University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gammelheds-Philosophy
Advertisements

Livets Ord November 2008.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
 Du satte dig selv i de nederstes sted  B.S. Ingemann.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Leder Oase 2011 Hvorfor tjene mennesker ?. 5.Mosebog Du skal give ham, og du skal ikke være ked af at give ham. For gør du det, vil Herren din.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
DN- skovtræf 2009 Fotograf Ole Malling Fåborg Fjord Nora Skjernaa Hansen.
Ta Dig tid….
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
1 Der er så meget, der kan trykke, gøre dagen trist og grå.
” Hvorfor lige netop kristendom ? ”
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Tradition og Fornyelse
1 Én og én er tre, og jorden den er flad
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
Bjergprædikenen (12) Loven om at elske sine fjender Matt 5,43-48.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kate-QUIZ-mus.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
»En mand havde to sønner
I NFORMATIONSMØDE FOR FORÆLDRE PÅ B RØRUPSKOLEN. Onsdag den 14. maj 2014.
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
I dag er det sidste skoledag - hurra, hurra, hurra!
Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus.
Lad tanker og drømme flyve - Søren Kierkegaard for alle
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
118 – Hjerte, løft din glædes vinger! 1, S1 Hjerte, løft din glædes vinger! Over muld underfuld englesangen klinger; hør og mærk de toner søde, Himlen.
?. Hvad er “ANDAGT” ? Andagt: ? Hvornår oplever du “andagt” i FDF? Til møderne? Omkring bålet? På vandre-turen? På sommerlejr? Andre tider og steder?
Komme dit rige iblandt os
314 – Gud, dine hænder 1, S1 Gud, dine hænder rører ved mit hjerte dit åndepust er livet i min krop. I græs og blomster mærker jeg dit kærtegn i hyldens.
Septembers himmel Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med.
253 – Nu går vi glad vor kirkegang 1, S1 Nu går vi glad vor kirkegang, hør klokken ringer smukt. Og vi har munden fuld af sang og favnen fuld af frugt.
DDS Spejderne i Hammershøj
RUNDT OM RØDHALSEN.
123 – Julen har bragt velsignet bud 1, S1
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn
I dag vor takkebøn mod Gud skal stige, fordi han gav sin Søn,
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Du er mit svar Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen.
Susan Himmelblå Kære Susan med de himmelblå til lykke
Jordens åndedrag På denne dag hvor lyset tæller timer,
Det dufter lysegrønt af græs (Sommersalme)
Danmark, nu blunder den lyse nat
Du mangler ikke mod, du lille prik
Du skal ikke være bange Mel.: Line Nielsen Tekst: Line Nielsen
227 – Kom Helligånd, mit hjerte fyld 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Det er hvidt derude Tekst: St. St. Blicher, 1838; Melodi: Thomas Laub, 1914 Det er hvidt herude, kyndelmisse slår sin knude overmåde hvas og hård, hvidt.
Præsentationens transcript:

University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus

Septembers himmel er så blå 1 Septembers himmel er så blå, dens skyer lyser hvide, og lydt vi hører lærken slå som for ved forårstide. Den unge rug af mulden gror med grønne lyse klinger, men storken længst af lande for med sol på sine vinger. 2 Der er en søndagsstille ro imellem træ'r og tage, en munter glæde ved at gro, som var det sommerdage. Og koen rusker i sit græs med saften om sin mule, mens bonden kører hjem med læs der lyser solskinsgule. 3 Hver stubbet mark, vi stirrer på, står brun og gul og gylden, og røn står rød og slåen blå, og purpursort står hylden. Og georginer spraglet gror blandt asters i vor have, så rig er årets sidste flor: oktobers offergave. 4 De røde æbler løsner let fra træets trætte kviste, Snart lysner kronens bladenet, og hvert et løv må briste. Når aftensolen på sin flugt bag sorte grene svinder, om årets sidste røde frugt den tungt og mildt os minder. 5 At flyve som et forårsfrø for sommerblomst at blive er kun at visne for at dø, kan ingen frugt du give. Hvis modenhedens milde magt af livet selv du lærte, da slår bag falmet rosendragt dit røde hybenhjerte. 27.09.2012

27.09.2012

Lokaleoversigt - saloner Salon 1: [D003] Innovation og fremtidens sunde fødevarer Salon 2: [D004] Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder Salon 3: [B007] Hvilke kompetencer og samarbejdsformer fremmer bæredygtig udvikling og Corporate Social Responsibility? Salon 4: [D014] Et paradigmeskift? Hvordan involverer vi borgerne? Salon 5: [D021] Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet. Fra ernæring over fødevarer til måltider – tur/retur Salon 6: [D002] Hvad kan en uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed også lede til? Salon 7: [D009] Hvordan kommunikerer vi om sundhed, fødevarer og udvikling? Salon 8: [E010] Professionsbachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed – (stadigvæk) et utraditionelt uddannelsesvalg for en mand! Salon 9: [D010] Fysisk aktivitet og fysisk inaktivitet – betydning for sundhed, trivsel, præstation og vægt Salon 10: [Bibliotek] Rundvisning. Hvem og hvad har formet nutidens Ankerhus? VI SES HER IGEN KL. 15.30 27.09.2012

Optimistvisen 1 Alt ka´ la sig gøre, prøv at turde tørre, tro at du er bedre, end de bedste, der er til. Bliv din egen herre, førend det bli´r værre, vis at du er til og gør så dét du vil. Tænk de tanker ingen turde tænke, førend nu, træd de stier ingen turde træde, førend du. Livet det er herligt! Du er noget særligt! Længe leve lysten til at være til!   2 Vov det halve øje, spræng din spændetrøje, tro at det kan nytte, det du gør og det du vil. Gå i lag med livet, intet, det er givet, går det galt, så prøver du blot en gang til. Glæd dig over chancen til at få det, som du vil, blæs på dem, der si´r, det hele går ad helved´ til. længe leve lysten til at være til! 3 Leve er at lære, prøv at lære mere, del din vid med flere, du ved mere, end du tror. Viden vinder venner, dumhed skaber fjender; lær så længe, du er hér på denne jord. Kun en tåbe tror, at han ved alt og han ved mest, kun den kloge ved, han intet ved – som folk er flest. Livet er herligt! Du er noget særligt! Længe leve lysten til at være til!   4 Frås i livets glæder, trøst, når nogen græder; Elsk det hele – kødeligt, udødeligt og ømt. Glæd dig, når din næste, findes blandt de bedste; andres lykke luner og gør livet skønt. Kærlighed til livet, det får hjertet til at slå; og hvis du er villig til at gi´, så vil du få. Livet det er er herligt! du er noget særligt! 27.09.2012

University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus