Distriktsmøde Vinderup, torsdag d. 18. marts 2010.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Praktikpladser på Bornholm Torsdag den 4.Oktober 2012.
Gammelheds-Philosophy
Sådan ser vores hjemmeside ud:
Generalforsamling den 18. marts Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår ”Aage Larsen ”
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Velkommen til. Visionen for SEE 20:10 Nyskabende og Tidssvarende En korpslejr skal være på spejdernes præmisser og en lejr som spejderne vil tænke tilbage.
Økonomi og Bøn Søndag den 27. marts Repetition • Vi har lært at: • Gud ejer alt sølv og guld • Han ønsker at søger for os på alle livets områder.
Musik: Nightengale Serenade
Velkommen til den årlige generalforsamling 16. april 2009.
1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2.Formandens beretning for Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2008 (udsendt!) 4.Forslag fra bestyrelse.
Generalforsamling Utterslevhøj Grundejerforening 19. marts 2013 kl. 19
Borgernes barrierer for brug af IT
Side 1 Generalforsamling Grenaa & Anholt Vandforsyning 25. marts 2010.
Velkommen til Generalforsamling
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
De Aktive Kultur Samvær Fitness Netværk De Aktive Generalforsamling 16. maj 2012.
Foreningen for Ataksi / HSP Generalforsamling 2014
GF & Brødeskovparken Velkommen Generalforsamling 2009.
GF Brødeskovparken Generalforsamling 2010 Brødeskovparken 18. marts 2010.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
+ FORBRUGERNE OG LANDBRUGET: HVAD GIK GALT? Henrik Byager Kommunikationsrådgiver Planteavlerdagen 1.
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Præsentation af sæsonen 2012 i SSIF Cykling og et tilbageblik på det 2. år i cykelklubbens historie.
”Kaldet til kærlighed”
Februar 2007 GENERALFORSAMLING 2007 side 1 af 4 Vi har igen i år fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
Februar 2008 GENERALFORSAMLING 2008 side 1 af 4 Vi har hermed fornøjelsen at indkalde til den Ordinære Generalforsamling i DIN Grundejerforening I år fremlægger.
Spørgeskemaundersøgelse feb. – marts
Vest-Vendsyssel Distrikt 29. september Genbrug Jo - den er god nok.
Mestring af ADHD som voksen.
Session 16: Hvad forstår vi ved sundhed Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse.
1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere 2.Formandens beretning for Kassereren fremlægger revideret regnskab for 2009 (udsendt!) 4.Forslag fra bestyrelse.
Loven om at dømme andre Matt 7,1-5
Velkommen Rådsmøde Tirsdag d. 17. marts Dagsorden: 1. Senior arbejdet 2. Sysselfejde information 3. Uddannelse / Kursus 4. Økonomi 5. ”MEGA aktivitet”
Velkommen til Rådsmøde Onsdag d. 15. september 2010
Velkommen til forældremøde om
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando på Bakken.
HVAD ER UDSATTE BØRN OG UNGE? Børn og unge med: Økonomiske Sociale Kulturelle forhold som gør, at de ikke kan deltage i foreningslivet på lige fod med.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Lederne Midt-Vest Velkommen! Ordinær generalforsamling Torsdag den 11. marts 2010, kl Lederne Midt-Vest Skarrildhus Sdr.Ommevej Kibæk.
Vandrådet (VR) i Skanderborg Kommune
8. maj Folkeskolens nationale tests Karl-Åge Andreasen 2.
Introduktion til arbejdet som kasserer
4.lektion: Identitet og sociale grupper
Grundejerforeningen Stangkjær
Midtjyske Distrikt Distriktsrådsmøde Dagsorden Velkomst Valg af dirigent og referent Beretning for distriktsarbejdet for 2011 til godkendelse.
Grupperådsmøde 2015 Rødovrespejderne
NYHEDSBREV Årgang 6, Nummer 1, marts 2009 Bestyrelse Formand Jesper Holm, Bernstorfflund Allé 15, 2920 Charlottenlund, Kasserer Michael Ørnø,
Vest-Vendsyssel Distrikt Inspirationsaften Kasserermodul.
1 1 Vision 2020 Sammen rykker vi verden – med vilje.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Mandag den 8. juni 2015 I HIF’s Klubhus.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Onsdag den 11. juni 2014 på Hedensted Sognegård.
Generalforsamling 13. Marts 2017.
Velkommen Årsmøde 2017 Skive – Spøttrup - Sundsøre
Lille store verden Rasmus Seebach
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Generalforsamling 12. marts 2019
Generalforsamling 2019 Rødovrespejderne
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Præsentationens transcript:

Distriktsmøde Vinderup, torsdag d. 18. marts 2010

1. Spejderliv er både småt og stort i bålets gløder, - gennem internettets port En fyr fra denne del af kloden venter, på en veninde fra de fjerne kontinenter Når vi mødes, kan jeg mærke, hvem du er. Du lukker mine øjne op, så jeg forstår lidt mer´ Vi vil ”See 20:10”, vi vil spejderliv, fordi i ”den store lille verden” går vi alle rundt og er den, der skal se at finde vej til et liv for dig og mig. Med et klik vi krydser kloden, kommer meget tæt på roden til en spejderfællesskabsmagi: ”See 20:10”.

2. Korpslejrlivet bliver li’ om lidt for mig og mine venner til det største hit. I min patrulje kan vi alting klare, når alles evner bruges og vi sammen bare kan forundres over livets trylleri, og sammen skaber nye ting, med liv og mening i Vi vil ”See 20:10”, vi vil spejderliv, fordi i ”den store lille verden” går vi alle rundt og er den, der skal se at finde vej til et liv for dig og mig. Med et klik vi krydser kloden, kommer meget tæt på roden til en spejderfællesskabsmagi: ”See 20:10”.

3. Fællesskab i farvesymfoni med mine spejderkammerater i det fri Vi ønsker for den smukke grønne klode at alt det onde det må tabe til det gode så kan verden bli´ et godt og roligt sted, hvor der er plads til håb og fred og næstekærlighed Vi vil ”See 20:10”, vi vil spejderliv, fordi i ”den store lille verden” går vi alle rundt og er den, der skal se at finde vej til et liv for dig og mig. Med et klik vi krydser kloden, kommer meget tæt på roden til en spejderfællesskabsmagi: ”See 20:10”.

Dagsorden: 1.Valg af dirigent 2.Kandidatliste kan fremlægges 3.Aflæggelse af beretning for de seneste 2 år 4.Aflæggelse af regnskab for de seneste 2 år 5.Distriktets arbejde …….Pause…… 6.Fremlæggelse af budget og fastsættelse af distriktskontingent for de næste 2 år 7.Valg af DTC, DTA, DTU og DT-kass 8.Valg af 2 revisorer 9.Evt.

Kandidatliste Claus Dencker (Vinderup) Jens Hedevang (Fabjerg) Helle Forbech (Langhøj)

Aflæggelse af beretning for de seneste 2 år Senior arbejdet - Gruppe 9 ”Natløb for de få rå” Rover arbejdet Spilleaften + ”Rejsen til jordens indre” Sysselfejderne ”Robin Hood” + ”Jorden rundt” Uddannelse PL/PA + DUD Uddannelse Den mobile smedie Nedsatte priser fra 2010 Medlemstallet 2007 = 906, 2008 = 929, 2009 ~ 923 SEE 20:10

Forelæggelse af regnskab for de seneste 2 år v. Sonja / Lau Regnskab

Distriktets arbejde Gruppekontakten v. Bo Sysselfejden v. Pernille Uddannelse / kursus v. Bo Patruljedysten v. Lars/Claus

”Spejderarbejdet går ud på at bygge bro mellem individet og fællesskabet. Når man står som en patrulje i øs-hamrende- regnvejr og skal prøve at stege fisk på noget sølvpapir, så skal man trække på forskellige ressourcer. Man lærer meget af at se på, hvem har styrken, hvem har svagheden - hvem er ved at gå sukkerkold, og hvem skal trække læsset nu? Det gode ved spejderarbejdet er jo, at man hurtigt får ansvar,” siger Lars Løkke Rasmussen ”Spejderarbejdet er i virkeligheden den vigtigste lederuddannelse vi har i dag for unge. Det unikke ved spejderarbejdet er, at det er en kombination af det individuelle og det kollektive: Man lærer at blive selvstændig, tage vare på mig selv og stå fast på sine synspunkter. Og man lærer også at tage ansvar for fællesskabet. Hvis man spiller fodbold, kan man godt lære at samarbejde – men inden for en meget, meget snæver ramme. Spejderarbejde er mange forskellige aktiviteter, og derfor lærer man for livet,” siger Lars Kolind

Fremlæggelse af budget og fastsættelse af distriktskontingent for de næste 2 år Forudsætter et kontingent på 15 kr./medlem

Valg af DTC, DTA, DTU og DT-kass Bo stiller op som DTC, Lau stiller op som DT-KASS, der udover Morten, Lars F., Lisette og Pernille som DTA. Tak til Sonja og Anders for mange års arbejde i både divisionsstab og distriktsstab

Valg af 2 revisorer Verner Ibsen Dick Millenaar Begge modtager genvalg

Eventuelt Valg af et over 17 årigt medlem, der ikke er leder fra distriktet, som repræsentant til Landsmødet 2010 Års stjerner (10 års) Kurt Præstholm (Lemvig) Jakob Damsgaard (Vinderup) Kenneth Mikkelsen (Vinderup) Stine Bruun-Sørensen (Vinderup) Transport til SEE 20:10 Gruppernes egen hjemmeside på sharepoint Kalender

Tak for iaften… Tak til jer alle for jeres store indsats

Kalenderen GPS kursus8. april Årsmøde på Trevæld13. april Sysselfejden april Heroes Trevæld maj Landsmøde29. maj SEE 20:1024. juni – 1. august Rådsmødexx. september KFUM Spejdernes 100 års fødselsdag 28. september DUD09. oktober Sysselfejden maj

Tak for iaften… Tak til jer alle for jeres store indsats