Modtagerfelt med kendt modtager ParadisHelsingør d. 13.12.3013 Æblevej 13 3000 Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Leg og lektier Idéer til 2-4 piger Alder 4. klasse
Advertisements

Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Mia,Om mig selv. Jeg hedder Mia og er 10 år og den 17. Januar bliver jeg 11 år og jeg går i 4.kl.
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
Alt er startet med en tanke! Tænk: Hvis vi nu vidste hvor alle var på vej hen…. ? Så skulle vi blot komme derhen først! Og så ville vi kunne tilbyde en.
Graviditetsomsorgen i Danmark
Breve og mails mvni-selandia.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
VELKOMMEN TIL HUSET VENTURE FRIHED UNDER ANSVAR…. DIT LIV – DIT VALG……
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
Det er trist at blive gammel
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Mandag den 31. marts • I dag afholdes der kampe i vores Pool turnering, som nærmer sig sin afslutning. • Der arbejdes endnu på ”dukkehusene”. • Bo ferie.
8 tips til succesfuld ledighed Med Christina Janns.
Sprog/billeder på Internettet
Af Andreas og Marlene. Spørgsmål. • Hvornår lavede i en internetshop? • Hvorfor valgte i at lave en internetshop? • Hvordan fik i lavet jeres hjemmeside.
Velkommen til juleafslutning Aftenens program: • Gennemgang af vores udlandsrejse/aktiviteter • Spørgsmål vedr. indbetaling! • Igangværende og kommende.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Af Daniel F, Kewin K, Andreas M, Mathias F PERSONPROFILER.
UGE 14 SFO. Mandag Sportsplads: Meld jer til Møde kl.13.30: Nikolai, Mattias O, Phoebe, Mathias D, Maiken, Natascha og Cille X-Sonja.
Arbejdsglæde som ledelsesredskab, Fredensborg Kommune
Forøg din værdi som konsulent
Arbejdsglæde Jon Kjær Nielsen Chief Happiness Officer.
av Lajla Ellingsen og Mari By Rise Adresseavisen
Joken, der bringer dig held!
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
Mandag 19/9 mødtes vi i skolen.Vi fik at vide vi havde Naturuge og at vi skulle en tur i skoven. Vi gik vi gik og vi gik, men alligevel sagde lærerne at.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
En menighed, der søger enhed
Hhx – Handelsgymnasium Htx – Teknisk gymnasium
Jeg er taknemmelig....
Folkeskolereformen2014.
Natur uger Mandag morgen gik vi ud i skoven og vi skulle klatre i trær bagefter skulle vi spise mad og bagefter skulle vi hjem.
Joken, der bringer dig held!
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
Projekt Skulk Hvorfor Projekt Skulk? Hvorfor gå i skole?
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
TPI U /2015.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
Velkommen til SkillsCamp Uge 42
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der.
Læse/studiegrupper.
Uge 2-6 Senmoderne ungdomslitteratur.
SkolenSputnik Program SkolenSputniks historie
Mandag 24. september Gymnastiksal kl. 14 – Gymnastiksal kl. 14 – Mountainbiketur for 2.B’s drenge kl – Mountainbiketur for.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Mandag den 14. april Gymnastiksal 14 – 15. Bo syg.
Uafhængige LifeWave Distributører
Økonomi og Demokrati.
Uddannelse for udviklingshæmmede
For førskolegruppens forældre
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Terminsprøver december  Kom i god tid. Helst 15 min. Før prøven begynder  Find din plads. Dit navn og prøvenr. Står på bordet.  Du skal selv.
Dagens program – ugens program
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
Aftenens program Kl – 19.15Velkomst på torvet – Forældre sidder på stole og elever står op. Kl. ca Elever går med lærere til teamlokaler.
Velkommen til Kulhuse!. Velkommen – og hvem er vi? Anne Louise Nanna.
Rikke Milling KonradsenTlf.: Hovedgaden 24, 3. th., 8600 Silkeborg Brdr. Madsen A/S Voldgade SilkeborgSilkeborg,
Flere frivillige i foreningen
Reminder……!!!.
Du behøver ikke at vente på et smil for at smile tilbage...
Præsentationens transcript:

Modtagerfelt med kendt modtager ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger Kære Salgschef Kaj Normann Andersen,

Modtagerfelt med ukendt modtager ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Vedr.: Job som issælger Til rette vedkommende,

Brødtekst Jeg skriver til Dem, fordi jeg i Helsingør Dagblad har set en annonce, hvor I søger sælgere til en af jeres butikker. Jeg hedder Esben og er 16 år gammel. Jeg bor hjemme hos mine forældre, sammen med mine 2 mindre søskende og en hund. I min fritid spiller jeg håndbold og er sammen med mine venner. Jeg søger jobbet fordi jeg gerne vil tjene ekstra penge til en sprogrejse til England her til sommer. Jeg har arbejdet som servicemedarbejder i Føtex, og jeg ved derfor noget om at arbejde i en butik. Jeg er ansvarsbevidst, høflig og serviceminded. Jeg vil altid møde kunderne med et smil. Når det er højsæson og der kommer mange turister, er det en fordel at jeg både taler tysk og engelsk. Jeg kan arbejde i alle weekender og mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag efter klokken Jeg håber at høre fra Dem/jer og jeg er sikker på at jeg ikke vil skuffe Deres/jeres forventninger til en ny medarbejder.

Afsenderfelt Med venlig hilsen Esben Andersen Møllevej Helsingør Mobilnummer:

ParadisHelsingør d Æblevej Helsingør Att.: Salgschef Kaj Normann Andersen Vedr.: Job som issælger Kære Salgschef Kaj Normann Andersen, Jeg skriver til Dem fordi jeg i Helsingør Dagblad har set en annonce, hvor I søger sælgere til en af jeres butikker. Jeg hedder Esben og er 16 år gammel. Jeg bor hjemme hos mine forældre, sammen med mine 2 mindre søskende og en hund. I min fritid spiller jeg håndbold og er sammen med mine venner. Jeg søger jobbet fordi jeg gerne vil tjene ekstra penge til en sprogrejse til England her til sommer. Jeg har arbejdet som servicemedarbejder i Føtex, og jeg ved derfor noget om at arbejde i en butik. Jeg er ansvarsbevidst, høflig og serviceminded. Jeg vil altid møde kunderne med et smil. Når det er højsæson og der kommer mange turister, er det en fordel at jeg både taler tysk og engelsk. Jeg kan arbejde i alle weekender og mandag, tirsdag og torsdag eftermiddag efter klokken Jeg håber at høre fra Dem/jer og jeg er sikker på at jeg ikke vil skuffe Deres/jeres forventninger til en ny medarbejder. Med venlig hilsen Esben Andersen Møllevej Helsingør Mobilnummer: