboere.
Betyder adskillelse på dansk…..
Religion og politik Laurits, Jonathan, Gustav, Oskar og Frederik PK.
BaceLiving Stine, Henriette, Casper Og Daniel. Formål At skabe et brand Oplevelsessite De inviterede kan opleve hvad produktet kan gøre for dem.
Medierne - som politisk aktør. Indflydelsen Ungdomsuddannelse - afskaffet efter Tv-indslag Indvandrere arresteres mere - SF foreslår ændringer i optælling.
Apartheid Adskillelse på dansk…... Sådan begyndte det…
Nyfødte børn Nyfødte børn ammes normalt og får føde på den måde
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Futureavenue Fremtidens by.
Reformation.
Steen Steensen Blicher Hans liv Blicher blev undervist hjemme af sin far, og i 1799 fik han sin studentereksamen og påbegyndte herefter sine studier.
FORFATTER Tove kom til verden d. 14. december 1917, men hun sagde hele sin levetid at hun var født i Hun var gift fire gange. Tove døde d. 7 marts.
Augustoprøret 1943 Augustoprøret startede ved at det gik dårligt for Hitler og hans forbundsfælde Mussolini mistede magten i landet. Da der kom så mange.
Reformation.
Steen Steensen Blicher Hans liv Blicher blev undervist hjemme af sin far, og i 1799 fik han sin studentereksamen og påbegyndte herefter sine studier.
LANDSKONFERENCE 2006 Dagplejen Livsform og relation Per Schultz Jørgensen.
Rind nu op i Jesu navn 1, S1 Rind nu op i Jesu navn, du livsalig morgenrøde! Jeg med sang vil dagen møde fra min seng og hvilestavn; sjæl og hjerte skal.
Ku Klux Klan (KKK). Hvad er Ku Klux Klan højreekstremistisk organisation i USA Udøver hvid magt, racisme, antisemitisme (jøde racisme), Antikatolicisme,
Rent vand og sanitet. Vand  Landområder =82% der har rent vand  Byområder =96% der har rent vand  Så mangler over en 1/3 af verdens befolkning stadig.
En lille morgensang
Sådan arbejder den gode TR
Hvorfor mistede jeg mit job?
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Lys i verden Hånden på hjertet (3).
Øveprøve – lille knallert
Interaktionsdesign.
Mark. 10:17-22 Og da Jesus gik ud på vejen, kom der én løbende og faldt på knæ for ham og spurgte: »Gode Mester, hvad skal jeg gøre for at arve.
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Præsentationens transcript:

Apartheid Adskillelse på dansk…..

Sådan begyndte det…

I 1948 gik det for alvor i gang !! Nationalist partiet vandt ved et tæt løb… Daniel Francois Malan til magten Her startede Apartheid for alvor.

Ægteskab mellem hvid og sort forbudt !!!

1950’erne….. Seksuelt forhold mellem hvid og anden race forbudt Alle borgere skal registreres og indeles SKP ulovligt. Sorte fik separat regering. Nedrive sorte slumkvarter

Group Areas Act. Hjertet i apartheid

Selv toilet indeling.

Flere love. Sorte kan kun gå i regerings ejede skoler. Lovliggjorde racistisk diskriminering på arbejdspladser. Universiteterne blev opdelt efter farve Sorte ikke længere sydafrikanske borgere

Flere restriktioner ! Ikke-hvide må ikke have firma ! Opdeling af busser ! Hvid og sort hospital Sorte ikke i hvide områder Kun være i sit distrikt Sorte uden fagforening Bedre uddannelse til hvide Hvide kunne begå kriminalitet foran sorte betjente

Sorte uden sprut