De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
? Fra 1 til 10.
Advertisements

Les meilleures photos de
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Forestil dig en landsby, hvor der bor 100 mennesker
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Hvordan bruges FLADSKÆRMENE i Brabrand Kirke ???.
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Nonne historie.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
Ordentlig Julekort.
Musik: Nightengale Serenade
Skelgårdskirken, den 12. marts 2012
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
At være magtesløs med den magtesløse
Et digt af Tove Ditlevsen
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Smileyen, som fik en ven.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Havde Luther en teologi om Guds rige?
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Å.
Irak.
Findes det onde? Billederne er taget af Marcel Cohen.
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Et stort danseshow.
De evige tre Tove Ditlevsen
Browny og Peli´s store Eventyr.
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
Kaldelsen til evangeliet Rom. 1, v1 Fra Paulus, Kristi Jesu tjener, kaldet til apostel, udset til at forkynde det evangelium, v2 som Gud forud har lovet.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Vokse gennem venskab!.
Introduktion til Kongen og hans Rige
Kaj og to fjæs historie Skrevet af Jonas og Benjamin.
Videreudvikling af ide 2&2
Smølfens død.
Fodbolddrengene. Her kommer Jes løbende hen til John, fordi de har aftalt at spille fodbold. Hej John. Undskyld, jeg kom for sent. Det gør ikke noget.
Kate-QUIZ-mus.
De evige tre Tove Ditlevsen
HA HA HA HA, JEG SKAL SNART I KAMP Awais Riaz-Afrim Arifi-Jabbar Hassan.
Københavns Frikirke maj ”livslangt identitetsarbejde” at finde sig selv at skabe sig selv.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
»En mand havde to sønner
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Det levende Ord, som forvandler Vi læser ikke først og fremmest Bibelen for at blive informeret, men for at blive transformeret – for at blive forvandlet.
Hil dig, frelser og forsoner! Verden dig med torne kroner,
Lidelsens problem (teodicé)
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Dette er en automatisk lønforhandling. Vær venlig at svare på de næste spørgsmål. Dine svar vil danne grundlag for den næste lønjustering. Næste>>
1 Silkeborg Kommunes møder med borgeren – hvad har vi gang i?
Katte.
Historien om de gode venner.
Born in Dead FILM. Born in Dead Afsked  Brad han er 20 år. Han elsker amerikansk fodbold han er topscorer.  Brad går hjem fra sit universitet efter.
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
Normalt Brundt hår men er farvet rødt Tøjstil er normalt det samme, men det går an på om det er i skolen eller efter skole. Går altid med smykker af en.
Mit liv - nu med DAT MIT LIV - nu med DAT.
En mand gik fra Jerusalem 1
Jesus, jeg vil gi’ Dig mit liv 1, S1
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Eksamensopgave A.
001 - O, gid med tusind tungers magt 1, S1
Danmarks historie #3.
Linedanser Per Krøis Kjærsgaard
Præsentationens transcript:

De gode og de onde Vi er Hataer. Vi er Farsaer. Hataerne er gode, fordi de bor et rart sted. Farsaerne er onde, fordi de bor et skummelt sted. Farsaerne ville dræbe alle og tage magten over verden.

De gode var ude at gå. Et, to. Et, to. Et, to. Øv!! Jeg gider ikke at gå. Hooldt! Kom her Toxin!! Okay ! Av!! Mine vabler.

Vi skal deles op i to hold, så kan vi angribe fra to sider. Derfor skal du være chef for det ene hold. Jubiiiiii!! Men hvorfor det? Fordi de onde vil angribe os! De godes chef tror, de snart er ved de ondes borg.

I mellemtiden hos de onde var træningen godt i gang. Kom så i svæklinge! Et, to. Støn!! Pust!! Så er det slut med træningen. Pyy!! Haa!!

Pludselig havde den onde chef på fornemmelsen, at de gode var nær.

De gode deler sig op i holdene. Toxin. Du får Kilian et og to Trundel, Krawk, Void og Tor. Jeg får Kilian tre og fire, Void, Duun, Dår og Eir.

De gode gik og gik.

Og gik og gik.

Så mødes de gode igen. Så mødes vi igen. Ja!!

De onde gik ud for at dræbe de gode.

Samme tid gik de gode ud for at dræbe de onde.

Pludselig mødes de onde og de gode i en kamp på liv og død. Alle ret!

Jeg dør nu! Hataerne og Fasaerne mødes i et slag på liv og død. Hataernes chef er såret.

Næsten alle døde bortset fra nogen. Næsten alle døde bortset fra nogen. Vi gi´r aldrig op!!!!

Nu var alle døde bortset fra Toxin. Jubiiiii! Jeg vandt over de onde.

Toxin rigg Hovedpersoner Biroller Void et og to. krawk kilian et to og tre. Trundel, duun, tor, dår og eir Hovedpersoner Toxin rigg Biroller Void et og to. Krawk, kilian et to og tre trundel duun tor, dår Og eir. Ahktar gallapa et og to. Void tre og fire. torch dreadnau ght cha- tah. bengala kap snog jeæ.

PowerPoint-historien er lavet af Mikkel Emil Thor Frøland og Morten Bokkenheuser-Bæhr 3.C Dyssegårdsskolen 2005