Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Livets Ord November 2008.
At bruge disse to ord rigtigt
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
ADHD – Når helikopteren ikke kan lette
Kontaktfænomener opstår i relation, og kan kun forstås i den kontekst.
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Læringsstile og lektier
Æstetik og layout Skrifter og typografi
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Hvordan kan du arbejde med meningsfuldhed?
BUREAU FOR MARKEDSANALYSER Din genvej til viden, indsigt & overblik Man får et hurtigt overblik ved at kigge på farverne. De grønne farver viser, at her.
SSQ 5.6 side 1 De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer. For hvert.
Notatteknik.
Sidetyper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Hjemmeside Tirsdag den 5. oktober 2010.
Hvad er en brugergrænseflade
Hjemmesider Intro.
The Sims2 Double Deluxe + Sims 2 Pets
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Computerens anatomi! Hvad skal du vide før du køber din egen?
Mindre grimt, tak.
Denne præsentation er specielt for begyndere. Se hele serien igennem før start. Hav værktøj og ler klart. GOD FORNØJELSE.
Psykose og skizofreni Tema i psykoedukation til unge i OPUS behandling
Usability på Her fungerer det godt 1.Sitet imødekommer ifølge vores testpersoner et informationsbehov hos målgruppen. 2.Sprogbrug.
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Organisering og navigation John Paulin Hansen September 04 Usability.
4U2SLEEP. -Værten ønsker at få overnattende gæster  Penge i kassen -Værten vil skabe interesse om design ifht. deres hotel -Sitet skal give en oplevelse.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
Strategisk Safari To be perfectly frank, I’m not nearly as smart as you seem to think I am.
Informationsteknologi B-A, HHX, 2005,
Navigation Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh.
Studieweb Kaare og Jonathan.
Øjenstyringscomputer – og hva’ så? Familieweekenden d september 2014 Center for Rett Syndrom.
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
Store IT- innovationer (SITIN) TØ3. Dagens program Status på OO1 Næsten midtvejsevaluering Ugens opgave.
Værdisæt Hylleholt Skole Respekt Faglighed og udvikling Engagement
Fundamentale principper for brugervenlige web-sites WEB 1 IT-C 24. Feb
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Perception og disposition af grænseflader
Hospitalsenheden VEST Tværfaglig dokumentation, temamøde 7. okt 2014 Dorthe Hansen, Kvalitet og Udvikling.
Introduktion til databaser (databaser, del 1)
Læsning.
Mobil Usability , ITU. Spørgsmål jeg gerne vil høre: ”Det gik lidt hurtigt, kan du ikke gentage?” ”Kan du ikke snakke lidt langsommere?” ”Skruer.
Psykologi, Human Factors og HCI John Paulin Hansen ITC, Usability f2003.
Næste uges opgave Forbered interview med opdragsgiver Spørg til målgruppe, primær sekundær Primære mål og funktioner Alle typer data de kan stille til.
Usability ITU, efterår Informations arkitektur ITU Efterår 2007.
Sitet og børns livsverden Camilla: Brugercentreret design Mette: Designproces og anbefalinger Flemming: Sitets samspil med andre medier og børns livsverden.
Organisering og navigation Ole Gregersen 22. Februar 2006 Usability.
Tekstens byggeklodser
Usability ITU, forår 2008 Usability ITU Forår 2008 ’Teori 2’ 3. kursusgang, 14. februar 2008.
Interaktive knapper Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Download Guiden Inspektionsguiden er udviklet med henblik på at hjælpe danske virksomheder, der står.
Af Christine Tindahl -kommunikation SKRIV EN FACEBOOK- OPDATERING skriv på vegne af en virksomhed brug 3 minutter på øvelsen.
Opdragsgiver Planlægning og udførelse af møde med jeres opdragsgiver.
Test af brugervenlighed
Repetition: Ekspert review. ? Principper? Udfordringer? Hvornår i udviklingsprocessen? Fordele/ulemper ekspertreview i forhold til brugertest?
Design - brugervenlighed
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Børns udvikling og samspil med ”de andre” Minileder 2 kursus august 2015.
Sport & fritid Customer Insight paper Kort udgave, April For dig der arbejder med e-handel indenfor sports- og fritidsindustrien.
Køresikkerhed for chauffører Navn på underviser 1.
Reklamen AirFresher - i denne præsentation vil i få et ind- blik i arbejde bag projektet der handler om: Reklamation af AirFresher. - i vil også finde.
De 6 kerneprocesser i ACT
“Kom til mig, alle I, som slider jer trætte og bærer tunge byrder, og jeg vil give jer hvile” (Matt 11,28). Livets Ord Juli 2017.
Præsentationens transcript:

Medlemsgalleri Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Danser Navn Trommer Navn Trommer Navn Trommer Næste side

1.Steve Krug: Trunktest 2.Jakob Nielsens heuristikker 3.Gestaltlovene

1. Steve Krug: Trunktest

Site ID Page name Sections ”You are here” indicators

2. Jakob Nielsens heuristikker

1. Synlig system status Brugeren skal kunne bevare overblikket over, hvor han befinder sig i systemet og hurtigt gennemskue hvilke muligheder, der er for at komme videre eller tilbage i systemet. 2. Lighed mellem systemet og den virkelig verden Der skal anvendes almindelige dagligdagsord, så der ikke opstår misforståelser. 4. Ensartethed og standarder For at undgå forvirring og lette navigationen for brugeren, skal man bruge standarder, da det skaber genkendelighed.

6. Genkendelse frem for erindring Brugerens forskellige muligheder skal fremstå klart, så de ikke skal huske information fra en tidligere del af programmet for at kunne komme videre. 8. Æstetik og minimalistisk design Det er en fordel at skære alt overflødig information og grafik væk, så det centrale fremstår mere klart og tydeligt, så det ikke drukner i informationsmængden.

3. Gestaltlovene

Loven om closure Vi er i stand til at fortsætte sammenhænge i elementer der ikke er der, og dermed skabe mening. Loven om den fortsatte bevægelse Handler om evnen til at lægge til. F.eks. giver et billede af musikere mening, fordi vi kan genkende oplevelsen og ved, at det kun er et udsnit af en sammenhæng. Nærhedsprincippet Det der står sammen hører sammen. Kontrastloven Det der har den største kontrast læses først, fordi det virker som om det er nærmest.