Senesutur efter Sandow. Sandow eller Adelaide •Du kan ikke ”glide” suturen – du skal have senerne approximerede med - nåle igennem seneskederne – eller.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Gryde med filter og taphane
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
For at køre SSTV, Skal man kun bruge , En Radio , en pc , og to kabler med jackstik i begge ender … I dette tilfælde med en haåndstation…Dette er nok.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Bevar naturen – begynd at kompostere
Posterne vises på en ny måde En ”almindelig” post ser sådan ud – vi har flyttet bestil-knap og links ud til højre for posten Her kan finde de links der.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
Game Maker 7. Sådan ser Game Maker ud når det startes op.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Forskellige traditioner
PC1 Lad os komme i gang…..
Oprydning på Pc'en Din PC bliver langsommere jo længere tid du bruger den Du er ikke årsag til dette Det er bare sådan din PC arbejder. Dine filer bliver.
Visualiseringsøvelse!
De sidste undervisningstimer
Tema aften - Elektroniske Søkort
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
En lille start Længere melodi Mere lyd Her er et lille overblik over hvad du kan lære her En lille start.
Boligforeningernes strategi for samarbejde med biblioteker og medborgercentre ……
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Backoffice præsentation
Brugerundersøgelse af Nov 2012 (uddrag) Nov 2012 (uddrag)
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
VERDENS BEDSTE NYHEDER HVAD SIGER DE LAVT HÆNGENDE FRUGTER? Interview med en forældre fra min datters Vesterbro-vuggestue.
Dansk 1. klasse.
Merlespir Nål og tråd Kniv Lighter Bivoks Kohorn Sejlmagerhandske
Gråskala.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Vævsklæber klæber handsker fast på hovedbund. 2 Vævsklæber Vævsklæber bruges som alternativ til suturering til at lukke mindre, ikke gabende læsioner.
En ganske from historie….
Knudsgaard – lav selv dine trækul Maj 2007 Mikkel & Ole
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
Program Opfriske de centrale værktøjer i Den motiverende samtale
IT Jobs Dine muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Hvad kan IT-branchen tilbyde dig? Hvad skal du kunne for at få et job i IT-branchen?
IT Jobs Kompetencer og muligheder. Der mangler medarbejdere i IT-branchen Der er brug for dig!
Oprettelse af tabeller (Access, del 2)
 ForrigeForfra X LukNæste  Vis igen Du er her: Niveau 1 - Trin 1 - Opgaven - Indledning Først skal du… Først skal du lige arrangere vinduerne, så de.
Michael og Julie Hvad vil DU gøre? (Klik for at komme videre)
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Faglig læsning i alle fag Nørholm Skole. Læsning er en del af alle fag Dansklæreren har ansvaret for, at eleverne lærer ”at knække koden” Alle lærere.
Hallo... Jeg ville bare se om du var tilstede... I just wanted to see if you were there...
Cordura A/S Lau Rasmussen Teknikken.
Humor er en KOMPETENCE. Humor er en KOMPETENCE.
Elever med særlige behov Lidt om allerede installerede hjælpe programmer i windows vista.
Teori-praksis i sygeplejerskeuddannelsen
Midtvejsevaluering 2. Semester projekt Gruppe 4 Brian, Christian, Henrik & Nicklas.
De ville ganske enkelt have spurgt om vej.
Et hurtigt indtryk af StandTekst-programmet n Hvorfor standardtekster? n Sagsbehandlere bruger ofte de samme tekster for: u at undgå at opfinde den dybe.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Monteret på Navervej 9L 8600 Silkeborg. I begge sider kan man se vinkelbeslag, af en meters længde. Beslagene er monteret med en del skruer i træværket.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
En Praktikværts forventninger Hvilke forventninger/krav har praktikværten til eleven i VO/lærepladsen.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Dagens temaer –Baggrunden for personalepolitikken og servicetjekket –Regler og rammer i personalepolitikken –Den lokale proces: præsentation, forberedelse.
Papirflyveren Øvelse I stedet for en ”kedsommelig” gennemgang af LEAN simuleres LEAN igennem LEAN spil som kan være flyverspil eller ved kurset i forbindelse.
Lektion 6: Rollespil Formålet med denne lektion er:
Hornhindetransplantationer - hvorfor og hvordan? Jens Lindegaard
Øde Ø Rasmus Seebach Hvis det føles lidt som om at livet er en test og hvis du kun møder modstand på din vej ved du jeg stiller op med hel' mit.
Præsentationens transcript:

Senesutur efter Sandow

Sandow eller Adelaide •Du kan ikke ”glide” suturen – du skal have senerne approximerede med - nåle igennem seneskederne – eller anden teknik. •Stik synålen ind i senen…

Sandow eller Adelaide •- og stik den ud 6 – 8 mm fra enden af senen

Sandow eller Adelaide •- og stik den ind i senen 2 – 3 mm længere fremme, lige på tværs 2 -3 mm og så ud igen

Sandow eller Adelaide •Stik nålen ind i senen igen, ud ved siden af det første udstik… •Så er du kvart færdig, stikker nålen ind i den anden senetamp….

Sandow eller Adelaide •.. og når du er færdig, ser senen sådan ud. •En 4-strenget Adelaide eller Sandow sutur •Så mangler du bare en circumferentiel sutur. Og hvad der nu ellers er af læsioner, der skal repareres….