Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Introduktion til OK13. Det generelle resultat 2 årig overenskomstperiode Rammen:  1. år: 0,82 % - da reguleringsordning er i minus => ingen lønstigning.
Advertisements

direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen, Aalborg kommune
TRIOENS OPGAVER.
Møde for kontaktpersoner – Høng 10. September 2013.
Årshjul Skolebestyrelse 2010/11
februar februar 26. marts januar – festsalen set fra fysiklokalet 22. januar – festsalen set mod scenen 6.
Trivselsundersøgelse og Ledelsesevaluering i Region Midtjylland
ÅRSHJUL 2009 Hornsyld Idrætsbørnehave
Budget og regnskab Stenmagle skole
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Styringskrav for jobcentre
24. januar CFU OK 08 Delforlig - staten Attraktive arbejdspladser Fokus på samarbejde, kompetenceudvikling og arbejdsmiljø.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Arbejdstidsplanlægning 5 dages arbejdsuge
Billedkommunikation i elektroniske journaler Introduktion til projektet Projektets mål er at teste og udvikle billedbaseret kommunikation som et tværfagligt.
Formål: Gøre Aalborgs skoler mere rummelige, således at man på distriktsskolen bliver i stand til at undervise flere af de elever, der i dag henvises til.
2. Birkerød Øjeblikke fra året der gik. Leder- seniortur – Ravnsholt division – januar 2009.
Lederforum Torsdag den 10. maj 2007 Dagsorden: Generel orientering Koncernmål/ servicestrategi for 2008 Opfølgning på seminar om ledelsesværdier Medarbejdertrivsel.
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
Januar:De store starter med at øve til forstilling Mellem og små har almindelig skovdage Februar:Forestilling for forældre og bedsteforældre Lave fastelavnspynt.
Birkerød Gruppe Øjeblikke fra Året der gik…
Fra model til effekt Metodisk kompetence- udvikling i det nye bibliotek 31.August 2012.
Strategisk og systematisk kompetenceudvikling
Januar Rytmik / gymnastik Vinteraktiviteter Fællesmandag, første mandag i måneden.
TRIVSELOP Handicap, 1. november 2010.
Menighedsrådet som arbejdsgiver Nye menighedsråd.
Dansk fisk i sæson - januar Torskefisk Torsk Lyssej Mørksej Kuller Kulmule Fladfisk Skrubbe Ising Øvrige Torskerogn Blåmuslinger Østers.
TR/AMR møde 3. november 2016 MED evaluering Arbejdsmiljø.
FAGDAGE 1.x Matematik - Josefine Onsdag 16. august Dansk - Anne-Mette
CLARA Projektbeskrivelse
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Aktivitets- Årshjul 2017 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
Overenskomst-forhandlinger 2018
Aktivitets- Årshjul 2017 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
Årshjul for vintertjeneste Vej- og trafikteknisk ordbog
Værdi- og målsætningsproces Espergærde Skole
Introduktion til OK13 1.
Øvrige idrætter - vejen frem til i dag
29. sep. Bedsteforældredag
Plan for det videre arbejde med uddannelsesprogrammer
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Ny ferielov –samtidighedsferie set i feriefond perspektiv
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Velkommen til: Seminar for medarbejdere der gennemfører Realkompetencevurderinger (RKV) Torsdag den 6. november 2014.
Børnehaven Engelshøj Årsplan 2016
Årsplan skolesundhedsplejen 2015,
Seniorboliger Borgermøde 11. april 2018.
Efterskoleforeningen
Aktivitets- Årshjul 2018 §18 midler ansøgningsfrist,1/11
2010 Månedskalender Du kan udskrive denne skabelon og bruge den som vægkalender, eller du kan kopiere de enkelte sider og bruge dem i din egen præsentation.
Proces for boligpolitik
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Visiteret tid til hjemmeplejen samt private leverandører
Januar 2010 SØNDAG MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Den nye ferielov.
Januar 2010 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Skolekalender Du kan skrive ut denne malen for å bruke den som veggkalender, eller du kan kopiere siden for hvilken som helst måned for å legge.
August 2009 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
VIRKSOMME kvinder Årshjul Januar Landsledelsesmøde Udsendelse af
Introduktion til OK13 1.
Årshjul Planlagte Aktiviteter VHK 2018 December Januar Februar
Myrernes Årshjul 2018 Kulturelle udtryksformer Farve/malerier
Høring af forslag til Budget
Biernes Årshjul 2018 Kulturelle udtryksformer. Farver
Billernes Årshjul 2018 Kulturelle udtryksformer. Farver
Mariehønsenes Årshjul 2018
Præsentationens transcript:

Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen Forslag til årshjul Forslag til planlægning af årets opgaver for kontaktpersonen

1. kvartal (december, januar og februar)   Niveau 1: I henhold til lov, overenskomst m.v.: Niveau 2: kontaktpersonen anbefales at udføre: Niveau 3: Kontaktpersonens opgaver i relation til menighedsråd, medarbejdere, m.fl.. December Julefrokost og julegave. Januar Ferieplanlægning: Planlægning af restferie. Planlægning af de særlige feriedage og evt. varsling af særlige feriedage. Arbejdstilrettelæggelse: Planlægning af 2. kvartal. Friweekender, rådighedstid, m.v.. Kontaktpersoner og konsulent: Evaluering og drøftelse af samarbejdet mellem konsulent og kontaktperson. Menighedsrådet drøfter det kommende år: Hvordan kan medarbejderne understøtte menighedsrådets målsætning og vision? Hvordan kan menighedsrådets målsætning og vision understøttes af en lønpolitik? Hvilke (nye) opgaver skal løses i år af medarbejderne? Hvordan definerer menighedsrådet god ledelse? Og hvordan kan kontaktpersonens udføre dette i samarbejde med menighedsrådet? Februar Medarbejdermøde: Den årlige arbejdsmiljødrøftelse. Planlægning af hovedferien og/eller indhentning af ferieønsker. Indgå i drøftelser med medarbejderne om sognets budget - høre til ønsker fra graver (forslag til maskiner), organist (forslag til koncerter) osv..

2. kvartal (Marts, april og maj)   Niveau 1: I henhold til lov, Overenskomst m.v.: Niveau 2: kontaktpersonen anbefales at udføre: Niveau 3: Kontaktpersonens opgaver i relation til menighedsråd, medarbejdere, m.fl.. Marts April Arbejdstilrettelæggelse: Planlægning af 3. kvartal. Ferier, friweekender, rådighedstid, m.v.. Personalemøde: Diverse. (F.eks. orientering fra kontaktperson, osv.) Drøftelse: Hvordan kan medarbejderne medvirke til at anvende ressourcerne bedst muligt? Evt. ved samarbejder mellem medarbejdere og inddragelse af frivillige. Opfølgning på MUS: Opfølgning på de aftaler der blev indgået ved MUS-samtalen. Er forventningerne blevet indfriet? Aftale om overarbejde/merarbejde og afspadsering. Maj

3. kvartal (juni, juli og august)   Niveau 1: I henhold til lov, Overenskomst m.v.: Niveau 2: kontaktpersonen anbefales at udføre: Niveau 3: Kontaktpersonens opgaver i relation til menighedsråd, medarbejdere, m.fl.. Juni  Arbejdstilrettelæggelse: Planlægning af 4. kvartal. Friweekender, rådighedstid, m.v..  Juli  August

4. kvartal (september, oktober og november)   Niveau 1: I henhold til lov, overenskomst m.v.: Niveau 2: kontaktpersonen anbefales at udføre: Niveau 3: Kontaktpersonens opgaver i relation til menighedsråd, medarbejdere, m.fl.. September Medarbejdermøde Der foreligger flere forhold, der skal drøftes ved et årligt medarbejdermøde. Lønforhandling: Det årlige lønforhandlingsvindue mellem 15. september og 15. november. Til menighedsrådets drøftelse: Kriterier for lønforbedring. I sammenhæng med menighedsrådets målsætning og vision? Prioritering af midler. Til løn til medarbejdere eller andet? Oktober  Arbejdstilrettelæggelse: Planlægning af 1. kvartal. Friweekender, rådighedstid, m.v. Planlægning af restferie. November APV APV skal udarbejdes. (APV udføres hvert tredje år). Trivselsmålinger Der foretages trivselsmåling. (Trivsels-måling udføres hvert tredje år). MUS Afvikling af MUS. (MUS udføres hvert år). Evaluering af årets gang. Evaluering af MR og kontaktpersonopgaverne med særligt henblik på konstituering.