Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Spørgsmål 1/25 Hvor ofte benytter du 3M’s intranet? A) Hver dag
Advertisements

Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
Hvor klog er du?? Her er 4 spørgsmål.
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Game maker.
Validering af spørgeskemaet til Den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP) November 2009 Evalueringskonsulent Mette Foged.
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Forældremøde Lærkebo. Mariagerfjord Kommune.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Målrettet og forsvarlig træning af børn og unge Ledertræf på tværs De gode idrætsoplevelse – engagerede forældrene på sidelinjen DBU´S bud -på involvering.
Ivar Ravn, Direktør Planteproduktion Hvorfor spille med, når vi nu er så sure?
Det svære liv i en sportstaske
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Roskilde Tekniske Skole
Erfaringer fra netværkssamarbejde
Der koncentreres i denne serie (nr. 2 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
I NABOSKABET.DK Børn og Unge. Naboskab i forskellige højder  Integration og sammenhængskraft i boligområdet handler ikke kun.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Du kender det… man vil prøve dette eller hint, man vil prøve dette eller hint, for at opdage - lige midt i - for at opdage - lige midt i - at det skulle.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Planlægning og prioritering Opgave i at kunne prioritere. Du skal prioritere dine ”aktiviteter” (grønne bobler) på prioriteringslinjen. Husk du skal både.
Smileyen, som fik en ven.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Hvorfor mistede jeg mit job?
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Hvilken del af “vær stille” forstod du ikke??
En kone ledsagede sin mand til lægen.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Kender du det? Hvordan kommer jeg i gang med at skrive?
Birgir Már Norðdahl 1 Hvorfor mistede jeg mit job? Jeg begyndte som truckfører på lageret….
En tidlig morgen i februar dag var vi i piareersarfik og spurgte elever om hvad de synes om at gå i piareesarfik. Så her er deres svar:
Side 1. Deltagerne i undersøgelsen Undersøgelsen af elevtilfredsheden i efteråret 2003 har principielt omfattet alle EUD-elever på såvel grundforløb som.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Grøntflag -Hjælp dit miljø. Elevværelserne som besparelses område.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?
© Søren Viemose KALØVIG Kvinder og forhandling. © Søren Viemose KALØVIG Konklusioner De såkaldt uforklarlige forskelle er ikke uforklarlige mere Mænd.
Spørgeskemaundersøgelse
Sig noget pænt PRINT 2-3 SÆT OG LAMINÉR ”SUPER KLASSE KAMMERAT-STOLEN”
Hvad siger landmændene i tilfredshedsundersøgelsen fra 2011?
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at udvælge endelig sag og formulere problemformulering.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
Historien om de gode venner.
A. SØDE, SJOVE, PÆDAGOGER B. SKOLE, SOCIALFORVALTNING, POLITI C. SUPER, SEJT, POLITI.
Profilfag Julemarked Helt på plads med samarbejdsbutikker I. Virksomhedsbeskrivelse I. Navn, Adresse, mail, telefonnr, kontaktperson II. Profil, Målgruppe,
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Spørgeundersøgelse - Besøgsdag 2015
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Pythagoras.
Borgerservice Undersøgelse af brugertilfredsheden med Borgerservice Marts
1 Efter Karl Henrik Flyums modeller At formulere spørgsmål - led 1- 7.
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Patienttilfredshedsundersøgelse Foråret 2015
TEMA 5 Realisering: Tilpas idéen
Efter Karl Henrik Flyums modeller
Lektion 7 Formål med denne lektion er at arbejde videre med klassekulturen, følge op på surveyen og at afrunde lektionsforløbet i Netwerk. Alle rettigheder.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Præsentationens transcript:

Tilfredshedsundersøgelse ______________________________________________ Danske Massører og Terapeuter PI-Tour Juni 2010

Har du tidligere modtaget idrætsmassage? Spørgeskema cykelryttere juni 2010 Der var følgende forklaringer på hvorfor der tidligere har været valgt idrætsmassage: Sport, velvære, ifbm sport og færdselssundhedsskade.

Om massagen Hvordan var informationen inden massagen? 11% har gjort opmærksom på at der ikke blev spurgt ind til eventuelle sygdomme, medicinbrug eller andre væsentlige ting. De resterende 89% har ikke besvaret sidespørgsmålet.

Om massagen fortsat Hvordan var kontakten under massagen? 15% har besvaret sidespørgsmålet på hvorvidt den enkelte blev informeret omkring massageteknikker, tryk m.m. Fordelingen er således at 4% svarede nej og 11% svarede ja. De resterende 85% har ikke besvaret.

Om massagen fortsat Hvordan var helhedsindtrykket af massagen? 15% har svaret ja til sidespørgsmålet vedrørende om den enkelte følte sig i ”gode hænder” og kunne slappe af. Derudover er der en kommentar omkring at massøren var super sød og fik den enkelte til at slappe af. De resterede 85% har ikke besvaret dette sidespørgsmål

Om massagen fortsat Hvilken fornemmelse havde du umiddelbart efter massagen?

Om massagen fortsat Hvad er dine forventninger til i morgen?

Om massagen fortsat Vil du fremover prøve at opsøge en DMT behandler?

Om massagen fortsat Skal massage være en fast del af ”pi-tour” fremover?

Kommentarer Er der noget der skal ændres i forhold til massage delen? Så mange som muligt, som ønsker massage skal have muligheden. Antal massører og forholdene virker fine. Fin oplevelse – Lette ben. Ok Flere massører – behovet er der. Antal af massører kunne godt være større Måske 15 min. mere I kan ikke gøre for at vi kom senere hjem Der var for kort tid fra ankomst til vi skulle have middag – så få fik glæde af massage Det var super Lidt flere massører ville være lækkert Flere massører. Ellers rigtig godt Flere massører, nødvendigt.

Kommentarer, fortsat Øvrige kommentarer. Ideer, ros eller andet: Det var en god oplevelse. Kompetente massører Super godt Meget fint arbejde Massage til alle, men det er jo ikke muligt Det var super Super oplevelse Stor ros – en rigtig oplevelse God kontakt