Vandpolo seminar 18. september 2010. Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Velkommen Ansættelse af trænere i en klub. KVIK i tal År 2000 ca. 900 medlemmer År 2008 ca medlemmer Babysvømca. 300 medlemmer Svømmeskolen ca.
National konference for VUM superbrugere
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
FC Horsens – Ternevej 83 – 8700 Horsens – Limone Cup 2013 Praktiske oplysninger Vi gi´r dig oplevelser med og uden bold Det er med stor.
”Digitalisering & Lokalebooking ”
Læringsstile og lektier
I dag er temaet Visualisering
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Hvordan kan forældre støtte op om barnets skoleliv?
©Jenny Bohr – Til underviserne At arbejde med mål kan være udfordrende for voksne med ADHD, og selvom du tilrettelægger arbejdet med vægt.
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Træningstilbud i Vedbæk Tennisklub Vi håber at kunne byde dig velkommen til vores klub, og at du/I vil benytte et af vores mange træningstilbud Motionisttræning.
Fra Hal til Hav.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Halv- eller helårsturneringer Udtræk fra undersøgelse Indkomne svar 27.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Mia bliver væk Serpil og Aishe Her er historien om Mia.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Dansk Svømmeunions politiske program
udarbejdet af GLADSAXE ISHOCKEY
FBUs visionsplan 2015.
Visioner og strategier for Mariagerfjord Idrætsråd ??
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Mad, Måltider og Pædagogik
Mål med optimering af turneringsstruktur: Sikre jævnbyrdige hold flest mulige kampe mod hinanden Udvikle spillerene mest muligt Sikre en lettere overgang.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Generationskryds Baggrund for projektet Udviklingsplaner
Agenda – Velkomst – Præsentation af os og projektet – Præsentation af deltagere – Præsentation af E-Sport og GamingLeague
Velkommen til dag 2 på AUs vejlederuddannelse!
Uddannelseskonference 9. november 2012 Katja Kayser Koncerndirektør, Region Hovedstaden 9. november 2012.
Vision for Holmebækskolen Holmebækskolen er en skole med en stærk kultur og et fælles sprog, hvor fællesskaber styrkes omkring: Børnene, klassen og klassesamarbejdet.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Svømmer-møde 5. september 2014
Holdet høre til svømmeskolen Tilmeldt Øvede hold Udtaget til ekstra træning lørdag morgen Træning 2-3 gangen ugentlig Rekruttering til Talent Fremmøde.
Oplæg til arbejde med struktur og målrettettræning i eliteafdelingen i Gyttegård golf klub. Søndag d. 28. november 2010 John Nicolajsen.
EU –regler og rammer Louise Ilum Sørensen NaturErhvervstyrelsen.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Frivillighed i danske idrætsforeninger August 2012 Temamøde,
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Randers HH Sæson 2014/15 Samarbejde mellem klubben og forældrene til U16 og U18.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Lederseminar 2014 Varde Kommune
Agenda Område møde : Beretning og sektionens økonomi : Budget : Forslag : Aktiviteter og prioriteter : Valg til Sektionen.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Agenda Valg af dirigent 1 Sektionslederens beretning og sektionens økonomi 2 Behandling af indkomne forslag 4 Valg af sektionsleder og øvrige medlemmer.
Vandpolosektionen Slagelse 18. september 2010 Vandpoloseminar.
Generalforsamling JTU. 10/ Bestyrelsens beretning v/Formand John Sloth.
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
2 SPROGINSTALLATIONER LOUISE WITTIG 27. NOVEMBER 2014.
Læreren som læringsleder
Klub og skole samarbejde. Skole og sundhed. Tænk anderledes…..
GENERALFORSAMLING 2015 Sigma Swim Birkerød 25. marts
Sådan bruger du præsentationen
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF - Midtjylland. Forældrekursus COACHING Herning Badminton Klub 29.september 2008.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Formål: Evaluere sæsonen 2013 på godt og ondt, så når vi mødes til bredde- konferencen primo 2014, ser vi kun fremad og skaber i fællesskab endnu bedre.
Dansk Rugby Unions Udviklingsplan Kerneværdier Passion Rugbyfolk har en enorm begejstring for sporten. Rugby genererer spænding, engagement,
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
Elite vs. Bredde 24. november 2013Rugby Parlamentet1 Senior - Kvinder SkoleRugbyUngdomLandshold Senior - mænd.
Medlemsmøde 20/ REGIONSGOLF Orientering om Regionsgolf Regionsgolf i BG Vigtige ændringer i DGU og Regionsgolf i 2016.
Strategispor for ”Flere skal spille bedre squash”
Se mere om L21 ansøgning på
De pårørende i beslutningsrummet
DBTUs turnerings-slange
Stråle-Simon og jagten på de sure kræftceller
Præsentationens transcript:

Vandpolo seminar 18. september 2010

Velkommen Formålet med i dag er: –at I alle tænker over, hvordan vi udvikler dansk vandpolo I den rigtige retning –at I alle kommer med et bidrag –at I alle har et aktionspunkt, når I kommer tilbage –at I bliver provokeret, sure, inspireret, ambitiøse, kreative, deltagende –at I har en god og spændende eftermiddag

Bredde Struktur Elite Rammer Vores prioriteter frem til vandpolospillere 2.50 aktive klubber 3.10 klubber i 1 division 4.Dame/kvinde division 5.2 Klubber i EU-turnering 6.Ynglinge nr. 8 til B-EM 7.Senior til A-EM 8.2 Len dommere 9.Bæredygtig økonomi 10.Aktiv i medierne

Inspiration Dansk ishockey har flyttet sig fra at være ingenting til at være med blandt de store ! –Hvad kan vi kopiere ? LEN prøver at bygge nye strukturer og udviklingsplaner for at forberede sig til fremtiden –Hvor passer vi ind ?

Workshop spørgsmål Giv mig en konkret plan for hvordan vi flytter os og hvad I hver især vil gå hjem og gøre for at det lykkes Involver mindst en af de følgende I jeres plan Ledere Trænere Spillere

Skal Danmark med til EM I Hvordan ? Gode tanker Gode spillere Gode trænere Gode ledere ?

Mange gode ting, men… Antallet af spillere stiger ikke Antallet af klubber stiger ikke Niveauet stiger ikke –Hos trænerne –Lederne –Spillerne –Dommerne Nuværende indsats er ikke nok !!!

Skal Danmark med til EM I 2014 Hvordan flytter vi os fra at være en af de sidste i B puljen til at være en stærk vandpolo nation ? Vi kan gøre det ! –Ungdommen er bedre end i mange år –Senior landsholdet er det bedste i mange år –Vi har fået en LEN dommer –Vi har fået LENs opmærksomhed –SVØM bakker os op –I er her !!

Workshop oplæg  - Med vores nuværende indstilling til sporten fra de aktive, trænere og ledere så kommer vi aldrig videre  - Spillerne træner for lidt, trænerne har ingen visioner og lederne tænker for traditionelt

Workshop spørgsmål  Giv mig en konkret plan for hvordan vi flytter os og hvad I hver især vil gå hjem og gøre  Involver mindst en af de følgende I jeres plan Ledere Trænere Spillere

Back up

Bredde Struktur Elite Rammer Vores prioriteter frem til vandpolospillere 2.50 aktive klubber 3.10 klubber i 1 division 4.Dame/kvinde division 5.2 Klubber i EU-turnering 6.Ynglinge nr 8 til B-EM 7.Senior til A-EM 8.2 Len dommere 9.Bæredygtig økonomi 10.Aktiv i medierne