Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ivar Ravn, Direktør Planteproduktion Hvorfor spille med, når vi nu er så sure?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ivar Ravn, Direktør Planteproduktion Hvorfor spille med, når vi nu er så sure?"— Præsentationens transcript:

1 Ivar Ravn, Direktør Planteproduktion Hvorfor spille med, når vi nu er så sure?

2 Vandråd er et paradigmeskifte! Fra top-down til bottom-up Hvem er bedre end os til at komme med de gode forslag? …men også ting som bare ikke er OK!

3 Afvanding SKAL sikres! Nej til mindsket grødeskæring uden erstatning! Pas på ændringer ikke sniges ind! Korrekt udpegning af stærkt modificerede og kunstige vandløb! Realisme i hvad en god tilstand faktisk kræver!

4 Opsøg og foreslå de gode løsninger Meget forskellige lokale forhold – ingen fast skabelon! Miniådale, der giver både afvanding og bedre miljø Sandfang for afvanding og gød økologi Bring ikke-dyrkningssikre arealer i spil God afvanding kan også være god natur! Kulturenge skal kunne afgræsses Win-win!

5

6 Vi skal have fat i landmændene! Landmænd med noget på spil skal inddrages De kender forholdene og kan bidrage Succesfuld indsats afhænger af deres ejerskab Kom med eksempler på landmænd med gode ideer Kommunikation i øjenhøjde til landmændene er altafgørende! Gælder fra alle sider – og myndighederne skal måske coaches…

7 Tak for opmærksomheden! 23. juni 20147...|


Download ppt "Ivar Ravn, Direktør Planteproduktion Hvorfor spille med, når vi nu er så sure?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google