Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Advertisements

Årsmøde 2013 i NORDFYN. Scleroseforeningens lokalafdeling NORDFYN.
Nationalparkmøde Anne Sophie Gamborg Dansk Skovforening 7. september 2010.
Velkommen til den årlige generalforsamling 16. april 2009.
Projektprioritering og -finansieringsstrategi 2012
Side 1 Generalforsamling Grenaa & Anholt Vandforsyning 25. marts 2010.
Danske Forsamlingshuse
Danish Offshore Industry Generalforsamling Danish Offshore Industry Danish Offshore Industry Velkomst ved formanden, Sales and Marketing Director Kai.
Referat for generalforsamling i Grundejerforeningen Hybenhaven
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
1 DN`s Hjælpekasse DN Håndbogen DN- Nettet ” Man skal ikke vide alting, men man skal vide hvor man kan slå det op”.
1 Formandens rolle - I bestyrelsen. 2 • Hold øje med trivslen –Inddrag medlemmer, der ikke siger meget –Få nye medlemmer godt ind i gruppen, besøg evt.
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Skifergas - Hvad mener DN
Landbrugsrådgivning øst Sjællandske Familielandbrug
1 Skaf en medlemstegner DN’s landsdelstræf, november 2011.
 Velkommen  Årsberetning  Forældrerådet 2012/2013  Forældrerådsvalg.
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
4. Det kommunale valgår –Nyvalg til handicaprådet, LBR og klagerådet –Valgkampen generelt –Andet.
DI Hovedstaden Hans Skov Christensen 21.maj 08 Velkommen til DI Mød interesseorganisationen, arbejdsgiveren & samarbejdspartneren.
1 Wischmann Innovation © BESTYRELSENS OPGAVER. 2 Wischmann Innovation © - udvikle visioner, mål og strategi Det er generalforsamlingen, som godkender.
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv Alle har ret til en rig natur.
Alumneforeningen for Pædagogisk Sociologi
Forandringer i en medlemsstyret organisation Lasse Bolander, Coops formand.
Overordnede bemærkninger til høringsudkastet A.Udgifterne til køb af tjenesteydelser og ekstern bistand udgør 41 % af de samlede udgifter – og det er alt.
Hvordan får vi indflydelse på den lokale handicappolitik? Hvad gør vi sammen med DH ? Hvad gør vi selv ? Hvordan bruger vi bedst vores indflydelse i DH.
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
Organisering. Det er jer Carsten Pedersen Inger Birkebæk Madsen Hanne Laursen (Thorbjørn Sørensen) (Peter Saabye) Anni Berndsen Thorbjørn Sørensen Peter.
Foreningens historie…. Fredningens historie Andre redskaber Naturbeskyttelsesloven (§3, bygge- og beskyttelseslinjer mm.) Planloven (kommuneplan/lokalplan/VVM/landzone)
DN - Hvem? Hvad? Hvordan? Forstå organisationen Forstå organisationen DN’s ”hovedstol” DN’s ”hovedstol” Afdelingsbestyrelsens rolle Afdelingsbestyrelsens.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Generalforsamling i Støtteforeningen for Kulturstedet Lindegaarden 1.Valg af dirigent og referent 2.Godkendelse af dagsorden 3.Bestyrelsens beretning om.
Lokale grønne partnerskaber
Klimanetværkstræf 2. oktober 2010 Sine Beuse Fauerby Klima og energipolitisk medarbejder Danmarks Naturfredningsforening.
8. maj Folkeskolens nationale tests Karl-Åge Andreasen 2.
1 Rekruttering og fastholdelse Få fat i de rigtige folk til din afdeling Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive Ja klart nok, men hvordan?
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Session 3 - Skovnetværk i DN?
Grundejerforeningen Stangkjær
1 DNs organisation Vedtægter Forretningsordner. 2 Spørgsmål …… Hvad synes du en DN-afdeling skal arbejde med?
Naturhensyn - genopretning Tanker fra en kommune Anja A. Hansen Naturmedarbejder, Lyngby-Taarbæk Kommune.
Bestyrelsen fremlægger forslag til nedlæggelse af Nordborg Golfbane ApS Medlemshøring om forslaget Mandag d. 26. oktober 2009 Ekstraordinær generalforsamling.
Danmarks fredede områder. Fredede områder i Danmark Vi har fokus rettet mod at øge interessen for de fredede områder 1.hjemmeside med beskrivelse af fredede.
1 Afdelingsbestyrelsens roller. ”… at være naturens vagthund og naturens førehund”
Er mere motorvej løsningen?
1 Lokale sager Aalborg den 5. november Fakta om sager afgørelser pr år til gennemsyn DN klager over Primært Naturbeskyttelsesloven.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
1 Regionernes bidrag til Europa 2020 benchmark af den danske vækstmodel Konference – Regionernes Hus – Mandag den 4. april 2011 Claus Kondrup Generaldirektoratet.
Generalforsamling Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Bestyrelsens beretning v/Bjarne Ø. Olesen 4. Aflæggelse af regnskab v/kasserer Johan.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Mandag den 8. juni 2015 I HIF’s Klubhus.
Grundkursus i § 3 sagsbehandling Naturbeskyttelse historisk Formålsparagraffen § 1 Øvrigt indhold.
1 Digitaliseringens krav og muligheder Vibeke Lyngse, Danmarks Naturfredningsforening.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Hedensted Fjernvarme Velkommen til generalforsamling Onsdag den 11. juni 2014 på Hedensted Sognegård.
Generalforsamling i IDA IT Onsdag 26. marts 2014, kl i IDA, København.
Københavns Kogræsserlaug
Generalforsamling 13. Marts 2017.
Årsberetning for DN Sorø 2016
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Arbejdsgruppemøde for Holmen
Velkommen Årsmøde 2017 Skive – Spøttrup - Sundsøre
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Generalforsamling 2018.
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Velkommen til generalforsamling 2018 ved Sønderholm Varmeværk
Afdelingsmøde den Der kan ikke træffes beslutninger under eventuelt! 1
af Kliniske Lærestolsprofessorer
Præsentationens transcript:

Danmarks Naturfredningsforening Velkommen til årsmøde

Årsmøde - dagsorden 1.Valg af dirigent 2.Bestyrelsens årsberetning 3.Valg - bestyrelsesmedlemmer - suppleanter 4.Forslag fra medlemmerne 5.Eventuelt

Hvad er DN? - fortalt helt kort DN er en privat forening, der ikke modtager statsstøtte. DN’s midler stammer fra medlemskontingenter og bidrag. DN har medlemmer - det er lige så mange som alle de politiske partier til sammen. DN har knap 1600 aktive frivillige, der arbejder for naturens sag lokalt.

DN’s rolle i samfundet DN spiller en betydelig rolle i samfundet: Ved politisk lobbyarbejde. Som største grønne organisation med knap 1600 aktive frivillige fordelt ud på hver kommune i landet. Eneste organisation der varetager naturens interesser, når kommuner og myndigheder går for langt i dispensationer. Ved at have høringsret, klageret og ret til at rejse fredninger.

DN’s arbejde - nationalt og lokalt Fredninger Den ’store’ og den ’lille’ natur (Natura2000 og §3-områder) Skov Truede dyr og enkelte arter (fx hasselmus og sorte egern) Rent drikkevand Industrien og landbrugets forurening Klima og miljøspørgsmål Grøn livsstil, økologi - og meget mere

Naturens lokale advokat Både lokalt og nationalt er DN ”Naturens advokat”. Det betyder, at den lokale DN-afdeling: Deltager i kommunens planlægning med bemærkninger til lokalplaner, kommune- og affaldsplaner. DN har høringsret. Kan klage over en række afgørelser, som kommunen træffer (naturbeskyttelsesloven m.v.). DN har klageret. I mange tilfælde er sparringspartner for kommunen om natur-, miljø- og planlægningssager.