Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Administrationsportalen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Advertisements

Diverse spørgsmål vedr. Digital Post
Sagsgang til håndtering af virksomheders anmodning om fritagelse fra Digital Post
Roller og rettigheder I Administrationsportalen
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Afsendersystemer.
Ude af 10. klasse, og hva’ så? l
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
Strategi for brug af digitale medier i undervisningen
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Administrationsportalen.
©Jenny Bohr – Til underviserne Denne kursusgang er planlagt som den første. Den skal bruges til introduktion og præsentation. Det er meningen.
Netværksdag for it-formidlere 22. maj 2013 Fuld digital kommunikation i 2015 – hvordan hjælper vi bedst dem, der ikke kan? Kontorchef i Digitaliseringsstyrelsen.
Deltag i konkurrencen om at blive regionens mest succesfulde eller modigste initiativ på Center for Telemedicins konference den 11/ Beskriv jeres.
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Postkasser Sådan sendes post fra Digital Post Lars Sommer –
Bibliotekernes fælles e-læringsportal. Samling af små kurser om hverdags-it Gøre borgerne i stand til at udnytte de digitale muligheder.
Deltag i konkurrencen om det mest succesfulde telemedicinske initiativ på Center for Telemedicins konference den 9. oktober Brug evt. skabelonen.
Nyt om borger.dk september 2010
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Skriv til Digital Post Muligheder og faldgruber
Digital post på Virk.dk Siden 2010 I dag ca brugere
Convergens / Mads Anker Højlund
Hvordan sendes, modtages, besvares og testes Digital Post?
Medialisering og organisationsudvikling Taarnby,
Indspark: Autoopmærkning, taksonomi, borgerord og søgning Jon Badstue Pedersen, Syddjurs Kommune
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Befolkningens it-parathed Kilde: Danmarks Statistik De 16 til 89-åriges internetbrug. Har aldrig prøvet og vil ikke kunne Har sjældent.
Effektiv afsendelse af meddelelser
Usability – øvelse 2: Heuristisk inspektion
Vejledning til sagsbehandling af anmodninger om læseadgang til tredjemand til Digital Post
Kursus om borger.dk og brugen af digital signatur
Sprogpakken Introduktion til kurset. Introduktion Velkomst Præsentation –af kursister –af undervisere Registrering/stamoplysninger Film: Taler vi om det.
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
Agenda Brug af NemHandelsregistret eOrdrer Compliance på rammeaftaler Datakvalitet i faktura Vejledning til UTS PEPPOL gateway Nordisk Forsendelsesadvis.
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
Organisation og kommunikation
Sådan sender myndigheder Digital Post til virksomheder
1 Folkebibliotekernes it-læringsaktiviteter set fra staten Internat 29. november 2012 for Digitale kontaktpersoner i Roskildes CB område Jonna Holmgaard.
Digitalt Landsmøde, Vejle 4. oktober 2012 Hvordan hjælper vi borgerne med digital kommunikation? -Ann Sophie Storm, Faglig koordinator,
Digital post Generel information og tiden frem mod d. 1. nov Bibliotekernes landsmøde den 4. oktober.
Bibliotekernes fælles e-læringsportal Kick-off d.23. juni 2011.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
Digital post – kommunikationen til borgerne. Kommunikation og indsatser – overblik (”forberedelse” frem til juli 2014) Kampagneaktiviteter Bølge 2-kampagne;
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudiet. 1.IntroduktionIntroduktion 2.Sådan.
3.lektion: Magt og indflydelse
Tove Bang Overbibliotekar Handelshøjskolens Bibliotek i Århus METROEN Videndeling i et læringsmiljø.
Rundt om projekter og fondsmuligheder Roskilde Bibliotekerne 26. aug v/ Roskilde Bibliotekernes Projektsekretariat Anne Kathrine Skibelund
Digital Post Lovpligtigt for alle over 15 år fra den 1. november 2014.
1. 2 Til venstre finder du de databaser der kan være relevante for Psykologi Til højre finder du vejledninger og links. Bl.a. de to powerpoint-præsentationer.
Juridiske overvejelser Juridiske overvejelser Breve sendt til Digital Post får samme retsvirkning som papirbreve Hvem har ansvaret.
Forundersøgelse Finn Kensing. Formål med kurset Kvalificere jer til at indgå i tværfagligt samarbejde om design af IT-anvendelser til støtte for intellektuelt.
Øvelsestimer (opgave 12) v/Morten Davidsen Læser til daglig cand.merc.(dat.) på CBS.
CSR i øjenhøjde Dansk Erhvervs seminar CSR i Praksis – 3. juni 2015.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
© Indkøb – Videregående Uddannelser, 2. udg., Hans Reitzels Forlag 2013, Lars Krogh Jensen, Lars H. Christensen & Steen Kjærgaard.
Digitaliseringsstyrelsen den 4. december 2012 Netværksmøde.
Modul 2.1 – Go’dag til Cura og Fælles Sprog III
© Den digitale læsers hjerne Kresten Bjerg Hans Reitzels Forlag, 2017
Modul 3.2 – Forberedelse til læringsteams
Kurset i fase 1 er 2-delt:  I første del og som introduktion præsenteres du for definitionen af Flipped Learning. Og du præsenteres for en didaktisk skitse.
Agenda Temadag om anvendelse af klassifikationer i det offentlige
BILAG 3a -Registrering -Udstedelse -Vedligeholdelse
Lars Frelle-Petersen Direktør, Digitaliseringsstyrelsen
Danskernes digitale bibliotek
Danskernes digitale bibliotek
KL’s arkitekturrådsmøde
GRUNDDATADAG 2014 Grunddataprogrammet sikrer gode frie og sammenhængende grunddata, der opdateres ét sted og anvendes af alle. juni 2019.
Præsentationens transcript:

Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Administrationsportalen Introduktion og overblik

Vejledninger til Adm. portalen Digitaliseringsstyrelsen har lavet en række vejledninger som understøtter vedligehold af Digital Post Du finder disse vejledninger via dette link: infrastruktur/Digital-Post/Kom-godt-i- gang/Loesninger-og-teknik/Digital- post/Vejledninger

Her kommer: Fritagelsesvejledning – borgere Læseadgang vejledning

Vejledninger til Adm. portalen Slides til resten af kurset baseres næsten 100% på disse vejledninger Der vil derfor være en næsten en til en overensstemmelse med hvad I får at vide på kurset og hvad I kan læse jer til