PERSPEKTIV- OG HANDLINGSPROGRAM ET DANMARK AT VINDE!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Møde om Folkeskolereformen og idrætsforeningerne 4. December 2013.
Strategi-dage for redaktion, kursusudvalg, webmaster og bestyrelsen Kolding torsdag og fredag den 13/ Fagforum for Børnefysioterapi som specialebærende.
Inspirationstema: Børns rettigheder
1 Trekant-drama i et UM perspektiv – en sammenligning af ’The Change Triangle’ og formuleringer i UMs ’Generelle principper’
Udfordringer i uddannelsessystemet Oplæg – SFU Sommerlejr 2010 v. Frederik Gjørup Nielsen.
Socialstyrelsens nye vidensnotater
Kunnskapsløftet i fag- og yrkesoplæring Vibe Aarkrog IUP, Aarhus Universitet 31. oktober 2012.
Præsentation af mig selv
Skolestartskampagne 2009 ”Bedre hverdag nu! – Hvad vil du lave om?” Skolestartskampagne 2009 ”Bedre hverdag nu! – Hvad vil du lave om?” Oplæg og workshop.
Landsorganisationen i Danmark Kompetenceudvikling til tiden K onference 5 oktober 2011 Målrettet kompetenceudvikling af arbejdsstyrken – forudsætninger.
Ledelse af sociale bevægelser
SFU’s Skolestartskampagne i et ideologisk perspektiv
Politisk fokus 2009 En inkluderende folkeskole - også for børn med ordblindhed årsmøde 2009 Stella Steengaard 1 Under indtryk af det forestående kommunalvalg.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Partiernes funktioner
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Ungdom det bedste guld - hvordan får vi guldet frem?
Visioner og strategier for Mariagerfjord Idrætsråd ??
FLERE IGENNEM UDDANNELSES- SYSTEMET MARTSTRÆF 2011.
Præsentation af det gode afdelingsarbejde… Hvad skal man være opmærksom på, og hvad kan man arbejde med.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
KAMPAGNEORGANISERING I SFU! Nathalie Tobiesen Schmidt, SFU Tønder d. 10 november.
Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større samfundsmæssigt.
Bente Bondebjerg, workshop - lokalt fortalerarbejde Side 1 Workhop: Lokalt fortalerarbejde Oplæg Bente Bondebjerg Årsmøde for frivillige d.28.september.
Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde.
Oplæg for DH-Vallensbæk d. 25. februar Inklusion i grundskolen
SF Ungdom Ved..
Enhed i arbejderbevægelsen - Det handler om magt.
SFU – en kampagneorganisation der rykker Aktivisme og presse SFU’s sommerlejr 2009 Sofie Seidenfaden og Gry Möger Poulsen.
Politisk Program LM 2011 : Speedoplæg på SFUs martstræf Gry Möger Poulsen.
- et forsøg på en analyse
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
DSKB’s Generalforsamling Vision og strategi 24. Maj 2011.
Oplæg om SFU’s nye principprogram Principprogram 2008 En anden verden er nødvendig!
Muligheder og begrænsninger i arbejdet med inklusion i dagtilbud Reforma 14 – dagtilbud d v. Tom Ritchie UCC.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
1 Rights Based Advocacy (Def.) Rights Based Advocacy tager udgangspunkt i civilsamfundets konkrete alternativer til det eksisterende og består af en række.
Broen til bedre sundhed – fremtidens voksne Borgmester Stig Vestergaard 3. Maj 2013.
Socialisme anno 2007 Oplæg om SFU’s principprogram Sommerlejr ’07 Nanna Westerby.
26. MAJ 2011 AARHUS UNIVERSITY LIBRARY - idé og baggrund PRÆSENTATION AF METTE THUNØ AARHUS DEN AARHUS UNIVERSITET.
Integreret psykiatri og rehabilitering - en fælles platform Workshop: Det organisatoriske perspektiv Forskningsoverlæge, ph.d. Lene Falgaard Eplov Forskningsenheden.
Kortdage 2004 Omlægningerne i de offentlige GI/GIS relaterede forvaltninger. Hvordan håndterer man de menneskelige og organisatoriske omstillingsprocesser?
KVIK-modellen KVIK-modellens historie Modelgennemgang
Den Nordiske Model Hvad er en velfærdsstat? Analytisk perspektiv
HOVEDORGANISATION FOR OFFENTLIGT OG PRIVAT ANSATTE Beskæftigelsespolitiske område Kommunalreformen Fra national til kommunal indsats.
Revolution og Romantik
Introduktion til KVIK Modellen Tovholderens rolle og opgaver
Politiske delmål og Fanefjordskolens indsatsområder.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Workshop 4 Hjerteforeningens politiske arbejde
Unge og frivillighed Claes Horne Kjældgaard National Konsulent Ungdommens Røde Kors.
Unge frivillige med flygtningebaggrund. Dansk Flygtningehjælp Ungdom En selvstændig ungdomsorganisation, men i tæt samarbejde med DFH – også gerne lokalt.
DKH PRÆSENTATION 1 DEN KOMMITTEREDE FOR HJEMMEVÆRNET Ulrik Kragh.
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Har du talt med din politiker i dag! Hvad gør vi frem til næste Folketingsvalg?
Dansk Handicap Idræts-Forbund Mission, Vision og Mål
Denne PowerPoint er til inspiration i forbindelse med at I skal planlægge og afvikle et møde, hvor I ønsker at drøfte HMUs forslag til ny strategi. I er.
Hverdag med Handicapkonventionen
MISSION Vores mission er, at:
Gymnasiernes samarbejde med eksterne læringsmiljøer
Hånden på hjertet. Skal de danske landdistrikter afvikles eller udvikles og hvorfor? Hvordan ser du landdistrikternes fremtidige rolle i et større.
En stærk pædagogprofession i bevægelse BUPL’s nye professionsstrategi
Gladsaxestrategien omfatter også erhvervslivet
Nyhedsbrev 2 Fælles side om Syddjurs Kommunes implementering af Aula -
Fra folkeskole til faglært - Erhvervsuddannelser til Fremtiden
Reformer af erhvervsuddannelserne i et historisk perspektiv
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

PERSPEKTIV- OG HANDLINGSPROGRAM ET DANMARK AT VINDE!

DISPOSITION VORES MÅLSÆTNINGER FOR SFU VORES UDFORDRINGER I SFU Særligt: SFU’S ROLLE UNDER EN REGERING VORES SVAR PÅ UDFORDRINGERNE DISKUSSION

HVAD ER EN ”PHP”?

VORES MÅLSÆTNINGER FOR SFU SFU’s vigtigste opgave er at organisere, mobilisere og dygtiggøre unge mennesker med hjertet til venstre med det formål at rykke Danmark i en folkesocialistisk retning.

1)Forandringsfrontkæmper udenfor folketinget - Stærk kampagneorganisation lokalt og nationalt 2) Ungdomsbevægelsens samlingssted og allianceopbygger 3) Politisk nytænker og udvikler KONKRET BETYDER DET, AT SFU SKAL VÆRE:

Det kræver ligeledes en organisatorisk udvikling der: 1)Realiserer forandringen af SFUs organisation, så vi bliver den stærkeste kampagneorganisation i ungdommen 2) Uddanner de dygtigste aktivister og ledere 3) Ændrer SFU’s ”ensporede” medlems- og aktivistbase

VORES UDFORDRINGER Mangel på medlemsvækst og aktive  Ungdomspartier er bare røvsyge i mange unges øjne… Mangel på national kampagnekapacitet til at føre samlede kampagner på aktuelle sager ol. Mangel på udvikling i medlemssammensætning Mangel på systematisk indsats og kontinuerligt fodfæste i ungdomsbevægelsens organisationer udover DGS Mangel på politisk slagkraft og profil, der adskiller os særligt fra de andre ungdomspartier.

VORES SÆRLIGE UDFORDRING …at være ungdomsorganisation til et parti i regering Fra hardcore protestfokus til…?

SFU UNDER EN NY REGERING Vi har 3 mål for vores rolle: 1) fortsat at have tiltrækningskraft i ungdommen 2) skubbe på forandringsprocessen 3) udnytte de nye muligheder under en S-SF regering

OPBYGGE EN PROFIL, DER ADSKILLER SIG FRA DE RESTERENDE UNGDOMSPARTIERS LIDT KEDELIGE OG FRISEREDE ”UNGDOMSPOLITIKER” IMAGE

Gennemføre en ny og bredere kampagneindsats indeholdende: 1.Vi tager sagen i egen hånd 2.Mobiliserende protestkampagner, primært lokalt 3.Lynkampagner

Udvikler af projektet ”De kommende år, skal vi tage aktiv del i udviklingen af vores alternativ, og løbende bidrage med svar på de problemer, samfundet stå r over for i dag”

Gennemføre en storstilet hvervningsindsats, der både indbefatter uddannelse af hververe, annoncer og hvervningsforløb på uddannelsessteder i alle store byer. Herunder særligt fokus på hvervning af ”faglige medlemmer”. Måske kunne vi?

VEJEN TIL AT NÅ VORES MÅL En historisk vigtig valgkamp Bastioner og lokalafdelinger som pol itisk drivkraft Bedre national og lokal uddannelse Uddannelse af dygtige ledere Styrkelse af faglig satsning Systematisk indsats i bevægelsen

DISKUSSIONER Mangel på medlemsvækst og aktive  Ungdomspartier er bare røvsyge i mange unges øjne…hvordan gør vi op med det? Mangel på national kampagnekapacitet til at føre samlede kampagner på aktuelle sager ol. Mangel på udvikling i medlemssammensætning Mangel på systematisk indsats og kontinuerligt fodfæste i ungdomsbevægelsens organisationer SFU under en ny regering?