Velkommen til alle Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af evalueringskulturen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Temadag 26 Administration af udpumpningsanlæg med digeanlæg
Advertisements

Eventudvikling i Rebild Kommune
Velkommen.
Sekvens 3: Diskussion i fokusgrupper Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af skolekultur Arbejdsseminar 1, Fredericia Gymnasium 15/1/14.
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Nytænkning af vagtbegrebet – 2. møde
Landskonference - dagtilbud April 2013 Projektchef Tanja Miller ph.d. Velkomst
Arbejds- og Udviklingsgruppe Udviklingsseminar 1
Skolereformen Trivsel Faglighed Læring.
Velkommen til Diplomuddannelsen i Ledelse
”FRA SYGEFRAVÆR TIL ARBEJDSEVNE” 27. FEBRUAR 2013 KONFERENCE TORVEHALLERNE I VEJLE Sund By Sekretariatet.
Lærersamarbejde i Aarhus september 2011 Aarhus Social- og Sundhedsskole.
Bundlinje eller pæne marker kom i gang med reduceret jordbearbejdning.
Landlivs seminar den 24.november 2012 Hvad er der brug for på landet: Nytænkning af landdistrikter? Alt det praktiske v. Mona Hvid
Velkommen.
Velkommen til TUP12 Udviklingsseminar 6 26/
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
Velkommen til kursus 3: Få dit projekt i mål!. 2 Program Dag •Plenum:Godmorgen og velkommen •Plenum:Udfordringer fra praksis med at få projektet.
Dagens program Ankomst og morgenbuffet 9.00 Velkomst v/ OC Visionen for MED Gennemgang af MED-aftalen Pause Hvordan går arbejdet i TRIO? Hvad.
VELKOMMEN Seminar 1: Kræft og strålebehandling 23. Januar 2013.
NTS-centeret Nationalt center for undervisning i natur, teknik og sundhed - Fordi interessen for og kvaliteten af undervisningen i natur, teknik og sundhed.
Velkommen til en spændende dag, hvor det handler om tobaksforebyggelse blandt socialt udsatte. Jeg hedder Helle Stuart, jeg er projektleder i Røgfrihed.
Program – : Panel. Oplæg og debat – 11
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Velkommen til Ø90 kursus.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Introduktion til vejledning i projektarbejde
Lean Netværk AAU.
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Læringsstile i Friskolen Surfer…. Læringsstile i Friskolen Program: Oplæg om Læringsstile i friskolen Workshop Workshop.
Velkommen til forældre, foreningslivet og øvrige interessenter Aftenens program i overskrifter: Velkomst ved skolens ledelse Bestyrelsens årsberetning.
Velkommen Lærersamarbejde i Aarhus august 2012 Aarhus Tech, Viby J.
Folkeskolereform Version 1.0
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Administrationsseminar, den 27. april 2010 Administrationsseminar Tirsdag, den 27. april 2010.
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Tilføj hjælpelinier: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg ’Gitter og Hjælpelinier...’ 3.Tilvælg ’Vis hjælpelinier på skærm’
3D og FOT - dagen Program for 3D og FOT-dagen 4. marts 2009 kl. 9:30-16 i Århus Jesper Skovdal Christiansen Sekretariatschef for Geoforum.
Velkommen til SkillsCamp Uge 42
Biblioteket som læringscenter
INNOVATIONSFORUM # 2 VIDENSFORMER OG VIDENSKILDER.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Diigital læring - Den Digitale Erhvervsskole
Velkommen til afslutningskonference i TUP2012 Vurdering Af Kunnen mod nye job.
Hvad er det gode skolelederliv? - Et selvevalueringsforløb.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
Velkommen til Kulturseminar TIRSDAG 10.00Velkomst og introduktion til program, Konferencesalen. TEMA 1 ’NY STRATEGI FOR DET INTERNATIONALE KULTURSAMARBEJDE’
Velkommen til Udviklingsdag 2 TUP Maj 2013.
Velkommen til Fællesledermøde. Program for i dag.
Formidling på GBS. Nye undervisningsmaterialer Foto:Kolibri63.
SkillsCamp x 2 9. – 11. feb & 13. – 15. feb
Velkommmen til strategisk seminar for Sundhedsstrategisk Forum - dag 1
Kursus i tilgængelighed. Praktisk Undervisere –Lars Ballieu Christensen –Helene Nørgaard Bech –Jacob Nielsen –Maria Barrett Sensus Kursusmappens indhold.
Kursus i tilgængelighed. Praktisk Sensus Undervisere –Lars Ballieu Christensen –Jacob Nielsen –Magnus Kjøller Lou Praktiske information –vand, toiletter,
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Rammesætning Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
SAMMEN GØR VI DIG BEDRE 1 Velkommen til 2. undervisningsgang Kompetenceudvikling af pædagogiske ledere.
Tekstniveauer: 1.For at skifte mellem de forskellige tekstniveauer, brug "Forøg list niveau"- knappen i værktøjslinjen "Formatering". 2.For at komme tilbage.
Elbilpartnerskabsdag Michael Rask og Andreas Moltesen.
Strategiseminar 28. og 29. januar 2008, Bogense Velkomst Praktiske forhold Programoversigt for de to dage.
KVIK KvalitetsVærktøj til udvikling af Innovation og Kompetence
Sundhedspolitisk Dialogforum D. 20. maj Dagens program: Fælles frokost Velkomst v. Anders Broholm Status vedr. Politisk Sundhedsaftale.
INSTITUTLEDERFORLØB, KICKOFF 27. FEBRUAR 2012 AARHUS UNIVERSITET PROGRAM FOR KICK OFF-MØDE 1 Velkomst v. Lauritz B. Holm-Nielsen Præsentation af forløbet.
Velkommen til KIP lancering Kompetencer I Praksis.
Workshop om fremtidens samarbejdsmodeller mellem universiteter og små- og mellemstore virksomheder Introduktion v/ Christian Nielsen.
Kompetencerejsen Program informationsmødet 14. maj Velkomst ved Henrik Hjortdal, SCKK Hvad karakteriserer et godt forskningsmiljø?
Kompetencerejsen netværksmøde den 17. august 2002.
KREDS MIDT TRÆF VELKOMMEN 1. INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst.
Offentlige data i spil. 10: :05 Velkomst 10: :30 ”Offentlige data i spil”, Christian Lanng, IT- og Telestyrelsen 10: :00 “Tal i bevægelse”,
TYSK – STX /VALGFAG FREDERICIA GYMNASIUM FREDERIKSBERG GYMNASIUM FIP-KURSUS - BENTE HANSEN Faglig udvikling I Praksis.
Faglige overgange i dansk, matematik
Præsentationens transcript:

Velkommen til alle Skolenetværk vedr. formativ evaluering og udvikling af evalueringskulturen

Skolenetværkets formelle mål Formålene med skolenetværksdannelsen er at stimulere et konstruktivt samarbejde mellem skolerne om det enkelte indsatsområde at sikre grundlag for en analyse af et eventuelt behov for regelændringer at understøtte implementering og spredning af god praksis at sikre en effektiv opsamling af erfaringer og fund inden for indsatsområdet. Det er en forudsætning for det tildelte tilskud, at skolen deltager i start-, mindst to arbejdsseminarer og eventuelt en afslutningskonference opfylder skolenetværksprojektets krav om dokumentation af proces, resultater og erfaringer bidrager til en hjemmeside for projektet deltager i den fælles evalueringen af indsatsområdet indsender en kort slutrapport fra skoleprojektet.

Arbejdsseminarets mål Skabe fokus på / refleksion i eget projekt Idéudveksling og sparring med andre professionelle Generere viden på netværksniveau til glæde for udviklingsprogrammet og dermed sektoren. Fælles udfordringer Samspillet mellem evalueringspraksis og evalueringskultur Organisatorisk forankring

Program – 10.30:Velkomst – 11.30: Sekvens 1: Arbejde i eget projekt – 12.30: ”Erfaringer med formativ evaluering i faget matematik” v/ Jytte Melin, Learnmark Horsens – 13.15: Frokost – 14.00:Sekvens 2: Arbejde i responsgrupper – 14.45: Sekvens 3: Diskussion af hovedpointer fra responsgrupperne – 15.00:Afslutning og perspektiver frem mod næste arbejdsseminar

Gry Sandholm Jensen

Sekvens 1