Kom / It - Brugergrænseflader

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

Game maker.
Lidt om pladsholdere.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
CoDriver Afslut 1 Tastaturet Her kan du få lidt at vide om tastaturet og tasternes funktion. Klik på knapperne nederst til venstre for at bladre frem og.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Websider og design Dette Power Point består af 2 dele Se hver del hver for sig, tag en pause imellem de 2 dele. Første del handler især om overvejelser.
Det skrå kast - dokumentation
TEST 2 modul 1 20 spørgsmål. Du skal klikke med musen på det rigtige svar, så kommer du automatisk til næste spørgsmål Klik for start.
PC1 Lad os komme i gang…..
Vejledning i weblog-værktøjet
Udlægning af en ny cache
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
When DREAMS come true… Dette er en lille tur rundt i de meste elementære ting i hjemmeside-programmet Dreamweaver. Det er lavet for at kommende brugere.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Af Jeanette, Anders og Maia
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Hvad er en brugergrænseflade
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Vold og job Viden, inspiration og værktøjer : Velkommen 12.15: Hvad ved vi om vold og trusler? 12.50: Spil dig til en god dialog 13.20: Pause 13.35:
Backoffice præsentation
Asma (Mona) Khan & Mathilde Lolle
Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.
Spilleregler.
Kommunikation / it.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Dag 9: Programpakker Jquery og JQuery Mobile
GP 4, 19/ Grundlæggende programmering Efterår 2001 Forelæsning 4 onsdag 19/ kl. 9:15 – 12:00.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Publish Logs Klik på Geocaching.com access Og vælg Publish logs…
Mit første spil Extreme Racing. Som det første, da jeg havde fået ideen til at lave et bilspil, lavede jeg bilen Jeg startede med at lave en rød kasse.
Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh.
Studieweb Kaare og Jonathan.
Problemer eller udfordringer.
Henrik Johansen 1.2 Roskilde Tekniske Gymmnasium.
Case-opgave på HG2 uge 41,  I skal lave en slags avis til nettet – ikke nødvendigvis en avis som BT eller Politiken … det kan godt være en slags.
1 Webdesign - De første trin Grundliggende begreber Internettet (1969-): En fællesbetegnelse for netværk eller tjenester der benytter samme.
Tools and Methods af Rasmus Kjærsgaard Nielsen En demonstration af freeware værktøjet Inkscape.
Undervisningscent eret Log out Om produktet Undervisningsmateriale Hjemmeside (valgt medie) Plakat til hjemmeside Amalie R. Pedersen Andreas L. Vishart.
Brugergrænseflade Afprøvning af program. Sådan bruger du programmet Programmet er bare en demo og er ikke funktionsdygtigt. Dog kan du trykke på de forskellige.
GRAFISK DESIGN HVAD SKAL VI PÅ KURSET OG HVAD ER GRAFISK DESIGN Vi møder ordet design første gang 1500 tallet i et engelsk leksikon. ”Skitse til noget.
GP 4, 27/ Grundlæggende programmering Forår 2002 Forelæsning 4 onsdag 27/ kl. 9:15 – 12:00.
Opgave 17 Erhvervsøkonomi / Managerial Economics
Den grafiske brugergrænseflade Overvejelser Afprøvning Udvidelser.
GoMINIsite – og få en ny og bedre hjemmeside på minutter 0.
Brugergrænseflade 2.5k Daniel P, Cebrail og Patrick.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
CV funktionen i PU:RE Her ses ens profilinformation i PURE, hvor man kan se sine publikationer, aktiviteter, presseklip og cv’er. Nye cv’er skal oprettes.
Regionalt d.13.juni Biblioteket flytter mennesker er et projekt som kombinere følgende ting: motion, at være social og teknologi. Det gøres i dette tilfælde.
Hvilken vampyr er størst? Du kan flytte rundt på dem.
Trin-for-trin guide til s1 autorisation
Levnedsmiddelselskabet
Backgammon Formål: Du skal primært øve dig i brug af figurer i PowerPoint. Opgave: Lav et backgammon vha. figurer. Find et billede på Internettet af det.
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Skabelon mailopsætning
Planlæg gennemførelsen af jeres idé med stepwise improvement
SketchUp En intro i 3D tegning.
Sæt dit aftryk – udvikling af ideer
Mini-PC-kørekort – Modul 6
Er din virksomhed en hobby med indbygget job i
Præsentationens transcript:

Kom / It - Brugergrænseflader Produkt; Opgave-uploader til et StudieWeb Gruppe; Steffen Stenbæk Andersen Daniel Blankensteiner Jakobsen Mathias Nobel Hadberg

Brainstorm Valgte; Opgave-uploader Opgave-upload til StudieWeb Stylesheet grafisk editor Fælles internet-profil (fælles igennem browsere, til bogmærker osv.) Timeline-program MSI-Optimiser Trafik-Monitor (telefon, netværk, flatrate) Trafik-monitor (påkørsler, propper, osv. ) Valgte; Opgave-uploader

1 - Refinement

1 – Refinement - Table 1 – Refinement Opgave-uploader til StudieWeb Brainstorm og skitser Grafisk produkt / HTML Gestalt lov: Loven om nærhed: Fil- og placeringsfeltet har en ens funktion, og ligger derved tæt på hinanden Loven om lukkethed: Historikken og upload-felterne ligger klart adskilt af en linje. Loven om lighed: 'gennemse' og 'andre' har en ens funktion, og ligner også hinanden. Loven om forbundethed: Fil-feltet og gennemse-knappen hører sammen og ligger derved også ved siden af hinanden.

1 – Refinement - Forklaring Den originale idé var bare uploaderen, men allerede her kommer andre funktioner ind over. En log-in funktion, så siden selv kan opdage, hvem der uploader og så lægge filen ind det rigtige sted. Man kan også se en kort historik eller en mere avanceret historik af de uploadede opgaver.

2 - Restructure

2 – Restructure - Table 2 - Restructure Omstrukturering af funktioner Skitser Grafisk produkt Gestalt lov: Loven om nærhed: Historik, både normal og advanceret, ligger op af hinanden. Loven om lukkethed: Upload- og historikdelene er klart opdelt af en streg der går igennem skitsen. Loven om forbundethed: Log-in funktionen vedrører både upload og historik, så den ligger imellem de to dele.

2 – Restructure - Forklaring Her har vi omstrukturet siden, hovedsageligt grafisk. Der er flyttet rundt på nogle funktioner, og Historik-delen er flyttet sammen over på højre side. Log-ind spiller en rolle for både upload og historik, så den ligger i ingen-mands-land mellem de to. Der er kommet en hjælpe-funktion oppe i venstre hjørne.

Brugertest

3 - Extend

3 – Extend - Table 3 - Extend Farver Skitse Grafik produkt Gestalt lov: Farvevalg: Nedtonede( lyse, meget lidt mættede) farver, for ikke at tage fokus fra sidens funktioner.

3 – Extend - Forklaring I dette skridt er selve layoutet og funktionerne urørt, men der er kommet 'farve' på, for at komme tættere på et færdigt produkt.

4a - Restructure 1. Del af processen

4b - Restructure 2. Del af processen

4 – Restructure - Table 4 – Restructure Digitaliseret produkt Gestaltlove;

4 – Restructure - Forklaring Her har vi lavet en digitaliseret version, dog uden farver. På selve siden kan man gennemse filer, men ikke uploade noget. Den er lavet af grafiske, ikke funktionelle, årsager.