1 Aftenens program 1. Velkomst 2. Regeludvalget 3. De nyeste ændringer 4. Hulspilsregler 5. En bold skal spilles som den ligger (regel 13) 6. Dropperegler,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
18 huller med Jonna & Jan Del 2 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Advertisements

IT - Sikkerhedstjek  Særligt tilbud til BOLIGadvokater – netop udsendt  Kr for et sikkerhedstjek.
EKSAMEN Mr. Raggys eksamen.
Regelaften Regeludvalget De nyeste ændringer Hulspilsregler
18 huller med Jonna & Jan Del 1 ud af 2 REGELAFTEN HULSPIL.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Struktur: ”Quiz og byt”
ÆNDREDE REGLER Gældende fra 1. januar NYE REGLER.
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
1 Video-regelquiz - Inkl. svar. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en.
1 Frit valg af hjælpemidler og boligindretning Af Tina Hansen specialkonsulent 15. september 2010.
1 Video-regelquiz. 2 I denne lille video-regelquiz bliver I stillet over for ni regelsituationer i slagspil. Hver situation beskrives i en video, som.
Regelkurset, afsnit 5 Definitioner 4 Ledelse af en kapsejlads (uddrag)
VELKOMMEN Handicapregler pr. 2. juli HandicapregionalmødeApril 2012 EGA Handicap System •Baggrunden for EGA Handicap Systemet •European.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
’opfundet’ af Dr. Spencer Kagan
Brabrand NytårsDysten - En alternativ samarbejdsdyst.
3.
18 huller med Maria & John II. Regelaften. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford). Der er to spørgsmål til hvert hul = 36 spørgsmål.
Nanna Højlund, FOA, formand for PASS
Logisk set kap.7, planche 1 Formelle fejl Hvis han er langsom, taber han kampen. Han er ikke langsom. Ergo: Han taber ikke kampen. Hvis man taber et æg.
18 huller med Maria & John II. (Inkl. svar)
Cooperativ learning - også kaldet CL
Team VAB ”opstartsmøde” Søndag den 1. Februar 2009.
Samarbejde eksternt/Netværk Et inspirationsværktøj Det er ikke, hvad du ved, men hvem du kender, der tæller!
Projekt It for alle Hanne Bjørn Susanne Kierkegaard -
Sportsråd 10 regler. Regel nr.1 Anvend sportstøj...
Dansk Golf UnionOle Dybdal Nielsen John overvejer at investere i den sidste nye XXXL Frying Pan Turbo Plus driver (som er på listen over godkendte drivere).
Regelaften Hulspilsregler 4 hurtige spørgsmål
Mr. Raggys begyndertest. Velkommen til begyndertesten. Vi går 9 hullers slagspil sammen, dig og mig. Jeg stiller dig ét regelspørgsmål på hvert hul. Der.
Niels Pein Regelopdatering Niels Pein Udpluk af nyhederne Definitioner Regler Decisions.
Niels Pein Regelopdateringsseminar 2009.
Mr. Raggys prøveeksamen
Notatpligt, vejledningspligt & Partsrepræsentation
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Velkommen til DGU`s Begynderudvalgskursus
Jesper Lundh1 Implementering Det at bringe ny viden og færdigheder tilbage til praksis.
Webmaster Introduktion til arbejdet som webmaster Webmaster1.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 2 konturer der spilles: op-ned, ned-op og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand.
Maltakonferencen et rollespil. Hvad går det ud på? 9 partier skal forsøge at få sine (hemmelige) missionsmål med i den endelige fredstraktat. Man.
18 huller med Maria & John I.
Evaluering og IT Brøndby Gymnasium
Kort præsentation Jesper Holmelund Jørgen Peter Ærthøj
DBU Græs og Miljø gruppe
DIF inklusive specialforbundene har behov for at forberede sig til næste spillelovgivning skal forhandles i DIF har koncentreret udviklingsmidler.
Repræsentantskabsmøde Idrættens Samråd Program for aftenens repræsentantskabsmøde Velkomst IS beretning for året der er gået Debat om beretningen.
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
KONTERINGS SPILLET Tietgenskolen, Jan Christiansen.
GOLFREGLER.
Danmarks Badminton Forbund Udviklingskonsulent Kirsten Leth. Badminton Midt - og Nordjylland. Med mor og far ved baglinjen. Herning Badminton klub. 21.September.
Til et badmintonbarn. Forældre – til et badmintonbarn Citat fra en ungdomstræner: Man skal have i baghovedet, at det hurtigt kommer til at fylde en stor.
Erfaringer med skolereformen Annette Ohm Furesø Idrætsråd Hareskov Værløse Tennisklub.
NYE REGLER -> 1. januar 2016 Lørdag kl NYE REGLER 1/
MATCHFIXING: EN TRUSSEL MOD SPORTEN... OGSÅ I DANMARK.
Malerfagets overenskomst §10 Sikkerhedsbestemmelser Hvem har ansvaret for, at det nødvendige sikkerhedsudstyr er til rådighed? Hvem har ansvaret.
Opfordringen gentages..  Tilmeld kontingentbetalingen til PBS.  Betal meget gerne for hele året på en gang.  Begge dele hjælper klubben … 1.
Dansk Boldspil-Union En Del af Noget Større Praktiske lovændringer 2016/2017.
FAPS medlemsmøde Region Syddanmark Tirsdag den 26. April Program for i aften: 1. Velkomst 2. Kort beretning fra FAPS regionsbestyrelse 3. Orientering fra.
Breddekonsulent Kirsten Leth. DBF-Midtjylland. Herning Badminton Klub Mandag 24.september 2007.
LOKALDEMOKRATI OG UNGEPOLITIK
OPSTART - FODBOLD for U8/U9 piger
Malerfagets overenskomst
1. kontaktmøde Velkommen til Workshop om afkodning af jobopslag og telefonisk kontakt Hils på hinanden  Husk at bestille drikkevarer Præsentér dig.
Instruktion s. 1/3 : Introduktion CAMPUS+ forberedelse.
Program Torsdag den 12. april HTX
Rådet for Socialt Udsattes konference om bisidderordninger
Nyt reglement Nyt reglement for divisionsturneringen.
Opsætning.
Præsentationens transcript:

1 Aftenens program 1. Velkomst 2. Regeludvalget 3. De nyeste ændringer 4. Hulspilsregler 5. En bold skal spilles som den ligger (regel 13) 6. Dropperegler, regler om forkert sted (regel 20). 7. Quiz 8. Afslutning Regelaften

2 Regelkomiteens medlemmer: Jesper Andersen Peter Sparre Andersen Marting Angelo Flemming Engelhardt Morten Hemmingsen Aase Seitzberg Flemming Østergaard Regelaften

3 Kommisorium Udvalget skal opbygge og vedligeholde et detaljeret kendskab til golfsportens regler Understøtte og udvikle kendskabet til golfreglerne blandt klubbens medlemmer og yde bistand ved divisionsmatcher, juniormatcher, klubmatcher etc. med afgørelser omkring regelspørgsmål. Sammen med klubbens sekretariat varetage spørgsmål og information omkring medlem- mernes handicapregulering Regelaften

4 Udvalgets opgaver 1.Behandle tilfælde af brud på etikette- og golfreglerne 2.Etablere og vedligeholde lokale regler 3.Bistå baneudvalget med opsætning af banemarkeringer 4.Bistå øvrige udvalg og klubber i klubben vedrørende golfreglerne

5 Regelaften Udvalgets opgaver (forts.) 5.Medvirke til at golfsportens regler og klubbens ordensforskrifter er kendt blandt medlemmerne 6.Samarbejde med begynderudvalgets om undervisning af regler og etikette 7.Bringe regelstof til medlemmernes kendskab 8.I samarbejde med klubbens sekretariat varetage spørgsmål omkring handicapregulering.

6 Regelaften Regelquiz 13 spørgsmål som besvares med 1-X-2 Når tiden er gået afleveres quizzen til sidemand, som tjekker antal rigtige og giver 1 point for hvert rigtigt spørgsmål Præmie til den/de med flest rigtige Ved udgangen udleveres et ark med de rigtige svar og henvisninger til regelbogens paragraffer.

7 Regelaften ”Ny” regel om tabt bold Hvis en spiller ikke kan finde sin bold, som er spillet ind i et område på banen, hvor der er en urimelig ophobning af døde blade og efterårets øvrige efterladenskaber, afklippet græs eller andre former for tilfældig kamuflage, hvor en bold på usportslig vis kan gemme sig. Så skal denne bold dømmes skjult men ikke tabt, og en anden bold må droppes uden straf så tæt som muligt på det sted, hvor den oprindelige bold må anses at gemme sig.

8 Regelaften TAK FOR I DAG Og husk: Prøv så vidt muligt at spille efter reglerne også i friendly matcher