Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Landskonference - dagtilbud April 2013 Projektchef Tanja Miller ph.d. Velkomst

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Landskonference - dagtilbud April 2013 Projektchef Tanja Miller ph.d. Velkomst"— Præsentationens transcript:

1 Landskonference - dagtilbud April 2013 Projektchef Tanja Miller ph.d. Velkomst tnm@ucn.dk

2 Dagens program

3 eftermiddag Sparring på egne kortlægningsresultater i grupper Fælles afslutning fra 15.00 – 15.30 Frokost 12.30 – 13.15 – det foregår nederst i kantinen – måske I kan nå en tur ud og se på vandet!!

4 Formål med dagen Formidling af forskningsresultater – desværre kun de kvalitative i dag – men de kvantitative kommer i en artikel At skabe mulighed for at samle LP – dagtilbud en gang om året til fælles inspiration og netværksdannelse At få anledning til at fortælle nyt fra LP -Danmark

5 Vær stolt! På trods af udfordringer med at implementere LP modellen sker der tydelige fremskridt med hensyn til at agere på et videns grundlag, at arbejde professionelt i teams og kompetencer i refleksion og analyse Børn i danske institutioner trives – flotte resultater At arbejde med udvikling af pædagogik og didaktik med LP modellen som ramme bliver mere og mere vigtig ( eller en anden model)  forventninger til læring og trivsel ( Fremtidens dagtilbud) med nøgleord som deltagelse, læring, didaktik, fleksibilitet, nye læringsarenaer, forældreinvolvering, inklusion osv.

6 Hvem er LP – Danmark? Vi er en del af act2learn – eftervidereuddannelses afdelingen på UCN Vi er forpligtet på navnet som implicerer en bestemt didaktik og har ført til sloganet: Sammen gør vi dig bedre Vi er en indtægtsdækket virksomhed – det vil sige at vi ikke skal tjene på vores aktiviteter – men er 100 % forpligtet på at udgifterne til aktiviteter ikke overstiger udgifterne – rygter om pengemaskine- vil gerne have den ryddet af vejen


Download ppt "Landskonference - dagtilbud April 2013 Projektchef Tanja Miller ph.d. Velkomst"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google