Google Drev på Stolpedalsskolen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Lidt om pladsholdere.
En lille introduktion Angående links til
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Grundlæggende PowerPoint
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
1 Private hjemmesider Undervisning i Click-a-site Online-editor.
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Videregående pc-vejledning Modul 04: Windows-elementer 60+Bornholm.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Vejledning i weblog-værktøjet
Konferencer & Rettigheder FCkursus Februar © 2005 Jan BøghVUCnet: Konferencer & RettighederDias nr.: 2 Indhold 1. Hvorfor skal jeg som lærer kunne.
Udlægning af en ny cache
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Hvad er CURIS? CURIS er et IT-system til registrering af forskning og formidling på KU CURIS er navnet for Copenhagen University Research Information System.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
Kan en Internet tilkoblet bruger sende en til andre Internet tilkoblede brugere uafhængig af hvilket operativsystem modtageren har? •Ja •Nej.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Oprettelse af Digital Post
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
VUC Erhverv Vestegnen. En verden VUC Erhverv Vestegnen.
Visitsite.dk © anja nielsen Forskellige typer websider Søgemaskiner Webshops (betaling) Blog (i forandring – og to-vejs kommunikation) Stationære.
Vejledning i testfunktionen på Absalon Testfunktionen er et værktøj som kan bruges til eksamen, status af de studerendes standspunkt eller som de studerende.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Office365 – Bliv klar (få evt
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
Videregående pc-vejledning Modul 10: Sådan gør du 60+Bornholm.
Papirkurven En sidste chance for at redde en tabt fil. Start, tryk her.
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Gem et dokument Følg numrene osv..
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Photo Story Den smarte måde at lære på Tradium – Randers Malerskole.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Manual Af Edu-Caching.
Begynd med at åbne
GUIDE TIL DELING AF DOKUMENTER
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Oprettelse Af Dreamviewer Site.
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Skabelon mailopsætning
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Velkommen til PowerPoint
Velkommen til det nye PowerPoint
GUIDE TIL BRUGEN AF MAPPER I MINE DOKUMENTER
Skabelon for billede til sociale medier
Præsentationens transcript:

Google Drev på Stolpedalsskolen

Åben AppStore og hent programmet ”Google Drive”.

Her skal du indtaste din Gmail konto – unilogin@stolpedal.dk Eks: mort879g@stolpedal.dk

Mit drev - Din harddisk i skyen Mulighed for at ændre udseende på mapper og dokumenter. Tilføj til Mit drev – Opret dokumenter, regneark, mapper samt upload foto og video. Delt med mig – her finder du mapper og dokumenter som er delt med dig.

Opret nu følgende mapper på Dit drev: Dansk Historie Engelsk Natur/teknik Matematik Kristendom

Her oprettes et nyt tekst-dokument.

Gem og tilbage Her kan du se kommentarer og kommentere ord eller sætninger i teksten. Hvem har adgang til dokumentet?

Her kan du dele et dokument med andre brugere. Tryk her (i) og en oversigt over detaljer kommer frem.

I feltet indtastes mailadressen på den du ønsker at dele dokumentet/mappen med. Eks: mort879g@stolpedal.dk Her bestemmer du hvilke rettigheder personen skal have.

Opgave Opret i mappen ”Dansk” et nyt dokument – navngiv det ”Test”. Luk derefter dokumentet ned og vend tilbage til mappen.

Udskriv via AirPrint. Husk at være tilsluttet: SK-Skole-PC Flyt filen til en anden mappe. Slet/fjern et dokument.

Teksten herunder er en del af et eventyr Teksten herunder er en del af et eventyr. Sammen med din sidemakker skal i nu løse følgende opgave: Elev A opretter i mappen ”Dansk” et nyt dokument med titlen ”Et juleeventyr”. Dette dokument skal nu deles med elev B (kan redigere). ”Søren Spidsmus var godt tilfreds. Der var udsigt til den bedste jul nogensinde, og det var der flere gode grunde til. For det første var der jo Mette Markmus! Den lille dejlige, lysebrune damemus han havde truffet en dag ovre i stalden. Og så var der hans egen vidunderlige hemmelighed. Den hemmelighed der havde gjort ham til den mest tilfredse og lykkelige mus på hele egnen. Den hemmelighed der havde givet ham mod til – i dag, at bede Mette Markmus om at gifte sig med ham. Aldrig mere sulte – aldrig mere fryse – og aldrig mere være alene. Og alting skyldtes hans hemmelighed – ” Dette er handlingen (midten) af et juleeventyr. I dokumentet ”Et juleeventyr” skal elev A nu skriv en passende indledning. I samme dokument skal elev B skrive afslutningen. God arbejdslyst 

Stjernen viser de dokumenter du har markeret med ikonet. I søgefeltet kan du søge efter mapper og dokumenter. Uret viser de dokumenter du sidst har arbejdet med.

Working together I mappen ”Engelsk” skal en af jer oprette et dokument og dele det med din makker, så I begge kan skrive i det. I skiftes til at skrive et navneord til hinanden eks. Gulvtæppe. Når du kan se det ord, som din makker har skrevet, skal du skrive hvad ordet betyder. en paraply = umbrella en post kasse = ? I skiftes til at skrive et navneord til hinanden. Hvis du ikke kender ordet, skal du slå det op på denne hjemmeside. www.ordbog.gyldendal.dk Husk at logge ind med UNI-login i højre side Vælg "Dansk - Engelsk" ordbog Du skal ofte bare tage forslag nr. 1 og skrive svaret.  Hver gang I har lavet en side, skal I tage et billede af skærmen med iPaden, og sende det til engelskmappen i Google-drev.

Her kan du finde udvalgte dokumenter selvom du er offline. Tryk på ikonet og de seneste uploadet filer vil fremkomme.

Tryk her for at oprette et regneark.

Her finder du værktøjslinien.

Du kan også uploade video og fotos til Google Drev Du kan også uploade video og fotos til Google Drev. Enten fra din kamerarulle i arkivet eller brug kameraet direkte.

Opret et tekstdokument i Engelsk mappen, og i løs følgende opgave: Describe your partner Du skal beskrive din makker på engelsk.  Du skal først skrive nogle stikord ned til, hvordan han/hun ser ud. Du skal fortælle om hans udseende (øjen- og hårfarve, højde) samt beskrive det tøj han/hun har på. husk at få farver med.  Eks. My partners name is Olivia. She is 11 years old. She is tall. She har blue eyes and brown hair.  She is wearing at purple t-shirt, a black skirt, black leggins and purple shoes. She i also wearing glasses .   Derefter skal du optage en video med din Ipad, hvor du beskriver filmer din makker, mens du fortæller hvordan hun ser ud, ud fra dine stikord.  Til sidst skal du up-loade filmen på googledrev, hvor du skal dele dem med din makker samt din klasselærer og engelsklærer. 

Gå ind på "www.historiefaget.dk"  Klik på fanen "personer". Udvælg en person, du gerne vil vide mere om. Lav en kort personbeskrivelse (max. 20 linjer), hvor du kun tager det allervigtigste med. (I et tekstdokument eller appen “Popplet lite”) I din personbeskrivelse skal fødsels- og evt. dødstal indgå. Det er også vigtigt, at du fortæller, hvad personen især huskes for i historien. Gem I mappen Historie og udskriv via Google Drev.

I skal beskrive vejret udenfor både med billeder og med tekst I skal beskrive vejret udenfor både med billeder og med tekst. I kan låne termometer, hvis I har behov for det. Derefter skal I finde et andet sted på jordkloden, hvor man lige nu har det modsatte vejr. Dokument og billeder gemmes I mappen. Brug evt. Pages. Links til brug: www.dmi.dk vejret.tv2.dk www.yr.no