Fortæl verden om dit frivillige arbejde

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Dialogdag, socialt netværk Livshistorie
Advertisements

Foreningsudviklingstesten
Den gode modtagelse og frivillig trivsel
Les meilleures photos de
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Måske er I gode venner i et år,
Photo story. Velkommen til denne lille manual omkring Photo Story 1.Du kan vælge at se hele filmen og detaljeret se hvordan du bedst kommer i gang med.
Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Hjælp der er en journalist i røret
Intro til brug af Carla til adresser og andet for ledere i FDF Virum
”Intet” af Janne Teller
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
? At sige NEJ Vrede uden autopilot Integritet & Samarbejde
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Læringsstile og lektier
Afrejsebriefing 2013 Mødet med det fremmede
Musik: Nightengale Serenade
Torbenfeldvej Vallensbæk strand Tlf.: – – dagligt brug af vores hjemmeside •AGEN LYS har en stor og omfattende.
Større Skriftlig opgave •Orienteringsmøde v. Catherine Lønholdt.
1 Pressen og skolelærerne Mediekursus 21. juni 2010.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Måske er I bedste venner i et år,
Red Barnets frivillignet
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Netværk Familie Arbejds- relationer Dig Venner Fritid Perifere
Evaluering af ”Røgfrihed for alle”
Å.
Hvordan bruger jeg First Class konferencerne ?
Musik: Nightengale Serenade
Klik på musen og se siderne
Teenage Coaching Dagnæsskolen.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Psykoedukation til patienter med skizofreni
Boligsocial årskonference 2012 Bag om nyhederne, 1. oktober 2012 Troels Mylenberg Ansv. chefred. Fyns Amts Avis.
- En rigtig god idé! Bevægelse i hverdagen på Høje Gladsaxe skole
Redskaber til at støtte børn og unge i deres sociale liv på nettet Marianne Pihl, Projektkoordinator i Red Barnet Lystrup
Ugens øvelse: Lav jeres eget nyhedsbrev. : I har 3 forskellige muligheder: - Organisations nyhedsbrevet - Det journalistiske nyhedsbrev - Foreningsnyhedsbrevet.
Intern kommunikation PR og presse
Mestring af symptomer Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Lederforum Dagsorden: Velkommen Samarbejde med de lokale medier
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Vejlederens kommunikation
Den gode historie Sådan finder vi på 24timer dagens historier ”Dét er en god historie!” Emma Gad for kommunikationsfolk.
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Fortæl den gode historie Jakob Christiansen 25.maj 2013.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Uafhængige LifeWave Distributører
DIN BEDSTE FDF-OPLEVELSE Tankerne i Oplevelsesåret Fokus på det, vi gør! Vi skal snakke, dele og videreudvikle En fortælling om FDF.
Fritidspas.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
HJÆLP TIL FAMILIER Lavet af: Sofie, Daniel G, Amr, Sophia.
Børn og voksnes rettigheder.
Omsorg for børn og unge, der har en hjerneskadet mor eller far
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Få det bedste ud af pressen - op til og under de Paralympiske Lege - Lær at lokke medierne - Lær at give det lækre budskab.
Pressestrategi Lav en kort og kontant strategi for jeres pressearbejde: Hvad vil I kommunikere (skolens hovedfortælling / mission) Brug strategien som.
Tilgang III – synlighed i lokalsamfundet Overvejelse: - Kan man se at der er en FDF-kreds? - Og... Hvad vil en tilfældig person, man møder på benzintanken,
CASE seminar fremmedsprog Liselotte Andreasen
Pressekursus Silkeborg den 11. oktober 2017.
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
En ny bog er i gang – skrevet af addicts, for addicts
Præsentationens transcript:

Fortæl verden om dit frivillige arbejde Gode råd til at få din aktivitet på den lokale mediedagsorden Ved Sofie Maegaard Astrup, journalist og kommunikationsmedarbejder hos Red Barnet mail: sma@redbarnet / tlf: 21 34 31 87

Hvad skal vi snakke om idag Hav noget på hjerte – og det skal være noget medierne kan lide! Hvordan vinkler du din mærkesag? Vis det! (show it - don’t tell it) Hvad er din historie? Giv den en vinkel! Kontakt din lokale avis – hvordan gør du? Hvor er der hjælp at hente? Husk at sende links / billeder / kopier når du er i de lokale medier

Hav noget på hjerte – og det skal være noget medierne kan lide! Hvad er din historie? Hvad er der nyt med ved den? Tænk ud af boksen Tænk i billeder (husk at i skal have samtykke fra både børn og forældre for at bruge billeder af dem) Tænk i tal ( få hjælp til at finde dem hos Red Barnets sekretariat) Tænk i den helt lokale historie Red Barnet er et stærkt brand - husk at bruge det!

Hvordan vinkler du din mærkesag? En vinkel er fuldførelsen af denne ENE sætning: jeg vil fortælle at…… Der er altid mange historier i en historie – vælg den ud der er mest slagkraftig og aktuel Lav altid ”kan vi komme det nærmere”-øvelsen Husk: Dem du laver aktiviteterne for, skal selv kunne holde ud og læse om dem selv. Skriv om dem / fortæl om jeres børn og familier med respekt

Show it – don’t tell it Brændende platform. Dvs. skab et billede der viser, nødvendigheden af at ændre tilstanden. Find en case – et eksempel af kød og blod Løsning ( den bedste kritiker anviser en løsning) Er I selv løsningen? Hvad er visionen? ( et konkret billede af den ønskede tilstand) Visionen er måske ikke altid nødvendig når I henvender jer til medier, men det er en vigtig refleksion, og go dat have med i interviewsituationer

Så er det din tur Jeg vil gerne fortælle at… Det vil jeg gerne fortælle fordi… / hvad er min brændende platform? Hvad er mit løsningsforslag? Hvad er min vision?

Hvordan kontakter jeg mit lokale medie? Start med en opringning Fortæl om gode billedmuligheder / tilbyd dem et besøg Følg op med en pressemeddelelse Ring igen og lav en aftale Du kan altid få sparring hos frivilligkonsulenter eller mig!

Hvor er der hjælp at hente? Skal du have hjælp til at komme i medierne så kontakt Sofie Maegaard Astrup: sma@redbarnet.dk / 21 34 31 87 Snak med dine frivilligkonsulenter: Jan Due-Christensen: jdc@redbarnet.dk Nini Jolander: nj@redbarnet.dk Anne Walsøe: aw@redbarnet.dk Send os den lokale medieomtale, så vi kan vise verden hvor seje I er!