Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Videregående pc-vejledning Modul 13: Brug af tekstbehandling 60+Bornholm.
Advertisements

Sådan laver Du et POWER POINT program.
Open street maps på GPSén Gå ind på Siden er lang tid om at loade, så hav tålmodighed.
Lidt om pladsholdere.
Statistik på Geocaching.com
Fortæl med PowerPoint XP
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
JordWeb: en hjemmeside til anmeldelse af jordflytning.
Flickr.com – online billeddeling
- Folkebibliotekernes nye ebogsservice.
Grundlæggende PowerPoint
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
EndNote Web Niels Erik Frederiksen – Statsbiblioteket –
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Introduktion til CSS I gang med min første HTML & CSS hjemmeside.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Instruktion i Animation Shop
Formularer (Access, del 3)
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
TDNet Overvågning af ny forskning via tidsskrifters indholdsfortegnelser.
Lave og indsætte genvejsknapper i speedbaren.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Rapporter (Access, del 5)
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
Søg på kundes navn. Klik evt. på inaktive eller filialer Vælg når søgeresultaterne fremkommer, et af resultaterne ved at sætte et kryds i boksen, og tryk.
Sensus Tilgængelighed i PDF-filer - Adobe Professional Helene Nørgaard Bech Sensus ApS.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Huskeliste Grundindstilling Pinnacle 9 Find papir og blyant frem og brug dem flittigt. Det betaler sig i længden. Gennemse din råfilm og noter tidslinieklokkeslet.
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
Lave egne visninger - kreditorer
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Videregående pc-vejledning Modul 03: Harddisken 2 60+Bornholm.
…helt naturligt ! Velkommen til Meldgaard. Kundestatistik Du kan lave statistikker på kryds og tværs i Bridgemaster (og Nav generelt). Statistikker starter.
Introduktion til Lync Windows Store-appen
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
IT for let øvede Modul 5: ”Tekstbehandling ”. Formål KULTUR & FRITIDSHUSET – SKOLEGADE 54 – TLF: Kunne skrive en tekst med store og små bogstaver.
Elektronisk overførsel af billeder fra RA600 Når billeder skal sendes til: Hospitaler i Region Hovedstaden, øvrige sygehuse i Region Sjælland eller Odense.
Berit Elisabeth Alving EndNote. Agenda 1. Hvad er referencehåndteringsværktøjer 2. Start en ny database/bibliotek 3. Tilføje referencer til databasen.
Power up Your PowerPoint Udarbejdet af Irene Krainer Larsen Irla.
Kursus i Wordpress Lær at lave indlæg og kalenderbegivenheder v/ Hjerteforeningens webredaktør Mads Louis Orry.
Forårsrengøring med Fabrikam
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
Titellayout Undertitel.
projekt eller lignende
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Din firmabrochure Dette er et godt sted at placere et idegrundlag
Find dybdelink Blå kurser: Fremmed kurser
GUIDE TIL OPRETTELSE AF DOKUMENTER
Men – der er ingen data for 4-oxo-pentansyre
Hvordan registrerer jeg arter og besigtigelser i NaturAppl?
Præsentationens transcript:

Opret en database i Reference Manager, ver. 11 Åbn programmet. Opret en ny database. Placér basen ude på ”skrivebordet ” (kun i denne sammenhæng – da baserne skal slettes igen!) Giv basen et navn. Tryk på ”New”. Skrivebord

At åbne og lukke eksisterende databaser Eksisterende databaser åbnes og lukkes under ”Files” - eller med Crtl F4. Luk den nye databaser og åbn den med fuld access (Read-Write Exclusive).

Import af tekstfiler ”Database” skal indeholde navnet på den base, til hvilken data skal importeres. ”Filter” skal indeholde det konverteringsfilter der passer til de data, der skal importeres. ”Text file” skal indeholde stien til den tekst-fil, der er download’et til import. I firkanterne med de tre prikker, er der lister over hhv. filtre og tekstfiler. De øvrige felter kan herefter udfyldes efter ønske. Det der indtastes i ”Additional Keywords” vil blive lagt ind på hver enkelt af de importerede referencer Tryk på knappen ”Import”. Eventuelle problem-referencer gemmes i en navngivet logfil. Det giver mulighed for at rette databasen til manuelt på et senere tidspunkt.

Importerede datas placering De ny-importerede data ligger billedligt talt i en ”stak” for sig selv og venter på at blive ”sat på plads i kartotekskassen”. Det gøres manuelt ved at højreklikke på musen – eller automatisk samtidig med at basen lukkes!

Visning af listen Under ”Tools” vælges ”Reference list display”. Herefter indsættes de ønskede felter i den ønskede rækkefølge.

Check for dubletter Under ”Tools” klikkes på ”Batch Operations” og ”Duplicate Search”. De mulige dubletter trækkes nu ud i en selvstændig liste til videre bearbejdning.

Luk dubletlisten Sæt cursoren i referencelisten og højreklik på musen. Herefter kan der klikkes på ”Close Duplicates Reference List”.

Søg i egen database Klik på ”kikkert-ikonet” og vælg søgefelt fra dropmenuen. Indtast søgeord. Benyt ”Connector” til valg af boolske operatorer (AND OR NOT). Søgningen startes ved at klikke på ”kikkerten” på værktøjslinjen. Resultatet vises i en selvstændig liste ”Retrieved”. Højreklik for at lukke ”Retrieved”

Tilføj en post manuelt Under ”References” kan man indtaste en ny reference manuelt.

Først vælges formatet for den reference, der skal indtastes – under dropmenuen i feltet ”RefType*” Valget vil automatisk ændre de tilgængelige felter. Felterne udfyldes med de foreliggende data. Som det fremgår, er der også brugerdefinerede felter til fri afbenyttelse: Referencetyper