SOUNDSLIDES Produktionsplan for: Gruppe:___________________________________________________ Klasse:______________ PRODUKTIONSFASER 1. Idéudvikling 2. Forberedelse.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad er familieklassen
Advertisements

Portfolioeksamen Studieområde 2
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
NemID har en offentlig digital signatur
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Bevidst undervisning i billeder
Introduktion Values Interweave ™. Når virksomhedens sætter fokus på sine værdier, så er ord sjældent nok til at få værdierne forankret.
Undervisningsmiljø undersøgelse fase 2
Læringsstile og lektier
Introduktion Values Interweave ™. Når ledelsen sætter fokus på et område, så er ord sjældent nok til at få medarbejderne til følge med.
Udarbejdelse af poster
GODE IWB RÅD TIL UNDERVISNINGEN  Det skal ikke (kun) være lærerens tavle  Altid være på nettet – så der er plads til at være impulsiv og søge på nettet,
Opgaver og svarark – til individuel brug
BEDRE TRIVSEL OG ARBEJDSMILJØ I REGION HOVEDSTADEN Niende Laboratorium 26. februar 2013.
Din egen videoproduktion. 2 ▪ Før optagelserne •Gør jer klart hvilken historie I vil fortælle, og hvordan I vil fortælle den •Planlæg hvilke.
Film og lyd Projektopgaven.
Velkommen til B.B.O. BEST BUSINESS OPPORTUNITY Opstartstræning - en god start for nye Distributører - Copyright: PRO VITA Group Denmark / Layout og produktion:
Innovation og iværksætteri
Kvantitative metoder
KREATIV FOTO 5 MENNESKER LANDSKAB OG MENNESKER 6. SEP. – 11. OKT
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Lav jeres egen forretning
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Kortfilm – de 7 parametre
Hvad er forandring?.
Desktop Deployment initiativ FY05. Operativsystemer i brug Support for Windows 95/98/NT4 er ophørt Windows XP SP2 bliver endnu et incitament til at.
Lav en lydfortælling på computeren Find programmet Her kommer en kort i, hvordan du åbner Lydlab, og hvordan du arbejder med de mest elementære dele.
Introduktion til Access (Access, del 1)
[Navne på dem i gruppen] [EMNET]. [Her skriver I kort om den påstand eller de tal, som I har undersøgt] [Også hvem, der er fremkommet med påstanden/tallene]
Præsentation af materialer på personalemøde
Naboskabet.dk Et redskab til boligområdet - som tager pulsen på naboskabet - og giver ideer til at udvikle det sociale liv.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
Leder-seminar d november 2014 Hornstrup Kursuscenter.
Nyhedsartikel dansk.
KOPIER TIL COPYDAN TEKST & NODE VEJLEDNING. BAGGRUND Forfattere, komponister, illustratorer og udgivere har krav på betaling, når deres værker kopieres.
{ ash/HCAsange.swfIntro.
Matematikfilm - en forklaring! Et lommefilmprojekt.
Instruktorforløb i Akademisk Studiekompetence 1. undervisningsgang Anja Hønnerup Nielsen November 2011.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Læsning.
Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.
W ORKSHOP 2 Samtalemodel til virksomheder. F ØRSTE KONTAKT : Vække virksomhedens interesse for at få besøg af skolen. Virksomheden har historik for at.
Indhold på skolens UNI•Server
DAIMIIntroducerende objektorienteret programmering15A.1 Eksamen…
Intro til fortælleren MÅL: Kunne beskrive forskellige fortællertyper og forklare forskellene. ”Flipped film” Fortællertyper? Lektie? Opgave – arbejde med.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Synlig læring i praksis Workshop på konference Lise Mayland, Impact Uddannelse.
PHOTO STORY I 2.KLASSE FORTÆLLING I DANSK. FORTÆLLING I DANSK Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at fortælle og udtrykke sig i både.
Dokumentation med mobilen i dansk - sæt komma med mobilen.
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
SKRIVEFAGET Modul 1: Skriveproces og struktur Lektion 2: Fase 1: Idéudvikling og fokus.
Præsentationsteknik Hvorfor skal I lære præsentationsteknik? Hvad kan I bruge det til i hverdagen? Det med præsentationer, er det ikke bare noget man kan.
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Lad dem bare sejle deres egen sø
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
projekt eller lignende
Mål Viden om og inspiration Kompetencer aktiviteter Evaluering
SIKKERHED ONLINE.
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
DEN GODE STIL.
Dialog om samarbejdet mellem jeres grupper/funktioner
DEN GODE STIL.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Sommerlejr juli 2017 v. Red Barnet Mariagerfjord
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
VELKOMMEN TIL ENGINEERING DAY 2018
Den Økologiske Produktionsskole
Flerfagligt Forløb 3 Klasse: Fag:.
Præsentationens transcript:

SOUNDSLIDES Produktionsplan for: Gruppe:___________________________________________________ Klasse:______________ PRODUKTIONSFASER 1. Idéudvikling 2. Forberedelse 3. Indsamling 4. Formidling Udfyld selv produktions- planen i notatform, før I starter. Ændr den undervejs, hvis det bliver nødvendigt. Lav jeres egen, hvis ikke der er plads nok på papiret. Copyright 2010: Gregers Tycho - må frit udskrives og kopieres i henhold til gældende aftale med CopyDan

Idéudvikling Hvad betyder hjemstavn for jer? Hvad jeres historie handler om? Hvem/hvad er jeres case i historien? Hvorfor vil I fortælle netop den historie? Forklar hvorfor jeres historie handler om emnet hjemstavn. Copyright 2010: Gregers Tycho - må frit udskrives og kopieres i henhold til gældende aftale med CopyDan

Forberedelse Hvilke motiver vil I fotografere (lav evt. plan på et separat ark)? Hvordan vil I fotografere, så I undgår at soundsliden bliver kedelig? Hvilke billeder vil I tage for at fortælle historien? Hvordan sikrer I, at I har hukommelse nok, når I skal optage lyd og billeder? Hvordan overfører I jeres filer til den pc, hvor I skal redigere soundsliden? Copyright 2010: Gregers Tycho - må frit udskrives og kopieres i henhold til gældende aftale med CopyDan

Indsamling Hvem gør hvad, når I er på optagelse? Fotograferer, interviewer, instruerer, optager lyd, noterer. Hvilke steder vil I tage billeder og lyd? Hvor placerer I jeres hovedperson(er), når I interviewer dem? Copyright 2010: Gregers Tycho - må frit udskrives og kopieres i henhold til gældende aftale med CopyDan

Formidling Hvilke kriterier udvælger I billederne fra, når I kommer hjem fra optagelse? Hvordan redigerer I lyden til soundsliden? Hvilke billeder skal I bruge når I sætter soundsliden sammen? Hvilke ’hv’ spørgsmål skal I søge at svare på når I udvælger og sætter lyd og billeder sammen? (Hvem er personen? Hvor føler personen sig bedst hjemme? Hvad kan personen godt lide at gøre derhjemme? Osv.) Copyright 2010: Gregers Tycho - må frit udskrives og kopieres i henhold til gældende aftale med CopyDan