1. BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2 GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgeord/Spurnarorð
Advertisements

Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Gammelheds-Philosophy
Oplæg vedr. Sundhed og produktion hos produktionsdyr
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Uddannelsesseminar 25.August 2008 Horesta – 3f DK 1 De lokale uddannelsesudvalgs arbejdsopgaver og kompetencer Bruno Clematide.
SMUT PAKKE 3 VIDEN OM KOST.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
”Intet” af Janne Teller
Grafisk fortælling 2. Den dag, Mary skulle til visitationssamtale på Projekt VIA, glemmer hun aldrig!
Intro til kommende praktikanter og praktikvejledere
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Loven om skilsmisse Matt 5,31-32
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Velkommen hos Juvel A/S
Formularer (Access, del 3)
Loven om forholdet til penge Matt 6,19-24
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Illustration fra Kort om kræft figur 4.1.
Hvor der er fokus på klimaet.
Velkommen til DGF’s 92. årsmøde og generalforsamling.
Holstebro Frimenighed At være en Jesu discipel. Discipel En der er i lære, men mere end det. Norm for lære og liv Den mundtlige tradition blev overleveret.
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Forældremøder på Kalbyris
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Introduktionskursus for frivillige
Virksomheder - definition
Birgir Már Norðdahl 1 Hvorfor mistede jeg mit job? Jeg begyndte som truckfører på lageret….
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Irene Oestrich, psykolog, ph.d., adj. Professor
Debatten om den almene struktur Historik, statistik – og et kik i krystalkuglen Bjarne Zetterström.
# DUA SEMINAR 2010 BRUGERINVOLVERING - hvordan? Ole Nielsen, COWI 5. oktober okt 2010 DUA SEMINAR 2010.
Intern kommunikation PR og presse
Ny rådgivningsstrategi Fra AGRINORD´s Svinerådgivning.
1 Lektion 18: Priser i en åben økonomi 1.Økonomiske nyheder 2.Repetition 3.Dagens pensum 4.Hvad kan I få eksamensspørgsmål i? 5.Næste lektion 6.Tilbagemelding.
Løjtegårdsskolen tirsdag d. 12. januar 2010
Forskellig forståelse af opgaven Michael Hald Konsulent KL
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
Denne serie (nr. 2 af 3) indeholder lange stræk af forskellige typer: -Langstræk -Vejvalgsstræk -Grovorienteringsstræk -Transportstræk Jeg har ikke taget.
Aktiviteter tiltrækker Relationer fastholder
Læse/studiegrupper.

Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Hvad siger landmændene i tilfredshedsundersøgelsen fra 2011?
Udvikling i GODS Transporten Sammenfatningsrapport maj 2010.
Globaliseringsredegørelsen 24.mar. 14 Figurer fra Danmark tiltrækker for få udenlandske investeringer i Sådan ligger landet
Rammefortællingen – Jobs Bog Bibeltekster Livsfilosofi Etik
 Kommunalreformen, alle regioner og kommuner skal være medlem af et trafikselskab  Gl. Århus Amt og Gl. Ringkjøbing Amt havde ikke noget trafikselskab.
Grunde til at jeg elsker dig
Bakke og By Sommerfest i Mosen Kære forældre og børn I inviteres hermed til sommerfest i Mosen onsdag d kl ca. Vi glæder os til at se.
Udskrevet d. 28. marts 2015, dias nr. 1 Vejen til vækst Hvad er udbyttepotentialet i vinterraps? v. Planteavlskonsulent Torben Føns.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
Kvickly Total 2011 Antal svar55153 Kvickly Kundemeter 2011 Rapportspecifikationer.
Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi.
Globaliseringsredegørelse 21.mar. 11 Globaliseringsredegørelsen 2011 Grafer fra temakapitlet Eksporten som drivkraft for vækst og velstand.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteavl.
Tryghed ved udskrivelsen
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Modul 3.3 – At arbejde med læring
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

1

BERETNING VED FORMAND OLE KJÆR 2

GAMMEL KÆRLIGHED RUSTER IKKE Man skal stoppe, mens legen er god! Hvor blev den gode idé af? En mavepumper til vores ansatte Vi vil meget gerne samarbejde med andre og gør det også 3

Hvor galt går det? 2014 startede rigtig godt Kun de allerbedste tjener lidt Ikke selvforskyldt Man kan godt forlade erhvervet med oprejst pande FREMTIDEN 4

FOKUS Vi er nogle af verdens bedste/dygtigste landmænd Det er ikke afgørende med størrelsen Paradoksalt, at vores virksomheder tjener, mens vi lider! 5

RÅDGIVNING UDEN RYGMÆRKE Der er rig mulighed for rådgivning både med og uden rygmærke Vi samarbejder gerne, når det er til landmandens fordel Vore rådgivere er gamle og støvede De siger kun det, som vi ved Jeg har ikke brug for rådgivning! 6

ET LILLE VÆDDEMÅL En oplevelse fra den virkelige verden De af jer, der har tingene helt i top, ha’ mig lige undskyldt et øjeblik En fortælling fra den virkelige verden Der er ikke noget, der er gratis i denne verden Heller ikke firmarådgivning 7

MRSA Brugen af medicin til dyr er ikke så stort et problem, som det voksende brug af medicin til mennesker. 8

MRSA Svineproducenter er meget opmærksomme på at minimere brugen af medicin Der bliver prøvet mange alternativer af hver dag Vi vil nedbringe forbruget hvert eneste år 9

Farligt at lege med svineproducenters børn MRSA i kød MRSA fundet ved spædbørn Nyt dødsfald pga. MRSA Landmand i isolation på hospitalet MRSA smitter hurtigere end Ebola MRSA smitter ved Sex Åbent landbrug ved svin aflyst! 10

DET ER IKKE SÅ FARLIGT Den danske forbruger ved godt, hvad de vil vælge! 11

SMITTEBESKYTTELSE 12

PAS PÅ ! Vær meget opmærksom på fremmede, der kommer til ejendommen De enkelte har et stort ansvar for smittebeskyttelse Vaskehal i Padborg …. Kom så i gang! 13

VSP 14

15

GENERATIONSSKIFTE To ministre fik en god idé Uddannelse af unge Vilkår Indtjening 16

BESTYRELSEN 17

BESTYRELSE 2 medlemmer udpeget at Midt/Vest 3 direktører 2 medlemmer vælges på Årsmødet Jan Rodenberg som referent 18

NY STRATEGI Vi vil fortsat kunne rådgive hele vejen rundt om svineproducenten Vi vil satse på kvalitet Vi vil skabe et lille, men positivt resultat hvert år Vi vil have fokus på omkostningssiden Vi vil vokse organisk Vi vil øge omsætningen hvert år Vi vil skabe et endnu tættere samarbejde med moderforeningerne 19

VI SKAL HUSKE, AT DER ER MANGE, DER SÆTTER PRIS PÅ, AT VI ER HER Vi er ikke alene NNF: Vi skal have ændret rammevilkårene for landbruget 20

DET KUNNE OGSÅ HAVE VÆRET MED So-dødeligheden falder Fødevaresikkerheden er høj Vi passer dyrene godt Vi holder gang i Danmark 21