Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Lovlig sagsbehandling
Advertisements

Fortolkning af AMO reformen
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Kvalitetsstandarder og individuelt skøn
Lokal kompetencedag marts / april Velkommen Lokal kompetencedag: • Opfølgning fra internatet • Fastholdelse af projektets mål • Input fra nulpunktsanalysen.
Samspil på tværs i Silkeborg Oplæg 09. maj 2012 – Thisted UU leder Erik Rohde.
Ordentlig Julekort.
Samskabelse af velfærdsservice: Ledelse og rammesætning
Fredericia Former Fremtiden Længst muligt i eget liv
Præsentation af den nye folkeoplysningspolitik-guide Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS)
Pædagogik og kommunikation * 12. september 2013
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Backoffice præsentation
Kommunal rehabilitering – hvordan lykkes vi med den
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
GOD SKOLE SUNDHEDSPROFIL
V ORES A GENDA  Os og vores speciale  Godt ved specialeprocessen  Knapt så godt ved specialeprocessen  Vejledning  Grupper  Gode råd.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Brug et øjeblik af din dag til at lære nogle gode leveregler…
Det er sjovere at yde en indsats, når vi arbejder godt sammen!
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
KLIMATILPASNING I KØBENHAVN - FRA PLAN TIL VIRKELIGHED
Hvem sagde udsatte? Den 8. februar 2012
Moderne Kvinder Frøkongen.
Introduktion til Medier og Kommunikation //
SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd Hohnen, Pernille: Den korteste vej til arbejdsmarkedet, Den korteste vej til arbejdsmarkedet.
Forskellige former for magt
Social-sundhed Sundhed er ikke bare gulerødder, fed fisk og motion! Sundhed er også at have det godt med sig selv, sine omgivelser og de ting, man foretager.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
Grundkursus for frivillige i DH Politisk indflydelse.
Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker
1 Dias 1 – kompasset udfoldet for sukker Sukker er tomme kalorier
Læse/studiegrupper.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Nu nærmer foråret sig. Som bedsteforælder skal man selvfølgelig have børnebørnene med i ZOO.
Workshop Motivation og fokus på målet
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Alkoholbehandling: Hvordan med de udsatte? - Set fra Blå Kors Danmark.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Biblioteksservice i landdistrikterne Erfaringer, modeller og perspektiver  Om undersøgelsen  Diskursive kampe  Spørgeskemaundersøgelsen  Perspektiver.
Haderslev Kommune Fokus på tilbud til alle borgere – også socialt udsatte!
Idrætten i en ny storkommune  Kommunens idrætspolitiske målsætninger  Tilskudsordninger  Haller og anlæg  Brugerindflydelse i fremtiden  Strukturen.
Holdningsændring til reformerne på beskæftigelsesområdet Viborghold1 - Pitch.
95%- målsætningen og kommunerne Konference for vejlederne på erhvervsskolerne d. 8. maj i Odense v/ Per B. Christensen, Børne- og Kulturdirektør i Næstved.
Rehabilitering Samordningsudvalgsmøde
Kommunernes behov for forskning AKF seminar 25. september 2007 Ved formand for Børne- og Kulturchefforeningen og Børne- og kulturdirektør i Næstved Per.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Inno-elev Naturfagligt innovation i Frederikssund kommune
Dette er starten på et lille slideshow, der kan præsenteres på minutter. Slideshowet bygger alene på de materialer, der er udleveret i ’Pårørende-kittet’
BROBYGNINGSPROJEKTET ”samskabelse af sundhed”
Mærk dig selv.
AKUT TEAM ”Hvad kan sygeplejersker byde ind med for at inddrage borgere og patienter i relation til den akutte sygdom” v/Gitte Nørgaard, Chef for Sygepleje.
Mental sundhed Ulla Uldahl og Henriette Lundstrøm
MENTOR Sagsbehandler UU-vejleder Studievejleder Kontaktlærer Psykiatrien Rusmiddelcentret Prak. læge Prak. psykolog Ydelseskontoret Familieafd. Visitation.
Vilkårene for det frivillige arbejde i udsatte boligområder Michael Fehsenfeld og Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund (CISC)
#DCHårsmøde2016 #DCHårsmøde2015 Afstemning. #DCHårsmøde2016 Så længe afstemningen er åben, kan du ”skifte mening”. #DCH-Årsmøde2015 bruges ikke blinker.
Nytteaktivering i Kolding Kolding Kommune Politisk ønske om at iværksætte nytteaktivering igennem flere år, men mødt med skepsis fra fagbevægelsen. Koldings.
Kontakt mellem borgere med handicap og den kommunale forvaltning GAP-analyse af Det Centrale Handicapråd.
Opsamling Skt Patriks Day .
Gode ressourceforløb er på borgerens præmisser
Senior IT Stuen + Vær PC aktiv året rundt ! Velkommen til Senior IT Stuen.
Dit samarbejde med Center for Socialpædagogik og Psykiatri Oplysning om Tæt på Familien i CSP – udarbejdet i samråd med ForældrePanelet i CSP november.
Rum for uformel læring, 28. april 2011
Alder Bedst Masterplan – opsamling på input.
Præsentationens transcript:

Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012

Hvem og hvor mange spurgte vi? Samarbejdspartnere (hvem og hvor mange): Brugere: Manden på gaden:

Hvad spurgte vi om? Spørgsmål: 4-5 undersøgelsesspørgsmål til brugere: Hvad får du konkret hjælp til på/af værestedet? Hvad er de gode sider ved, at det er et Blå Kors sted – og hvad er de dårlige? Hvilke to ting ønsker du dig af værestedet, som du ikke får nu? Hvad vil fordelen være ved det for dig og andre? Hvilken forskel gør det for dig, at der er frivillige tilknyttet? Hvad savner du, når værestedet er lukket? Med mulighed for at stille 2 ekstra, individuelle spørgsmål 4-5 undersøgelsesspørgsmål til sagsbehandlere, kriminalforsorgen, politikere….: Beskriv, hvad du ser/oplever, at vi kan i Blå Kors Sundhed Bolig Økonomi Akutindsats, krisehjælp Mv Hvordan bidrager vi til borgerens samspil med kommunen? Hvor er du blevet positivt og negativt overrasket i samarbejdet med os? Hvad er det vi kan, som den kommunale indsats ikke kan? Kan du give nogle forklaringer på, hvorfor der er en forskel på hvad I kan/gør – og hvad vi kan/gør? Spørgsmål til manden på gaden: Ved du, at der ligger et Blå Kors sted nede om hjørnet? Hvad får XX by ud af, at der er et Blå Kors værested (nede på hjørnet, henne i gaden..)?

Hvad svarede de? (hovedtendenser) Samarbejdspartnere

Spørgsmål 1:

Spørgsmål 2:

Spørgsmål 3:

Spørgsmål 4:

Spørgsmål 5:

Hvad svarede de så (hovedtendenser)? Brugere

Spørgsmål 1:

Spørgsmål 2:

Spørgsmål 3:

Spørgsmål 4:

Spørgsmål 5:

Hvad svarede de så (hovedtendenser)? Manden på gaden

Spørgsmål 1

Spørgsmål 2:

Hvad er så hovedtendenserne i forhold til det overordnede undersøgelsesspørgsmål? * *

Hvad vil vi gøre på baggrund af den viden, vi har fået?

Hvad undrer vi os fortsat over?