Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sådan laver Du et POWER POINT program.
Advertisements

KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Videregående pc-vejledning
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
At analysere noget: “Opløsning af noget i dets bestandele.
Eksempel på billedmanipulation
Grundlæggende PowerPoint
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Ytringsfrihed og sygeplejersker
Udarbejdelse af poster
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Generelle regler for brug af PowerPoints
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Udfordringer set fra en kommunikatørs vinkel Lars Elmsted Formand for K-Gruppen i Dansk Journalistsforbund.
I det efterfølgende ses på tre forskellige indgangsvinkler i kommunikationen med medarbejderne De tre temaer er Samtalen Synlig ledelse og gennemslagskraft.
Danmarks Miljøundersøgelser Billedoptimering i PowerPoint Af Britta Munter, SEK.
DDS PowerPoint 2009 Eksempel på opsætninger DDS titel dias.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
Den mundtlige præsentation/PowerPoint: Rammer
Poster præsentation I modsætning til Power Point præsentationer er en poster et enkelt Billede, der skal fange med det samme. (Ligesom en annonce VS en.
Mindre grimt, tak.
Design effektive PowerPoint præsentationer Enkelt Konsekvent Tydeligt Stort Progressivt Afslut.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
At analysere noget: “Opløsning af noget i dets bestandele.
Meta-Presentation Gruppe 2 (og Gruppe 4) 12/02/08.
Samj 2.C Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Startside Tilføj nyt dias, vælg layout, skrifttype, farve osv. Indsæt Indsæt.
Vær opmærksom at Peg på og Klik på er to forskellige funktioner
Den gode fremlæggelse Præsentationsteknik.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Animation.  Det er ganske let at indstille en brugerdefineret animation – blot klik på Tilføj effekt og vælg mellem mange forskellige effekter. PowerPoint2.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Bogstaver og tekst i design
Dine karakterer Gives ud fra flere elementer. Hvilket niveau E-F, D eller C (taksonomi) Indhold af det der står skrevet holdt op imod det som der forventes.
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Præsentation til Naturpleje.net Netværkssamarbejde mellem 9 naturforeninger Biologisk Forening for Nordvestjylland (BFN) Danmarks Jægerforbund.
Hvad er powerpoint? Det vil sige:
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Billeder til gennemgang af dåben
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Modul 6 Præsentationsprogram. Mål Formålet med dette modul er at teste kandidatens færdigheder i at oprette en præsentation med et standardpræsentationsværktøj.
Øvelser Samlet rapport.
TIBRGA Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum” er pensum.
ITNET2 Præsentation 22: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 5 Pensum Pensum uddrages fra lektionsplanen ALT der er angivet med betegnelsen ”Pensum”
mens animationen kører afprøve andet design
FORTÆL I POWERPOINT - FANTASTISKE FABLER. FORTÆL I POWERPOINT Går du med tanker om, hvordan du kan få dine elever til at lave fortællinger med tekst,
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
PECHA KUCHA WORKSHOP Theodor Klostergaard. HANEKEJSEREN Det rette billede kan flytte sol og måne Det er en kunst at finde essensen Gør dine tilhørere.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Den gode præsentation … med PowerPoint, SMARTboard eller lignende.
Retningslinier for din præsentation
PowerPoint-skabelon Husk
Organiser Erhvervsnabohjælpen !
Trine Haubro Lavesen | MMD 1. semester | Dania Skive
Tips og tricks til PowerPoint
Skabelon mailopsætning
Introduktion af PowerPoint 2007
Sådan bruger du Shakespeak
Velkommen til PowerPoint
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
For at kunne afspille de film, som er indlagt i denne PowerPoint-præsentation, skal præsentationen vises i fuld skærm. Vær opmærksom på, at afspilning.
Introduktion til arbejdet som klubmester
Præsentationens transcript:

Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer Brug en klar skrifttype, der er nem at læse, eks Ariel, Verdana eller Calibri Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer Brug en klar skrifttype, der er nem at læse, eks Ariel, Verdana eller Calibri Sørg for at teksten er kort og præcis: -Max 7 punkter pr dias -Max 7 ord pr punkt -Kun 7 dias pr underpunkt hvis det overhovedet er muligt Ellers læser publikum teksten i stedet for at høre på dig. Sørg for at teksten er kort og præcis: -Max 7 punkter pr dias -Max 7 ord pr punkt -Kun 7 dias pr underpunkt hvis det overhovedet er muligt Ellers læser publikum teksten i stedet for at høre på dig. Brug billeder i høj opløsning - Billeder i for lav opløsning kan nemt blive utydelige Brug billeder i høj opløsning - Billeder i for lav opløsning kan nemt blive utydelige Sørg for at kontrasten mellem baggrund og tekst er stor nok – lys baggrund/mørk tekst eller mørk baggrund/lys tekst Brug samme farver gennem hele præsentationen – 2-3 forskellige farver Brug gerne Agri Nords farver FREMFOR ALT skal det være let læsligt!! Sørg for at kontrasten mellem baggrund og tekst er stor nok – lys baggrund/mørk tekst eller mørk baggrund/lys tekst Brug samme farver gennem hele præsentationen – 2-3 forskellige farver Brug gerne Agri Nords farver FREMFOR ALT skal det være let læsligt!! Hvis du vil have flere gode råd til do’s and dont’s på powerpoints så klik her: PowerPoint Do's and Don'ts Hvis du vil have flere gode råd til do’s and dont’s på powerpoints så klik her: PowerPoint Do's and Don'ts Borgerinddragelse i vandrådene Carl Chr. Pedersen Formand, Agri Nord

Kort om mig Driver landbrug ved Ø. Hassing. Formand for landboforeningen Agri Nord. Medlem af vandrådet for Limfjorden.

Hvorfor er vandrådene vigtige? Vandafledning er alt afgørende for landbrugets eksistens. Vi kan give vores bud på hvordan vandafledning og godt vandmiljø kan gå hånd i hånd. Når vandstanden stiger koster det udbytte i marken.

Borgerinddragelse Vigtigt at sikre den lokale forankring Undergrupper til vandrådene er afgørende for succesen. En styrke at samle mange aktører såsom landbrug og naturfredningsforeninger. Rådene kan gøre op med at man taler om benyttere og beskyttere – det er en fælles indsats.

Hvad har vi opnået? Det ved vi ikke endnu! Bliver der lyttet til vores indstillinger? Bliver vi inddraget igen?

Tak for ordet – nogen spørgsmål?