Joken, der bringer dig held!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Advertisements

Verbale processer Involverede lærere: Kristina Pedersen og Lone Funder
Gammelheds-Philosophy
Den lille Mads.
Der var engang et ældre ægtepar ....
Her kommer en gammel kinesisk fortælling…
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Arbejdsløs.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Hvad er succes ? Enkelt forklaret.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Hvad er ligheden mellem en blondine og Netto?
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
”Vind gratis sex når du tanker”
FOKUS! På vores udvikling.
3 Historier fra det virkelige liv
Kære ven her er Lidt godt grin til dig.... (Hehe) ;o)....ikke for børn og sarte sjæle...
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Den urolige chef kigger på uret,
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
MG Production Den 75-årige Stig besøger sin læge for at få sin sperm undersøgt !
Menneskets fald og genoprejsning
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Kinesisk visdom er ikke at foragte!
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Joken, der bringer dig held!
Det kan være, du tror, du har set denne før…. da især mænd har synes, det har været vældig sjovt at videresende den…. MEN… se den igen og se den kloge.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Nissen på tur På loftet sidder nissen med sin julegrød,
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Der var engang et slot, hvor der boede en konge
”Religion er opium til folket”
For nydlig kl foran hoveddøren. En fyr følger sin veninde hjem. Lige ankommet og udveksling af godnatkys, får ham til at føle sig en smule opstemt.
5. Mos 6:4-9 Hør, Israel! Herren vor Gud, Herren er én. Derfor skal du elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele din.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Og Jesus kom ind i Jeriko og gik gennem byen.. Dér var der en mand, som hed Zakæus, han var overtolder, og han var rig.
Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk.
En Moderne Saga Frøkongen.
Moderne Kvinder Frøkongen.
Bogskabeloner i PowerPoint
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Hvad ser du på næste side?
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Hvordan du bliver lykkelig. 1. Have et mål 2.Smil altid.
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Hvad ser du på næste side?
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den Glade Internationale Venskabsuge!
Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere
Den barmhjertige samaritaner
Chefen ser fortvivlet på sit ur og opdager at hans underordnede ikke er kommet til tiden for at holde et meget vigtigt seminar på en konference som netop.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
OPSTART VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
Joken der bringer dig held og lykke!
Joken, der bringer dig held!
Præsentationens transcript:

Joken, der bringer dig held!

En dag gik en gammel dame ind i Danske Bank med en stor pose kontanter En dag gik en gammel dame ind i Danske Bank med en stor pose kontanter. Den gamle dame insisterede på at tale med bankdirektøren for at åbne en opsparingskonto, for sagde hun, hun har en masse penge.

Efter megen diskussion førte en medarbejder hende til bankdirektørens kontor. Bankdirektøren spurgte hende hvor meget hun ønskede at sætte i banken.   Hun sagde 1.000.000,00 kr.

Nysgerrigt spurgte bankdirektøren hende, hvordan hun havde sparet så stor en sum sammen.   Den gamle dame oplyste, at hun indgik væddemål.   Bankdirektøren spurgte overrasket: “Hvilken slags væddemål”?   Den gamle dame sagde: “For eksempel vil jeg vædde 150.000 kr. på, at dine testikler er firkantede”! 

Bankdirektøren begyndte at grine og understregede, at den slags væddemål var umulige at vinde!   Den gamle dame svarede: “Kunne du tænke dig at indgå et væddemål med mig?”   “Selvfølgelig”, svarede bankdirektøren, “Jeg kan garantere dig, at mine testikler ikke er firkantede”. Pour conclure, rappelez l'action que vous recommandez et terminez par ses bienfaits. Parlez avec conviction et confiance pour vendre votre idée.

Den gamle dame sagde til ham: “På grund af væddemålets størrelse vil jeg komme tilbage i morgen, kl. 10.00, med min advokat som vidne, hvis det er OK for dig?”.   “Intet problem” sagde bankdirektøren.

Samme aften blev bankdirektøren meget nervøs over væddemålet og brugte meget tid foran sit spejl. Her undersøgte han sine testikler. Han drejede dem i alle retninger, igen og igen, for at være sikker på, at hans testikler ikke kunne blive set eller opfattet som firkantede. Dette, for at være sikker på at vinde væddemålet!

Den næste dag, kl. 10.00 præcis, indfandt den gamle dame med sin advokat på bankdirektørens kontor.  

Bankdirektøren trak sine bukser ned, så hun og advokaten kunne se alt Bankdirektøren trak sine bukser ned, så hun og advokaten kunne se alt. Den gamle dame kom tættere på og spurgte ham, om hun måtte røre ved testiklerne.

“Selvfølgelig vær så venlig “Selvfølgelig vær så venlig!”, sagde bank- direktøren, (da så mange penge var involveret), “du må være 100% sikker.”

Den gamle dame begyndte smilende at …

Bankdirektøren kiggede overraskete op og så advokaten banke sit hoved mod muren.   Han spurgte den gamle dame: “Hvad laver han?”

Hun svarede: “Det er nok fordi jeg væddede 600. 000 kr Hun svarede: “Det er nok fordi jeg væddede 600.000 kr. på at jeg i dag, ca. ved 10 tiden, ville holde dine - den Danske Banks direktørs - testikler i mine hænder!”

Se flere sjove dias-show Du finder dem hos www.mander.dk