Irak.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tab og traumer 1: Hvilke patienter drejer det sig om?
Advertisements

Gammelheds-Philosophy
Livets Ord November 2008.
Musklerne i dit hjerte har styrke nok, til at skyde dit blod 10 meter ud i luften? VIDSTE DU AT …..
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Nonne historie.
Efterkrigstidens problemstillinger
AFGHANISTAN Et land fuld af konflikter af Louise, Stine og Thilde.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Irak Krigen.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
New World Order.
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
Af Tommie, Janne, Michelle og Louise
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Æbler har været populære i mange tusind år.
Evolution.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Verdens 7 underværker….
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Kvinderne i Kvinder i 1900’erne havde meget få rettigheder og absolut ingen politiske. De havde en meget stereotyp rolle – hvis gift så husmor.
Efter flere store fantasyserier udgiver Josefine Ottesen nu en dystopisk fremtidsroman. Golak er første bind i Josefine Ottesens nye trilogi Det Døde Land,
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Borgerkrigen i darfur..
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Kosovo Hvordan opstod Kosovo konflikten? Hvad består den af?
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
 Intro  Historien – starten på det hele  Formålet  Hjernerne bag  Bomben bruges  Verden synker – Internettet stiger  På nettet kan vi alt  Effekter.
Konflikten i congo.
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Virker vi sammen? - Regionalsamlinger, februar 2011.
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Slaget ved Verdun og Somme
Tilgivelse.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Krig og Terror Gruppe 4.
Samson Og Dalila.
Historien om Jesus’ fødsel
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Koreakrigen (1950-?(Uofficielt 1953)
Temaplan for vindmølleplanlægning i Norddjurs Kommune Workshop om vindmøller den 3. juni 2010.
En dag da Leo var på til skole, så han to drenge som lige havde malede med graffiti. Det synes Leo er sejt, De to drenge gå forbi Leo og går mod skolen.
Realisternes territorium – magt og konflikter.
Danmarks deltagelse i Irak-krigen. Saddam Hussein.
Nikoline Bjørn Knudsen
Stormen på bastillen.
Reformation.
Lavet af Sander Kringelbach og Nikolaj Svennum
Ophævelsen af slavehandlen
Augustoprøret 1943 Augustoprøret startede ved at det gik dårligt for Hitler og hans forbundsfælde Mussolini mistede magten i landet. Da der kom så mange.
Tidslinje Murens fald.
Reformation.
At forholde sig til sin muslimske næste i en terror tid
John. 20:31 Men dette er skrevet, for at I skal tro, at Jesus er Kristus, Guds søn, og for at I, når I tror, skal have liv i hans navn.
Præsentationens transcript:

Irak

Konflikten Konflikten i Irak startede med at USA sagde at Irak havde masseødelæggelsesvåben. Men da USA først havde invaderet, og overtaget magten i Irak var der ingen masseødelæggelsesvåben. Det har helt sikkert også noget med 11. september, som man også beskyldte nogle af de østlige lande for at stå bag. (Det er aldrig bevist at Irak skulle have deltaget) Længere tilbage kan det have noget med Kuwait at gøre. Fordi i 1990 overtog Irak kontrollen over Kuwait og deres olie. .

1990 Kuwait-krigen I 1990 fik Irak støtte fra alle de vestlige lande i verden. I den tro troede de at de kunne gå ind og overtage Kuwait, uden der skete noget, fordi de at hvis det gik godt ville de få Kuwait og en masse olie. Men det skulle de aldrig have gjort for da de gjorde det vendte alle de vestlige lande sig mod dem. Og efter det blev Irak isoleret, og næsten hadet af den vestlige (og den arabiske verden)

Små Facts En undersøgelse i 2006 over antallet af dræbte irakere siden Irak krigens start. Man er nået frem til, at dødeligheden er steget fra 5,5 pr. 1.000 indbyggere før krigen til 13,3 pr. 1.000 i juli 2006. Den samlede dødelighed er beregnet til 654.965 (kilde?) fra krigens start til juli 2006. Cirka 5000 civile og soldater mistede livet i kampene i Irak dem der har haft flest tab er USA med 4.000 døde. Danmark mistede kun 7 soldater og 2 nødhjælps medhjælpere.

FN’s rolle i krigen FN’s rolle i Irak krigen er at de aldrig har været med i den med soldater. Og de har heller aldrig givet deres tilladelse, til at gå ind i krigen fordi der har aldrig været fundet bevis på at der har været masseødelæggelsesvåben. Deres rolle har været at sige ”at det er forkert det i gør i har ikke fået lov til af os” FN har været med i krigen lige fra starten

Konsekvenser af deres handlinger I Irak sker der ikke så meget lige nu. Det eneste der sker lige nu er at der kommer nogle selvmordsbomber i ny og næ. Der er stadig soldater i Irak, Danmark har 50 soldater og fire kamphelikoptere. Det at FN udeblev var nok godt for hvis de på noget tidspunkt skulle blive anklaget for noget af alt det grusomme som er sket under krigen ville deres ry som fredsbevarende blive ødelagt.

Lavet af Esben, Mohamed, Amanda , Lasse og Maria