The big number song https://www.youtube.com/watch?v=e0dJWfQHF8Y.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Hvordan man opretter en cache
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Rosenborg Rosenborg slot er ikke en hvilken som helst bygning men et museum der rummer mange værdifulde genstande.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
En bøn for den stressede!
Spejder weekend d Hjemme på Hulvejen.
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
Studietur til Amsterdam S. Vores ankomst til Amsterdam Her er vi lige ankommet til Amsterdam og indtager vores morgen mad. Studieturs udvalget.
Køb en hund!!. •Ønsker du en der bringer dig avisen uden at rive sportssektionen ud først…………………
Erindring Da jeg i 1948 etablerede mig i Ålbæk som selvstændig Vognmand, var der især én ting som trak – det var den lille hyggelige havn, hvor jeg også.
Forebyggelse af alvorlige trafikulykker
Grizzly Dream – Din Hundemassør / ved Anette Englykke
SJOVE GÆTTERIER Micro Trivial 2 hold.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Joken, der bringer dig held!
Irak.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Jeg er taknemmelig....
En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.
Katte lavet af Martin og Daniel
KATTE. NY KAT  Du skal kæle med din kat i en time være dag  Og gør den tryg vis den er ny  Og husk at gi den mad og vand.
Joken, der bringer dig held!
”…stil jer til rådighed for Gud… som redskaber for retfærdighed!”
Trafikplanlægger for en dag! Mål med undervisningen –At I får en viden om sikkerhed, sundhed og energiforbrug ved trafik Program –Intro –Arbejd.
Godmorgen! Ledelse i praksis og udendørs Opsamling fra i går
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
- Tanker til eftertanke - Ord til inspiration
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
LIBERIA ER HÅRDT RAMT AF EBOLA, OG KIRKEN SPØRGER EFTER HJÆLP Den lutherske Kirke i Liberia beder om støtte på to måder: 1. Forbøn for Liberia og for kirkens.
Kristen i dag Godt budskab.
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
The Magazine, rawr! Wookiee Channel. I denne uge aktuel med: Malmö conventionen: Hvordan Lillepigen drillede adminen Karneval i Aalborg: Kampen mellem.
BERIFA. BERIFA - Agenda Hvad er BERIFA? Baggrund OPI-samarbejdet Præsentation af systemet Test og Afpøvning Erfaringer/læring Spørgsmål ?
Himmeriget ligner en skat, der lå skjult i en mark; en mand fandt den, men holdt det skjult, og i sin glæde går han hen og sælger alt, hvad han ejer, og.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Hvilke ord betegner bedst din oplevelse af at skulle vælge en ungdomsuddannelse efter 9./10. klasse? (sæt gerne flere kryds)
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité Klubben min! Ganske kort i første omgang: - Meget gerne fortælle din historie om din karriere!:)
Påvirkning ved brug a point system i vor tid for militæret.
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Samtale om bogens titel og forside. højtlæsning Lyt grundigt. Hvad hører vi om Mis?
Sociology and social media af: Mads, Emil, Caspar og Jos.
Aben Aben er en af verdens klogeste dyr.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Dette kommer til at handle om Fjerritslev by.
Erfaringer med vandrådene. De grønne og landmænd står sammen i vandråd  Samarbejdet ser ud til at fungere til alles tilfredshed  Vandrådene tegner til.
Af Josephine 5z PROCENT% HVAD ER PROCENT? Procent = 100 dele fx 67% af x 9 = 603 =9,00%
STREET ART / GADEKUNST.
Digital Post Lovpligtigt for alle over 15 år fra den 1. november 2014.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Fotosyntese.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Glogster Nu er det muligt at udskifte plancher og andre præsentationer i undervisningen med en digital præsentation, der kan kombinere tekst, lyd, billeder.
Dagsorden Ekspertgruppe – fortæller. Catwalk – højtlæsning.
INTERNATIONAL STRATEGI FOR RANDERSGADES SKOLE KØBENHAVNS KOMMUNES INTERNATIONALE PROFILSKOLE V. INTERNATIONAL KOORDINATOR, SIMON ASTRUP
Solformørkelse Partiel solformørkelse den 20. marts 2015 I Danmark starter formørkelsen klokken og varer til klokken Formørkelsen er på sit.
Kvalitetspatruljens åben skole-arrangement om elevdemokrati Den 6. marts 2013 på EUC Sjælland i Køge Workshop 1 Hvordan kan elevrådet udfordre eleverne?
Min sommerferie Første uge var vi på Jælling festival, vi fik en autograf af Sebastian klein. her ser i et billede da vi fik den.
Nattens kugle svinder Nattens kugle svinder i havets spejl,
Hej her er noget om min ferie !!!
Palme og pyramide test (ord)
Danmarks historie #3.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
Min sommerferie Øster hurup
Præsentationens transcript:

The big number song https://www.youtube.com/watch?v=e0dJWfQHF8Y

Hundrede høns i hønsegården kom op at slås en søndag morgen Da de var færdige lå tilbage en kæmpe mæssig æggekage

100 mus med haler på Hundred' mus med haler på Hundred' mus fik musemad og bittesmå sandaler på og flødeskum og brusebad gik morgentur med smedens hest og ost og spæk og meget mer' mens solen selv gik ned i vest. som ikke skal beskrives her. Hundred' mus fik ømme tæer Hundred' mus gik hjem en nat og købte sig en tømme hver og traf en gammel, gnaven kat og red af sted i vældig fart der åd dem alle, hver og en til landet, hvor man har det rart. med hud og hår og museben.